Hoofdstuk 18~ Finaly

2.3K 49 8
                                    

{Haylay}

Eindelijk ben ik uit het ziekenhuis!! Echt waar ik heb daar bijna meer meegemaakt in anderhalve week dan bijna in mijn hele leven, dat kan 2 dingen betekenen, of ik heb een f*cking saai leven! Of dit ziekenhuis is net een soort van actie film waar om de 5 minuten wel iets gebeurt! Maar ik denk dat het het eerste is, dat is dus 1 van de zoveelste dingen die ik moet gaan veranderen. Maar nu even echt, ik ben bijna jarig, yeahh! Of het ligt aan mij of iedereen is naar mij aan het staren of ze net een eenhoorn zagen als ik yeahh zeg.

Ik zeg het dan ook lekker cliché met 1 arm in de lucht en in been die de lucht in gaat, net als in films en dan gil ik er zo lekker hard bij! Maar dat mag toch als je eindelijk uit een levende horror film komt met soms wat romantische stukjes!

En dan zie ik de auto van Mika, hij komt net een millimeter voor mijn voeten tot stilstand met piepende banden. "Zo prinsesje, je avontuur is voorbij tijd om naar huis te gaan." Zegt Mika als hij zijn raampje open doet van zn Mercedes.

Nou zo ziet hij zijn auto want eigenlijk is het gewoon een oude Volkswagen, maar how care's, ik niet hoor!

"Ik ben er zeker klaar voor, maar zijn jullie dat ook want er worden de komende uren niet geslapen, en veel gedronken!" "Dat gaat niet gebeuren prinses!" En Logan stapt ook uit samen met Max. "Je maag is net leeg gepompt, en je bent nog geen 2 minuten uit het ziekenhuis, en wilt hem nou al weer vol zuipen?!" "Ja inderdaad!" Ze kijken me alle drie verbaasd aan. "Met limonade ja!!" En ze beginnen allemaal te lachen. Benben stapt ook uit, "Dat mag maximaal een week duren want dan word de limonade vervangen door alcohol want dan ben je 18!!

Hij komt op mij af rennen en tilt me op, we draaien een paar rondjes. En als hij stopt moeten we allemaal lachen. "Ik ben hier nu wel lang genoeg geweest! Ik verlang zooo naar mijn eigen douche, bed en kleding kast!!" Zeg ik heel over dreven. "Nou instappen dan maar!" Roept Mika en hij doet de deur voor mij open.

Wat en gentleman!

Als we eenmaal thuis zijn komen ook Liam en Cain naar me toe gelopen, het is fijn ze weer te zien!! "Oke jongens, ik vind het heel leuk dat ik terug ben, maar mag ik asjeblieft een bad nemen en naar bed met een warme kruik want ik stort bijna in!" En iedereen begint te lachen "Tuurlijk prinses, ga jij maar lekker je meiden ding doen, wij maken wel wat te eten." Zegt Logan "Kunnen jullie dat dan?" Vraag ik verbaasd. "We zijn dan wel jongens maar koken moet toch niet zo moeilijk zijn, zelfs jij kan het." Zegt ie en hij begint te grijnzen. Ik gooi snel een kussen tegen zijn hooft en ik ren weg. Al gauw zitten we midden in een kussen gevecht, maar ik weet te ontkomen en ik doe de deur van mijn kamer op slot. Ik laat het bad vol lopen met warm water en kleed mezelf uit. Ik leg alvast een jogging's broek klaar met een trui van 1 van de jongens.

Die zijn altijd zo lekker groot en warm!

Dan laat ik me langzaam in bad zaken en doe ik mijn ogen dicht. "Gevon...... o ehmm ja ik ga maar weer weg" en Max doet zijn handen voor zijn ogen en loopt de badkamer weer uit. Als ie weg is gier ik het uit van het lachen, "Nog nooit een meisje heerlijk ontspannen in bad zien liggen!!" "Hou je mond ik... ik heb echt wel is een ehmm keer een meisje in bad zien liggen..... tuurlijk ehmm wie nou niet?" Zegt hij stotterend van achter de deur, en ik begin weer hard te lachen.

Volgens mij moeten we Max eens uit gaan leggen hoe de mens in elkaar zit en dat je twee verschillende hebt! Een man en een vrouw haha!

Ik lig nu zo'n anderhalf uur in bad en ik besluit om er maar eens uit te gaan. Ik pak een zachte witte handdoek en wikkel mijn haar daar in, dan pak ik er nog een en droog ik mezelf af. Ik trek de oversized trui en mijn jonggings broek aan, samen met mijn paars, rood, roze sokken met sterretjes en loop naar de woonkamer. "Hey hoe kom je aan mijn trui?!" Roept Liam door de kamer. "Nou dat zit lekker!" En ik grijns "Als je hem wilt kom je hem maar halen!" Roep ik uitdagend. Benben komt op mij afgerend en ik sprint weg, de andere jongens gieren het uit van het lachen. Als we in de keuken zijn heeft hij me te pakken en begint hij te kietelen "Okeee!!  Ge-.. ge-..nade!!" Hij trekt de trui van mijn hoofd en rent weg. "Liam het is koud geef terug!" En ik ren hem achterna naar de woonkamer waar de jongens nog steeds dubbel liggen van het lachen.

En toen besefte ik me pas wat ik aan het doen was!! Ik ren in mijn BH door het huis achter een jongen aan?!!

Ondertussen dat ik me dat besef ren ik door, en ja hoor ik moet weer eens struikelen, en beland op de bank op de schoot van Logan en Mika...! "Ehmm, ja Shit...? Mag ik asjeblieft die trui terug Liam....?" Zeg ik ongemakkelijk

Want ondertussen lig ik hier in mijn rode kanten BH op schoot bij 2 jongens in een kamer vol met JONGENS!!

"Ligt eraan wat ik er voor krijg." Zegt Liam en hij grijnst. "Ughh..... Liam wat moet je?!" Zeg ik op een duh-huh toon want dit was te verwachten! "Als je mij zoent mag je de trui weer, en ben je verlost van dit akward moment!" Zegt Liam triomfantelijk en hij begint te grijnzen

De andere jongens kijken hem stom verbaasd aan!

Wat vinden jullie er van dat Liam dit van Haylay vraagt?? Denken jullie dat er veel drama gaat komen? Tot het volgende hoofdstuk!

xx

Een jongensinternaat?! Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum