Hoofdstuk 8~ Like.., now?

2.9K 69 9
                                    

{Haylay}

We hebben net met z'n alle in de kantine/restaurant gegeten. Het was echt een HEL! Al die jongens bleven maar staren. Naar een kwartiertje was ik er klaar mee en ben ik op de tafel gaan staan.

"Als jullie niet stoppen met staren en gewoon door gaan met eten, krijgt de eerst volgende die kijkt een klap!" Riep ik op geïrriteerde toon.

Nu zit ik op m'n kamer. "Haylay, doe je mee met truth or dear?" Roept Cain vanuit de woonkamer. "Is goed momentje!" Roep ik terug.

Shit ik zit al in m'n pyjama, en zo ga ik dus echt niet naar de woonkamer.

Als ik een veel te grote trui heb aan getrokken met een simpele broek loop ik naar de woonkamer. Ik ga tussen Benjamin en Max zitten. En dan beginnen we.

Na zo'n uurtje te hebben gespeeld, gaan we nog even netflixen. Als de film afgelopen is gaan we allemaal naar bed. Morgen is het maandag dus nog gewoon een school dag. Als ik naar m'n kamer loop trek ik m'n pyjama aan en ga in bed liggen. Na ongeveer anderhalf uur ben ik nog steeds wakker en besluit ik om maar even wat te drinken te pakken.

Als ik bij de keuken ben pak ik een glaasje water en loop ik naar het balkon. Ik laat me op de bank neer ploffen, en trek een dekentje over me heen. Het is hier zo lekker rustig.

Dan hoor ik de balkon duur open gaan. Ik kijk wie het is, en zie Logan staan in z'n joggingbroek. Hij heeft geen shirt aan, en je ziet duidelijk dat hij een sicpack heeft.

Damn he is hot!

Haylay stop! Je kent hem pas net, je kan niet nu al verliefd zijn! Waarschijnlijk heeft hij al een vriendin.

Ik word wakker uit m'n gedachten als Logan naast me komt zitten. "Hai, kan je niet slapen prinses?" Zegt hij lief. "Nee, en noem me geen prinses oké?!" Zeg ik terug. "Sorry prinses." En hij grijnst. Ik moet er van blozen.

Eigenlijk vind ik het wel leuk als hij me prinses noemt. Dat deed Beau ook altijd.

We kijken nog een kwartiertje voor ons uit, en dan sta ik op. "Ik ga slapen, welterusten." "Slaaplekker prinses." En hij glimlacht lief. Ik loop naar m'n kamer en ga weer in bed liggen. Al snel val ik in slaap

{Logan}

"Ik ga slapen, welterusten." Zegt ze lief. "Slaaplekker prinses." Zeg ik dan, en ik glimlach naar haar. Ze loopt naar binnen, en ik blijf zitten.

Hoe kan een meisje zo knap zijn?!

Logan stop! Je bent een badboy, en badboys worden niet verliefd!

Ik word weer wakker uit mijn gedachtes. Ik loop naar binnen en ga nog even langs de kamer van Haylay, ik hoor niks. Ze slaapt waarschijnlijk al.

Dan loop ik naar mijn eigen kamer en ga ik ook in bed liggen.

{Haylay}

Piep, piep, piep, piep, pi.....! Het is 07:14

Kreunend word ik wakker. Yes vandaag weer school. Het sarcasme kan je gewoon proeven.

Ik stap mijn bed uit en loop naar de badkamer. Ik zet de douche aan, en laat de warme stralen over m'n lichaam glijden. Als ik klaar ben stap ik onder de douch vandaan, en loop ik naar mijn inloop kast. Ik doe een simpel maar leuk setje aan.

M'n haar heb ik in een losse vlecht

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

M'n haar heb ik in een losse vlecht. En ik heb m'n make-up naturel opgedaan

Als ik mezelf nog een keer heb goedgekeurd in de spiegel loop ik naar de keuken

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Als ik mezelf nog een keer heb goedgekeurd in de spiegel loop ik naar de keuken. Als ik de keuken binnenstap zitten alle jongens al aan tafel. Hun ogen glijden over m'n lichaam. De eerste wie wat zegt is Max, "Damn iT, you are hot Girl!" Ik moet blozen, maar al snel moet ik lachen net als de rest. Ik ga ook aan tafel zitten, tussen Liam en Mika in.

Heej! Ik hoop dat jullie het een leuk stukje vinden. En wat vinden jullie: moet Haylay en Logan samen komen? Laat het weten in de reacties

XX

Een jongensinternaat?! Kde žijí příběhy. Začni objevovat