Hoofdstuk 23~ Choices

1.8K 44 8
                                    

{Haylay}

Het is drie dagen gelden sinds het duidelijk Is dat Logan mijn date word. Het is zaterdag ochtend en pas 07:12 als ik wakker word. Ik kan niet meer slapen en besluit om een ontbijtje te gaan maken. Ik wil naar de keuken lopen maar word tegen gehouden door twee sterken armen die me een kamer in trekken. Het is Liam. "Liam ik schrok, wat is er?" En hij legt zijn vinger op mijn lippen. "Ik wilde je wat vragen." En ik voel zijn adem op mijn lichaam. "Ben je echt blij dat Logan je date is geworden?" En ik kijk hem verbaasd aan. "Ehmm... nou?" En hij kijkt me serieus aan. "Ik weet het niet, maar wie had het dan moeten zijn. Iedereen weet dat Logan mij leuk vind en daarom is er op hem gestemd." "Maar vind je hem ook leuk?" En Liam brengt zijn gezicht dichter naar die van mij. "Ehmm.... nou, ik.. ik?" En hij brengt zijn gezicht nog dichter bij tot een paar centimeter van die van mij vandaan. Ik voel zijn adem nu op mijn lippen en hij zoent me, niet ruw en vol lust, maar lief, zorgzaam en zacht. Ik wou dat dit moment voor altijd zou duren, maar dan onderbreekt hij de kus. "Weet je het al?" En hij kijkt me hoopvol aan. "Het, ehmm... Liam luister, wij kunnen niet samen, mensen willen niet dat wij samen zijn. Het... het kan niet en ik ren de kamer uit en laat me huilend op mijn bed vallen.

Als we uiteindelijk met zijn allen aan tafel zitten kijkt Liam steeds naar mij. "En hebben we al zin in het gala?" Zegt Cain en hij wijst naar mij en Logan. Logan legt zijn hand op die van mij, "Ja natuurlijk!" En hij kijkt mij verliefd aan. En ik knik. Dan staat Liam op en loopt naar zijn kamer. Ik wil achter hem aan, maar mijn lichaam is verstijft en ik kan niet meer bewegen. "Wat heeft hij nou weer." Zegt Max "Vast slecht geslapen." Zegt Logan en iedereen gaat weer door, maar ik krijg geen hap meer door mijn keel.

Deze dag was vreselijk, ik bleef maar denken aan Liam zijn gezicht toen Logan dat zei.

Ik word wakker hit mijn gedachten als de deur open gaat. Het is Logan. "Hey, ehmm Haylay?" "Haai, wat is er?" "Ik wilde je eigenlijk wat vragen?" En hij loopt naar me toe. "Zou je mijn vriendin willen zijn?"

Zou je mijn vriendin willen zijn? Dat is wat hij vraagt, de vraag waar ik bang voor was. Wat moet ik nu zeggen, vind ik hem leuk? Rain zegt van wel, en ook het grootste deel van de jongens maar.....

"Ehmm, Haylay?"

Ohww ja andwoord geven.

"Ja." En hij zoent me op mijn mond, niet lief, zacht en zorgzaam zoals die van Liam. Maar Ruw, intens en vol lust.

Niet heel lang maar wat vinden jullie er van?? Laat het weten, en vergeet niet te stemmen

xxx

Een jongensinternaat?! Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin