Hoofdstuk 17~ Nightmerre

2.2K 51 6
                                    

{Logan}

Ik vond het fijn Haylay weer te zien! Ze geeft me altijd zo'n warm gevoel van binnen. De twinkeling in haar ogen, haar lach, haar geur alles is perfect!

LOGAN.... LOGAN! Stop je bent niet verliefd op haar? Of toch wel....

Oke ehmm.... ik geef het toe ik ben stapel verliefd op haar!

Maar het kan niet, LOGEN! Word wakker en raap je zelf bij elkaar, want liefde is zwakte en zwakte is......... niet over nadenken, het enige wat je moet doen is haar vergeten!

{Logens jeugd klein stukje samengevat}

{Logan, 9 jaar}

"Het is allemaal jou schuld!! Door jou is ze nu.... jij verpest altijd alles, eigenlijk zou ik je moet opsluiten in de kelder of....." hij zwaaid met z'n armen overal heen. Ik zit weg gedoken in een hoekje. "Jij bent het vreselijkste kind OOIT! Hoor je me! Geef andwoort!" "Ma... maar v- vader u stelde geen vraag..." zeg ik op bibberende toon.

Z'n bierflesje valt uit zijn handen op de grond, overal liggen stukjes glas. Langzaam zie ik dat hij zijn riem pakt en hij zijn hand naar achterhaald om uit te halen........ alles word zwart. Het enige wat ik zie en hoor zijn de scherven op de grond en het gehuil van mijn baby zusje die in de haar bedje ligt..... en dan zegt hij "Jij bent het meest stomme, lelijke, domme, en meest verschrikkelijke kind dat er is! Ik had je nog zo gezegd LIEFDE MAAKT ZWAKTE! Je hebt een zwakte voor haar, want je houd van haar en dat betekend dat dit niet meer kan!"

Ik denk weer terug aan alle keren dat hij dat zei, "Logan, let op mijn woorden mijn jongen, en beloof dat dit jou nooit over komt. Want liefde is zwakte, en zwakte..... zwakte is verboden!

Als ik weer wakker word uit mijn gedachten voel ik de leren riem in de huid van mijn gezicht snijden........

~einde Logans jeugd~

{Haylay}

Ik vond het fijn om Logan weer te zien! Hij.... hij is gewoon mijn droom prins. Ik hou van hem! Ik denk weer terug aan wat mijn moeder altijd zei, "Liefde is het mooiste wat er is."

{Haylays jeugd een klein stukje samengevat}

{Haylay 9 jaar}

"Haylay, het belangrijkste wat er is, is liefde. Onthoud dat je hele leven, want liefde maakt je een sterker en een beter persoon. Liefde maakt ons menselijk, zonder liefde zijn we net robots. En zolang jij naar je hart luistert en trouw hebt aan de mensen die je lief hebt zul je het mooisten cadeau krijgen wat zij jou kunnen geven,    hun liefden. Dan deel je liefde, en ik beloof je op een dag overkomt dit jou." zegt mama

"Maar mama wat nou als niemand mij lief vind?" "Haylay ik beloof het je, ooit komt er iemand in je leven waar bij je denkt, ja dit is het, ik wil met hem mijn hele leven delen, en ik wil hem mijn liefde geven. Maar Haylay... je moet mij beloven, denk er goed over na voordat je iemand jou liefde geeft, want voor je het weet gebruikt hij jou goedheid tegen jou, en dan is het moeilijk om nieuwe liefde weer te ontwikkelen."

"Ik beloof altijd op te passen mama, ik zou mijn liefde alleen aan lieve mensen geven."

~einde Haylays jeugd~

Ik vond het altijd fijn als mama mij ook wat vertelde over haar liefde voor papa. Dan zag ik altijd net als een sprookje, mama de koningin en papa de koning en wij Beau en Niek de prinsen en ik het prinsesje. Dat waren de mooiste momenten want dan fantaseerde ik over mijn droom prins op het witte paard. Maar ik had nooit gedacht dat ik hem ooit zal vinden.

Yes een nieuw hoofdstuk hopelijk vinden jullie hem leuk! Er gebeurt niet heel veel maar ja.. laat weten wat jullie er van vinden.

XXX

Een jongensinternaat?! Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu