Hoofdstuk 14~ Back

2.2K 57 3
                                    

{Haylay}

Na zo'n kwartier te hebben geprobeerd mijn ogen open te doen is het dan eindelijk gelukt. Alles is dan wel heel wazig maar ze zijn in iedergeval open,

Ik ben dus nog niet dood?!..

Na zo'n 5 minuutjes hoor ik iemand zeggen "Kijk, ze is wakker!" Ik kijk om me heen, en zie allemaal mensen in witte kleren. Ik ben in een witte kamer en ik hoor piepjes, zie lampjes knipperen, en allemaal mensen naar me toe komen lopen.

Waar ben ik?

Er worden allemaal vragen aan me gesteld. "Weet je je naam nog?" "Hoe oud ben je?" "Weet je wat er is gebeurd?" "Waar kom je vandaan?" "Kan je je nog iets herinneren van gisteren?" Zeggen allemaal verschillende mensen in witte kleren.

"Ehmm... wie zijn jullie en waar zijn mijn kamergenoten? Waar ben ik? En ja ik weet wie ik ben, Haylay Mills en ik ben 17 bijna 18, maar gister..... ehmm.... nou.... tja... dat weet ik niet meer." Het laatste zeg ik een beetje beschaamd.

"U bent gisteren door 2 jongens in het ziekenhuis gebracht, u had te veel gedronken. Uw maag is leeg gepomt en u lag in een lichte coma." Zegt een mevrouw met een witte jas en blond lang haar, ze ziet er lief uit, maar ze zegt het als of het de normaalste zaak van de wereld is?! Mijn mond valt open "Tja... dat weet ik allemaal echt niet meer."zeg ik met een ongemakkelijke lach op m'n gezicht. "Het geeft niet, en voordat ik het vergeet, er zijn hier een jongen en een meisje, volgens mij uw broer en zus. Zou ik ze halen?" "Ja graag." En de verpleegster loopt de kamer uit.

Na zo'n 10 minuutjes komen Rain en Beau binnen gerend. "Haylay,  ohww god say thank you!! Meid ik dacht dat je dood was, wil je dat nooit meer doen, spelen alsof je dood bent, ik had zo wat een hard verzakking!" Zegt Rain alsof de wereld vergaat en ze alles nog even in 2 minuut moet proppen. "Ik beloof hier plechtig aan uwe Rain dat ik nooit meer zal doen alsof ik dood ben." Zeg ik deftig, en ik barst in lachen uit net als zij "Whaha uwe Rain!" En ze giert het uit van het lachen. "Je wilt niet weten wat je heb gemist, echt waar! En waarom bel je niet als je zulke knappe kamer genoten hebt, HALLO! Dan heb jij dr zo meteen 6 en ben ik forever singel! Maar Anyway maakt niet uit, ik heb de perfecte jurk gezien voor het kerst feest op het internaat, dus zodra je hier weg bent gaan we shoppen oké, daar ben ik echt aan toe!" Praat ze honderd uit.

O ja, dat is waar het kerst gala. Je moet komen met een date, en het thema van dit jaar Beauty and the Nerd..... Ugh! Alle jongens uit het internaat mogen een meisje uitnodigen van het St. Cicilia internaat. Echt waar wat een onzin!! Maar ja nu moet ik ook mee doen want ik zit daar ook op school, alleen ik moet een jongen uit zoeken....,. 1 voordeel er is genoeg keus!

Niet zo lang, maar hopelijk vinden jullie het Leuk! En hebben jullie ook zo'n zin in het kerst gala? Laat het weten in de reacties

XXX

Een jongensinternaat?! Where stories live. Discover now