Hoofdstuk 13~ Done

2.2K 56 0
                                    

{Haylay}

Als ik wakker word hoor ik op de achtergrond vagen stemmen. Ik kan niet goed plaatsen van wie ze zijn.  Maar het maakt niet uit het zijn vast bekende. Ik had net weer een droom, maar deze keer was die vrolijk.  Ik had een zomer jurkje aan en was op het strand. Aan mijn hand liep een klein jongetje. Het was mijn zoontje aan de andere kant liep mIjn man. Die een dochtertje op zijn arm droeg, er was een zacht briesje en de zon scheen. Ik wou dat de droom eeuwig duurde.

Ik wil mijn ogen open doen maar het lukt niet, de geluiden om me heen worden duidelijk. Er gaan allemaal piepjes af en ik hoor allemaal mensen door elkaar praten. Wat is dit, en waarom kan ik mijn ogen niet open doen? De geluiden gaan weer naar de achtergrond en de stemmen vallen weg. Ik val weer in slaap.

{Rain}

Ik geef haar een kus op jaar voorhoofd en ik voel een traan over mijn wang rollen.

Ik pak Haylay haar hand vast en begin te praten. Niet eens expres, maar het voelt gewoon vertrouwd. Ik fluister een en al onzin, en ik weet dat ik nu afwezig ben, maar ik weet zeker dat het gebeurt, ik voelde haar hand bewegen!

Er gaan allemaal piepjes af. Ik laat van schrik Haylay's hand los en spring op van de kruk. "Beau wat is dit?" Zeg ik lichtelijk in paniek. Beau komt naar me toe gerend en neemt me in zijn arme, sterke en veilige armen. Ik begin te snikken, en Beau drukt op het HELP knopje.

Na nog geen 20 seconde komen er allemaal dokters naar binnen gerend. 2 zusters nemen mij en Beau mee naar buiten. "Als jullie hier gaan zitten, laten we het jullie weten als er nieuws is." En ze lopen terug de kamer in.

"Beau, ik ben bang wat is er aan de hand." Hij slaat zijn armen om me heen en geeft me een kus op mijn voorhoofd. "Het komt goed." Zegt hij met zoveel mogelijk zelfvertrouwen, maar ik weet dat hij ook bang is.

Niet zo'n lang hoofdstuk maar K hoop dat je het leuk vond.

XXX

Een jongensinternaat?! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu