Hoofdstuk 1 ♥

7.7K 280 48
                                    

Hoofdstuk EEN

De tien dagen in San Diego gingen sneller voorbij dan we hadden gedacht, maar Clara en ik hadden alsnog besloten om meteen verder te reizen op de tiende dag.

Na de tiende dag zijn we wezen shoppen in Los Angeles en we zijn daar nog 5 dagen gebleven om te genieten van de zon, aangezien we daarna naar het noorden gingen reizen. Richting het noorden zijn we langs vele kleine stadje geweest waar we bij ieder een dag verbleven en daarna weer verder richting Seattle gingen. We hebben besloten om daarna naar het oosten te gaan richting New York en daarna zullen we dieper het land in gaan reizen.

We zijn al langs San Francisco gekomen en we willen over ongeveer vijf dagen Seattle bereiken, met kleine tussen stops erbij. Op het moment zitten we in onze hotelkamer gewoon wat te kletsen op de vierde dag richting Seattle. We zijn redelijk ver gekomen en we denken dat we morgen om 1 uur bij Seattle aan zullen komen. We nemen wel al onze tijd natuurlijk, ik bedoel, we hebben wel een heel jaar de tijd en dit is als onze vakantie bedoeld. Even weg zijn bij alles thuis en gewoon lol hebben met zijn tweeën. Vergeten waarom we weg woudenvluchten van onze huizen, families en de plaats waar we geboren en getogen zijn.

Uit het niets vraagt Clara ineens, "Waarom heb je het nog nooit gedaan?" Ze draait zich op haar zij, zodat ze me vanaf haar kant van het bed mij goed kan aankijken. Ik kijk haar niet begrijpend aan."Je weet wel, de daad, de schande, de gemeenschap met het andere geslacht, enzovoorts," Legt ze uit. Clara heeft altijd iets gehad met de meest vreemde dingen uit het niets vragen, maar dit topt alles af. Ik herinner me nog een keer dat ze vroeg waarom ik geen cavia kocht. Vijf seconden laten vroeg ze waarom ik niet gewoon een hoer werd, 'lekker makkelijk werk', antwoordde ze op mijn verbaasde gezicht. Dit is Clara voor jullie.

Ik word meteen knalrood als ik begrijp waar ze het over heeft. "Ik weet het niet. Ik heb nog nooit een vriendje gehad of überhaupt ooit iemand leuk genoeg gevonden. Ik heb gewoon het gevoel alsof er iets of iemand beter is daarbuiten." Ik leg het haar voorzichtig uit.Ik weet dat de meeste mensen dit niet begrijpen, op school is er niemand meer een maagd, maar ik wil mijn maagdelijkheid niet aan iemand opgeven waarvan ik niet hou. Het is voor mij iets belangrijks,ook al ben ik al 17 en word bijna 18, ik wacht wel.

"Misschien vind je hier wel een leuke jongen," zegt Clara en ze trekt haar wenkbrauwen op in suggestie. Ik lach hardop om haar gekke ideeën en rol mijn ogen voordat ik de deken over mijn hoofd trek en iets mompel in de richting van 'laten we nou maar gaan slapen'. Clara houdt haar mond daarna – waar ik dankbaar voor ben – en voordat we het doorhebben zijn we al diep in dromenland opgeslokt.

"Rise and shine, sunshine." Dit is hoe ik word wakker gemaakt met een springende Clara op mijn bed. Hoe zij altijd zo vrolijk kan zijn in de ochtenden zal voor mij altijd een raadsel blijven.

"Nog tien minuten," kreun ik naar haar toe.

"Dat zei je tien minuten geleden ook al en toen viel je gelijk weer inslaap. Nu eruit, hupsakee," zegt ze, ik schud mijn hoofd om de slaap eruit te halen, niet dat het helpt.

Langzaam stap ik uit bed en begin mijn weg naar de douche om wakker te worden.Ik neem mijn zwarte skinny jeans en een blauwe sweater uit mijn koffer mee om aan te trekken.

Na mijn douche trek ik mijn kleren aan en sta voor de spiegel – die ietsje te hoog is gehangen, waardoor ik mijn gezicht maar half zie.Mijn haar zal vandaag niet getemd worden, als ik dat zo zie, dus ik kam mijn haar zo goed als mogelijk is door en doe dan een staart in.Minimale make-up gaat er op mijn gezicht en dan ben ik klaar voor een nieuwe dag met Clara, het altijd positieve, hyper actieve meisje waarmee ik op vakantie ben voor de komende 11 maanden en nog wat dagen.

Jij Bent Van Mij | CompleetWhere stories live. Discover now