Hoofdstuk 11~ The hospital

2.5K 62 11
                                    


Ik hang op en zie Mika, Liam benben en Cain aan komen lopen.

{Logan}

"Hoe gaat het met haar, is het heel slecht, en hoe kwam het eigenlijk?" Vraagt Liam "Ik heb nog niks gehoord en volgens mij is het best wel slecht, waarschijnlijk heeft ze te veel alcohol gedronken." Ze kijken me aan en geven dan een knikje zo van

Goed dat jullie er zo snel bij waren en hebben geholpen.

Wat 1 zo'n knikje wel niet allemaal zegt!

{Max}

"Hey, zijn jullie de vrienden van Haylay?" Vraagt een jongen met blond haar en ijsblauwe ogen. "Ehmm.. ja en wie zijn jullie?" "Ik ben Beau, en dit zijn Niek en Rain." Hij bloost bij het uitspreken van de laatste naam. "Ik ben Max, en dit zijn Liam, Mika, Cain, Logen en Benjamin. We zijn haar vrienden en kamergenoten op het internaat." Zeg ik dan. "Oké, maar waar is ons zusje?" "Ja en mijn vriendin!" Zegt het meisje op een boze maar bezorgde manier. "Weten jullie hoe het met haar gaat, of wat er is gebeurt?" Vraagt de andere jongen, volgens mij is dat dan Niek.

"Ja, we waren op een feestje en het was heel gezellig. Logan en benben waren bij haar, en we bestelde shotjes en nog een keer en ik denk nog een paar keer. Maar toen hoorden ze haar favoriete nummer en wou ze dansen. Eerst moesten we lachen maar daarna deden we mee. Maar toen ik naar haar keek zakte ze opeens in elkaar. Maar ja iedereen was bezopen dus toen hebben we haar auto sleutels op gezocht en zijn we zo snel mogelijk naar het ziekenhuis gereden. De dokter zij dat het maar goed was dat we er zo snel waren, anders had het heel anders kunnen aflopen." Eindig ik mijn verhaal. "Ik ben zo blij met jullie, ik ken jullie nog niet. Maar jullie hebben m'n vriendin gered en dan sta ik bij je in t krijt!" Zegt het meisje zelfverzekerd.

Eerlijk ze is echt KNAP, misschien wel knapper dan Haylay.

Oké Max kappen, zij kent jou niet en jij haar niet!

{Niek}

"Echt thanks bro's dat jullie ons zusje hebben gered. Zij is onze laatste familie." Zegt ik dan. "Het klinkt misschien raar, maar voor ons is ze ook een zusje." Zegt een jongen met donker bruin haar, en groen|blauwe ogen, volgens mij is dat Mika?

{Rain}

Deze kamergenoten van haar zijn HOT! En zo lief!

Ik kijk recht in de ogen van Beau, als ik wakker word uit m'n gedachten. Ik bloos en kijk snel naar de grond, wat is die toch mooi, en bijzonder!

Er komt een man aanlopen in een witte langen jas. "Hallo, zijn jullie de familie van Haylay Mills?" Vraagt de man. "Ja, dat zijn wij, hoe gaat het met haar?" Vraag ik een beetje op trillende toon. "Ik ben dokter Winston, en het gaat goed met haar, ze slaapt. Er mag 1 iemand met mij mee komen en blijven slapen. De rest moet helaas terug naar huis." "Jongens mag ik blijven, asjeblieft." Vraag ik bijna huilend. Ze knikken. "Ga maar, wij slapen in het internaat en komen morgen weer hier heen." Zegt een knappe jongen met donkerblond haar en blauwe ogen, volgens mij heet hij Max. "Oké dan zie ik jullie morgen." Ik geef ze allemaal een knuffel en geef Niek en Beau een kus op hun wang en loop met de dokter mee. "Wacht, Rain heet je toch?" Zegt hij hijgend volgens mij is het weer Max. "Ja dat ben ik?" "Hier we hebben een tas met spullen gemaakt, wil je dat mee nemen?" "Tuurlijk, en ik geef hem ook een kus op z'n wang." Hij bloost en het is heel schattig.

Niet zo'n lang hoofdstuk, maar K hoop dat jullie het leuk vinden. En wat vinden jullie van Rain, wie vind ze nu leuk. of Beau? Laat het weten in de reacties.

XX

Een jongensinternaat?! Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz