Hoofdstuk 10~ Shit!

2.8K 57 15
                                    

{Haylay}

Het is super gezellig op het feestje. Ik ben iedereen kwijt behalve Logan en Benjamin. We lopen met z'n drieën naar de tuin. Overal staan dronken, kotsende en zoenende mensen. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. "Willen jullie wat te drinken?" Vraagt Benjamin. "Ja lekker doe maar een biertje voor mij, en wat wil jij prinses?" "Doe mij maar een cola met wat erin!" Schreeuw ik in zijn oor. Na zo'n 10 minuutjes is benben terug, en proosten we op een leuke avond.

Als ik m'n glas cola met wodka op heb en Benjamin en Logan hun biertjes op hebben lopen we naar de bar en bestellen 3 shotjes. En daarna nog 3, en dan weer 3, totdat ik de tel kwijt ben, en dan hoor ik mijn favoriete liedje

There's Nothing Holdin Me Back van Shawn Mendes!

"Kom!" En ik trek Benjamin en Logan mee aan hun armen, de dans vloer op. Ze moeten allebei lachen en al gauw doen ze mee.

{Logan}

Haylay is totaal bezopen. Ik vind het wel grappig. "Kom!" En ze trekt ons mee de dansvloer op. Ze begint te dansen. Eerst moet ik erom lachen, en even later dans ik ook mee.

Haylay ziet er fantastische uit in haar outfit. Maar waarschijnlijk ziet ze mij niet zitten. Eerder Mika of Cain.

Logan stop!

Ik schrik op als ik Haylay in elkaar zie zakken. Ik ga meteen door m'n knieën, Benjamin doet het zelfde. "Wat is er aan de hand, Haylay, Hallo!" En ik ga met m'n hand over haar haar. "Volgens mij is ze out!" Zegt Benjamin. "Wat moeten we doen, iedereen hier is bezopen en ik heb geen idee waar Haylay haar auto sleutels zijn, want we moeten nu naar het ziekenhuis!" Zeg ik lichtelijk in paniek! "Ik weet het ook niet gast, waar is haar tasje, misschien zitten de sleutels daar in!"  En ja, Benjamin heeft gelijk, de sleutels zitten in haar tasje. "Oké, hoe gaan we haar naar de auto krijgen?" Vraagt Benjamin. "Ik til haar op!" Ik til Haylay op en samen met Benjamin loop ik naar de auto van Haylay. Benjamin rijd, en ik zit bij Haylay achterin. Ik ben totaal in paniek, ze lijkt wel dood! Ik kom dichter bij haar mond, en hoor haar gelukkig nog ademen. Benjamin rijd veel te snel naar het ziekenhuis. Met piepende banden stoppen we voor het ziekenhuis. "Breng haar naar binnen, ik parkeer de auto en kom zo naar jullie toe!" "Is goed!" En ik spring bijna de auto uit met Haylay in m'n armen, als een soort bruid.

Als ik bij de balie kom, begint de vrouw meteen druk op het toetsen bord te tikken, en begint te bellen. "Je kunt door lopen naar de spoedeisende hulp, er zijn verplegers onderweg, en die zullen het van je over nemen. En wat is je naam?" "Ik ben Logen Everdeen. En dit is Haylay, Haylay Mills." "Oké je moet hier naar rechts en dan naar links de trap op en dan de gang door lopen." Ik ren met Haylay naar rechts, de kant op die de vrouw aanwees. Als ik bijna bij de trap ben komen er verplegers aan rennen. "Bent u Logan Everdeen?" "Ja dat ben ik, dit is Haylay Mills." "Oke bedankt, ik ben dokter Winston, we nemen haar hier van u over. wat is er precies gebeurt?" "We waren op een feestje, en ze had best veel gedronken en opeens zakte ze inelkaar!" Je hoort een trilling in mijn stem. "U kunt wachten in de wachtruimte, dat is hier de hoek om en dan naar links. Als er nieuws is bent u de eerste die het hoort! Het is heel goed dat u hier zo snel naar toe bent gekomen, want anders had het anders kunnen aflopen! En de dokter en verplegers lopen weg.

Ik loop naar de wacht zaal. Na zo'n 20 minuten komt Benjamin aan rennen "En hoe gaat het met haar, heb je al nieuws, is het heel slecht?!" Er is paniek in zijn stem te horen. "Ze is net opgehaald door dokter Winston, en een paar verplegers. Verder weet ik nog niks. Hij zij dat we hier moesten wachten, en dat als er nieuws is hij het zo snel mogelijk laat weten." "Is goed maar moeten we niet even zeggen tegen de anderen dat we hier blijven vannacht?" Vraagt Benjamin. "Ik denk dat ze zo bezopen zijn dat het niet echt door dringt, maar je weet maar nooit ik zal ze wel even een Apje sturen."

Guy stuff💯⚡️

Ik: Hey boys ik slaap vanavond niet op het internaat

Mika: Zo zo, heb je een meisje gescoord! Veel plezier!😂
Liam: 😂 succes!

Ze reageren nog, DAT IS HEEL WAT! Waarschijnlijk zijn ze nog niet zo bezopen! Gelukkig

Ik: Nee! Niet zo, Haylay ligt in het ziekenhuis waarschijnlijk heeft ze te veel gedronken
Benben: Ik ben nu ook in het ziekenhuis, we zorgen dat het goed gaat!

Max: WTF, wat is er in vredesnaam gebeurt!

Mika: We komen er NU aan!

Liam: Gaat het wel goed met haar, en moeten we haar broers niet inlichten?

Cain: Hun nummer staat op haar laptop, wie gaat er naar t internaat om ze ingelichten?

Max: ik ga wel! Daarna kom k naar t ziekenhuis!

Liam: Is goed we zien je zo Bro!

Ik: we zitten in het Calefornië Ziekenhuis. We zien jullie zo, en Max zou je ook nog effe een paar spullen voor haar mee willen nemen en ligt haar vriendin Rain ook in! Wss heeft ze te veel gedronken, de artsen zeiden dat het goed was dat we er zo vroeg waren anders had het anders kunnen aflopen!

Max: Jemig, maar goed dat jullie bij haar waren, ik ga nu tot zo!

Cain: ik, Mika en Liam komen er NU aan we zien jullie over 10 min!

Benjamin: is goed ik wacht op jullie bij de ingang!

Mika: tot zo!

En ik sluit de app af. "Denk je dat het goed komt met haar?" Vraag ik aan Benjamin. Je kan de bezorgdheid in mijn stem horen.

Ik wil niet het meisje waar ik zo veel van hou en waar ik zo verliefd op ben verliezen!

Wacht gaf ik het nou toe dat ik haar leuk vind!

Het maakt niet uit het gaat nu om haar niet om mij!

En ik word weer wakker uit m'n gedachten. "Ze zijn er zo, ik ga ze halen!" En Benjamin rent weg.

Max belt!

Ik: Yo, wat is er
Max: ik heb haar broers gebeld ze komen zo snel mogelijk! Rain komt er ook aan. Maar wat voor spullen moet ik meenemen voor haar.
Ik:pak gewoon een trui en een jogingsbroek en dr laptop + een tanden borstel en al die shit!
Max: is goed, ik ben er over 20 min K zie je zo.
Ik: doei

Ik hang op, en zie Mika, Liam, benben en Cain aan komen lopen.

1155 woorden!

Een jongensinternaat?! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu