Hoofdstuk 26~ New friends!

1.7K 37 5
                                    

{Haylay}

Als we elkaar allemaal hebben leren kennen gaan we even wat drinken bij een restaurantje op de hoek "Ik ben bang dat we wel te laat zijn voor onze taxi." Zegt Doutze en iedereen moet lachen. "Zouden jullie anders met ons mee willen reizen, zo te zien hebben jullie een tent mee." Zegt Rain. "Ja dat zou super leuk zijn" zeg ik. Ze kijken elkaar even allemaal bedenkelijk aan en knikken dan. "Dat zou echt super zijn!" Zegt Doutze. "Maar hebben jullie ook plek voor Bink?" "Ja dat komt wel goed, toch." En Max kijkt ons goedkeurend aan. "Ja tuurlijk geen probleem! En anders huren we nog twee campers dan hoeven jullie niet in die tentjes." En zo praten we nog door over onze plannen terwijl we heerlijk zitten te eten.

{Valentijn}

Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om met hun mee te reizen. Dit zou onze reis worden, die van ons vieren en Bink, nu zitten we met een paar vreemde opgescheept nou jeej. "En wat vind jij er van Valentijn. Als je wil kunnen we zelfs nog de indeling van campers veranderen." Zegt Haylay. Ze ziet er lief uit. Als ik dan met één van hun in een camper moet dan met haar! Alleen weet ik nou niet of die Logan haar vriendje is. Ze zitten niet naast elkaar ofzo? En kijken elkaar ook niet verliefd aan zoals Wade en Doutze. Maar volgens mij hebben ze wel wat. Maar dat komt goed ik ga gewoon bewijzen dat ik leuker ben! "Dan met jou in de camper hoor!" En ze begint te lachen "Hahah deal!" En Logan kijkt me boos aan.

{Wade}

Waarom kijkt Doutze nou heel de tijd naar die Max. Zo knap is hij nou ook niet hoor. Hallo je bent met mij vriendin! Eigenlijk wil ik dat hard op zeggen maar ik houd me in. Ze heeft me er al eens opgewezen dat ik te jaloers ben en daardoor gewelddadig word. Maar ik wil haar gewoon voor mezelf. En volgens mij is Valentijn helemaal in to team HAYLAY. "Zit je al in dromen land Tijn!" En ik stoot hem lachend aan en maak zoen geluiden. "Hou je kop Wade!" En ik proest het uit.

{Doutze}

Die Max, hij heeft iets. Hij heeft iets speciaals. Ik weet niet wat hij met me doet maar hij doet het zeker goed! "En ben jij een stelletje met Rain?" En ik kijk hem in zijn mooie blauwe ogen. "Ja, we zijn bijna een jaar samen." Je ziet Rain verliefd kijken als ze het zegt maar Max blijft maar naar mij kijken. Ik zie in mijn ooghoek dat Wade zich al weer opwind en ik leg mijn hand in die van hem. "Ohww leuk!" Zeg ik en ik kijk ze vrolijk aan.

{Logan}

Ughh wat een sukkels zijn die vier. Ik mag ze niet, ik moet ze niet, waarom gaan ze niet gewoon weg. Maar nee, Rain moet weer het lieve meisje zijn die iedereen helpt! Ik zie die eikel van een Valentijn wel kijken naar Haylay. Denkt hij dat ik blind ben. Maar Haylay kijkt ook terug..... ik pak snel Haylay's hand en trek haar naar me toe, ze komt tegen mij aan liggen en dat geeft me weer rust. Ik geef haar snel een kus op haar hoofd en dan kijkt ze omhoog en ik zoen haar volledig in het bij zijn van de andere. Ze heeft me pas verteld dat ze dat vreselijk vind, maar ik moet die Valentijn duidelijk maken wie hier het vriendje is , en dat ik de enige ben die haar zoen.

{Rain}

Ik heb er zo veel zin in! Doutze lijkt me erg aardig, en de jongens ook. Maar vooral wade hij ziet er goed uit in zijn sweater en zijn haar zo warrig. Ahww hij is zo leuk!

Oke Rain stop je hebt met Max weet je nog...? Joehoe.

En ik kom weer uit dromenland. En trouwens hij heeft met Doutze en ik pak geen vriendjes af! Maar hij kijkt ook naar mij...

{Max}

Gatver, waarom moeten die twee nou weer zoenen vol waar ik bij zit! Je hebt zo een eigen camper leef je daar lekker uit! En dan ontmoeten mijn ogen weer die van Doutze. Ze is zo knap, en lief en haar lach...... maar ze heeft met Wade, en hij is zeker een goeie gast ik maak vast geen kans. En trouwens ik heb Rain! Waar zit ik met mijn hoofd.

{Ethan}

Haylay, Haylay, Haylay. Ze is echt het knapste meisje dat ik ooit heb gezien! Ze is zo vol energie en liefde en ik hou nu al van haar! Maar ze zit nu vol te tongen met die Logan. Ik mag die gozer nu al niet, waarschijnlijk probeert hij alleen maar stoer te doen met haar, ze verdient beter! Ik hoop dat deze roadtrip eindeloos gaat duren, en alles zal veranderen!!

Nog een hoofdstukje!! Wat vinden jullie hiervan ik heb iedereen zijn gedachte opgeschreven. Ik dacht doe een keer wat anders! Wat vinden jullie er van, en wat denken of hopen jullie dat er gaat gebeuren? Laat het weten!

xxx

Een jongensinternaat?! Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum