14.Bölüm (Answer)

6.3K 241 220
                                    

Bu bölüm diğer bölümle birleşik olacaktı normalde o zaman da çok bekletecektim, o yüzden araya bir bölüm koyp da bekleteyim demiştim. İyiki de öyle yapmışım çünkü bu beklediğimden uzun oldu. Aynı zamanda hala eve dönmediğim için çok hızlı yazamyorum, ama bölümü okuyunca beni affedeceğinizi düşünüyorum çünkü sjsjsjdj neyse sustum.

Not: Kapak için hardallipasta'ya çok teşekkür ederim :3

AUGUST

Önüme gelen her taşa bir tekme savurarak yoluma devam ettim. Bunu kimin yaptığını bulmalıydım ve o kişi bedelini ödemeliydi. Bu kişinin de Sarah olduğundan neredeyse emindim, çünkü bir hafta önce Cole ile ne konuşmuşlarsa hayırlı bir şey olamazdı. Ama eğer O'ysa, şu anda en sinirli olduğum zamanlarımdan birindeydim ve acısını ondan çıkaracaksam bu beni hiç mi hiç üzmezdi.

Aslında koşup geri dönmek, hatta onu gizlice takip etmek istiyordum ama bu kesinlikle anlaşamadığımız konulardan biriydi. Şu anda okula gitmek o kadar saçma geliyordu ki, zaten normal şartlarda da gitmemde o büyük bir etkendi. Aslında şu anda da o büyük bir etkendi, benim babamın ne diyeceğini ya da ne duruma düşeceğimi önemsediğim yoktu ama onun umurundaydı ve bu benim için önemliydi çünkü ben de aynısını yapardım. Yine de az da olsa beni yanından öylece gönderdiği için ona kızgındım, kendime de, ben git denildiğinde kolay kolay gitmezdim ama zaten Cole etrafımdayken hayatımdaki çoğu şey farklılaşmıştı.

Okula geri döndüğümde ortalıkta bir karmaşa vardı. Bir çok kişi sınıflara dağılıyordu ve başlarında öğretmenler dikiliyordu.

"Dağılın! Görecek bir şey yok artık, herkes derslerine!" Duvarlara baktığımda birkaç öğretmenin ve Lily'nin kağıtları topladığını gördüm. Öğretmenler ona derse gitmesi için ısrar ediyordu, ama Lily bağırarak direniyordu. Bir an gözleri benimkileri bei buldu ve yine öğretmenleri umursayarak bana doğru hızla ilerlemeye başladı. Aslında Cole'un peşinden o da gidecekti, ama durmasını söylemiştim.

"O iyi mi? Nereye gitti?"

"Tabii ki de değil ve bilmiyorum." Dedim sinirle başka bir tarafa bakarak.

"Hey , söylenenleri duymuyor musunuz herkes derse yoksa disiplin cezası alacaksınız." İri yarı bir öğretmen karşıdan bağırıyordu. Disiplin cezası almak ilginç olurdu (!)

"Cole daha önce hiç disiplin cezası almadı, gerçi tek bir okulu kırmayla almaz ama siciline-"

"İnan bana şu an umurunda olduğunu sanmıyorum." Lily derin bir nefes aldı, o da bıkmış ve sinirli görünüyordu.

"Elbette değil, ama bundan sonraki günlerde geleceğini düşünüyor musun gerçekten?" Gözlerimi kırpıştırarak ona baktım. Okul için endişelenmek hiçbir zaman alışkanlığım olmadığı için pek yorum yapamıyordum.

En sonunda gözlüklü, iri yarı bir öğretmenin -öğretmen isimlerini ezberlemek de alışkanlığım değildi- bize doğru yaklaştığını gördüm, ellerini ikimizin de omuzlarına koyarak bizi ilerletmeye başladı.

"Beni ikiletirseniz hoş olmaz." Öfkeyle omzumu ondan kurtardıktan sonra önüme baktığımda kargaşanın ortasında dikilen Sarah'yı fark ettim. Saçları dağınıktı ve göz altları morarıktı. Yandan sırıtmasıyla da her şeyi belli ediyordu.

Onu geberteceğim.

Onun saçlarını kafa derisinden söküp ağzına tıkacağım.

Onun tırnaklarını söküp kıçına sokacağım.

"Daha fazla ortalıkta dolanamayacak." Dedim dişlerimi ayırmadan. Lily de aynı yöne bakıyor olmalıydı ki aynı sinirli sesle,

"Yalnızca kendine hakim ol ve söz veriyorum dediğin olacak." Dedi.Sonunda ikimiz de farklı yönlerden merdivenlerden çıktık, Sarah'ysa kahkaha ataraken merdivenleri koşarak çıkmıştı. İçimde tarif edilemez bir öfke büyüyordu, Lily'nin dediğini nasıl yerine getireceğini bilmiyordum ama benim beklemeye niyetim yoktu. Ne yapacağımı tam olarak bilmiyordum, ama bir şey yapmalıydım.

After Decisions (GAY)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin