8.rész

782 46 3
                                    

Két óra múlva landoltunk Németországban. Leszálltam a gépről és megvártam a bőröndöm. Elvettem a csomagom és már mentem is kifele. Az épület előtt fogtam egy taxit és beültem, majd Joshua házáig mentem. Ott aztán kiszálltam és kivettem a bőröndöm, majd kifizettem a taxit és Joshua házának ajtajához mentem. Bekopogtam rajta, mire az pár perc elteltével kinyílt.

-Szia!-mosolyogtam rá.

-Szia!-tárta ki az ajtót és beengedett.-Akkor Griezmannak igaza volt. Tényleg haza jöttél.-húzott magához és átölelt.

-Mikor beszéltél vele?-kérdeztem.

-Pár perce. Azt mondta, hogy vegyek egy nagy doboz fagyit és üljek le veled romantikus filmet nézni, hogy kisírhasd magad.-mondta.

-Az most tényleg nagyon jó lenne.-engedtem el, mire ő is.

-Akkor öltözz fel kényelmesbe és válassz valami filmet. Én addig csinálok popcornt és hozom a fagyit.-indult el a házban. A bőröndömből kivettem egy mackó nadrágot és a kedvenc Dirty Dancinges pólóm. A fürdőbe mentem, ahol aztán átöltöztem. A ruháimat a böröndömhőz vittem és beletettem. Felfutottam a lépcsőn és Joshua hálószobájába mentem. Bekapcsoltam a lap topot és keresni kezdtem valami filmet. Vegül a Titanic mellett döntöttem.-Megjöttem.-lépett be a szobába Josh. Az ágyhoz sétált és bebújt mellém. Elindítottuk a filmet és enni kezdtük a fagyit és a popcornt.-Amúgy te most együtt vagy Antoineval?-kérdezte.

-Nem tudom.-ráztam a fejem.

-Mi az, hogy nem tudod?-nézett rám értetlenkedve Josh.

-Az, hogy nem tudom!-mondtam.-Az egyik percben még azt mondja, hogy utál, a másikban pedig, hogy szeret. Nem tudom mit akar!-csuklott el a hangom, majd arcomon végig gördült az első könnycsepp.

-Héj, ne sírj!-ölelt át Joshua.

-Én sz-szeretem őt.-suttogtam.

Utálatból Szerelem[Antoine Griezmann] ✔Where stories live. Discover now