Hoofdstuk 27~ Here it starts

1.3K 32 7
                                    

{Haylay}

Yes! Vandaag is het zover we gaan beginnen aan onze roadtrip! Ik heb er zo veel zin in dat is niet normaal, en onze nieuwe vrienden gaan ook mee! We hebben geen extra campers meer gehuurd maar we hebben van de zithoekjes nog vier bedden gemaakt.

Camper Haylay: Haylay, Logan, Valentijn, en Ethan
Camper Rain: Rain, Max, Wade, Doutze en Bink

Het is 05:47 als we vertrekken, we hebben namelijk een lange reis voor de boeg. Als we 3 uurtjes onderweg zijn stoppen we ergens om even wat te eten. "Ik kom er zo aan, moet nog effe een korte broek pakken!" En ik ren de camper in. Ik gooi mijn tas op het bed en begin te zoeken in mijn tas. Ik heb nog helemaal geen tijd gehad om mijn kleding in de kast te hangen dus dan nog maar even zo. Als ik eindelijk denk hem te hebben haal ik hem omhoog, maar wat is dit?? Het is een grote grijze trui, met geel en rode letters en ik herken hem meteen! Het is de trui van Liam......

Wat doet deze trui hier?? Waarom heb ik hem nooit eerder gezien met inpakken, en waarom zou Liam zijn trui aan mij geven.

Ik voel in de zakken en haal er dan een briefje uit.

Lieve Haylay.

Ik ga je missen, en ook al weet ik dat je voor die eikel van een Logan hebt gekozen, ik weet dat ik je ooit weer zal zien zonder hem. Want stel jezelf de vraag nou is asjeblieft! Hou je van hem? Ik weet dat je nu verward op zal kijken en zal zeggen ja natuurlijk. Maar heb je hem ooit echt de woorden ik hou van jou gezegd? Asjeblieft ik weet dat hij niet goed voor je is, hij is niet wie je denkt.

Kom terug? Voor mij. Hij houd niet van je om wie je bent en geloof me hij is niet wie hij zegt dat hij is.

Ik hou van je. xx Liam. Ik zal op je blijven wachten.

Wat is dit?! Logan niet wie hij is! Hoe kan hij dat zeggen hij weet dat ik gelukkig ben. Ik heb voor Logan gekozen..... maar waarom voel ik dan geen vlinders? En als ik aan Liam denk voel ik de hele facking dierentuin!! O godver ik haat liefde! Maar hoe graag ik het ook wil, ik krijg het briefje niet door midden geschuurd, ik kan het niet. Ik prop het briefje in mijn toilettas, pak mijn korte broek en storm boos naar buiten. De rest van de dag zit ik met een boos, verward, en verdrietig gevoel in mijn buik. Logan heeft heel de dag gereden, en Valentijn en Ethan hebben zitten Pokeren, ze hadden gevraagd of ik mee wou doen maar ik had nee gezegd. En nu lig ik op bed, ik wil niemand zien, niemand spreken en ik ben overal klaar mee, ik wil naar mijn familie. Ik mis mijn broers! "Heey, je bent de hele dag al sip, gaat het wel?" En Valentijn komt naast me zitten en slaat een arm om me heen. Eerst knik ik maar dan barst ik in tranen uit. "Ik weet het niet meer, wat ik moet voelen, voor wie en waarom. Ik snap er niks van. En hij slaat zijn armen om me heen. "Het is goed, het is goed." En hij kust mijn haar en fluistert in mijn oor. En op een of andere manier lukt het om weer rustig te worden, het voelde zo vertrouwd bij hem. Ik haal me uit zijn armen en ga recht op zitten.

Heeyy eindelijk weer een nieuw hoofdstuk!! Het heeft zo lang geduurd. Sorry sorry sorry. Maar ik hooop dat jullie de wending in het boek leuk vinden. Welk team zijn jullie? #TEAMlogan #TEAMvalentijn #TEAMliam laat het weten in de comments!!

xxx

Een jongensinternaat?! Where stories live. Discover now