10.rész

776 40 0
                                    

-Te, hogy kerülsz ide?-bújtam a focistához, aki lassan beljebb tolt a házba.

-Hiányoztál és eljöttem hozzád.-enegdett el lassan, mire én is ezt tettem. Kibújt cipőjéből, majd magához húzott és megcsókolt.

-Te is hiányoztál.-öleltem át újra, mikor már csókolóztunk.

-Hm, itt nagyon jó illatok vannak. Csak nem ebédet készítesz?-kérdezte.

-De, igen.-húztam beljebb a házban. Az étkezőben megálltunk, ahol leültettem Antoinet. A konyhába mentem, ahol elővettem két tányért, két villát és két kést. Ezekkel a kezemben sétáltam vissza az étkezőbe. A focista elé raktam egy tányér, villát és egy kést. A saját helyemre leraktam a kezemben maradt tárgyakat, aztán újra a konyhába mentem. Levettem a lábast a tűzhelyről, amiben idő közben megfőtt a rízs. Azt egy üveg tálba borítottam, aztán elővettem a sütőkesztyűmimet, majd felhúztam. Kinyitottam a sütőt és kivettem a tepsit.

Azzal a kezemben, sétáltam az étkezőbe. Letettem az asztalra, majd visszasiettem a rízses tálért. Azt is kivittem, majd levettem a kesztyűmet, aztán leültem.

-Szedj csak!-mosolyogtam a focistára, aki tette, amit mondtam. Miután szedett, én is ezt tettem. Mosolyogva ebédeltünk meg, aztán a focista segítségével, visszevittük az aztalon lévő holmikat a konyhába. A megmaradt ételt eltettük, míg a koszos edényeket és evőeszközöket a mosogatógépbe tettük. Ekkor farzsebemben megrezzent telefonom, mire elővettem azt és megnéztem, hogy kitől kaptam üzenetet.

-Mit olvasol?-nézett rám Antoine.

-Joshua írt, hogy ma a barátnőkénél alszik.-néztem a focistára.

-Vagyis miénk a ház?-nézett rám kacérul.

-Hát úgy tűnik.-tettem a telefonomat a pultra.

Antoineval a nappaliba mentünk, ahol elfoglaltuk a kamapét, majd beszélgetni kezdtünk. Nem tudom mennyi ideig voltunk ott, de időközben elő került egy pezsgő és a hangulatunk egyre jobb lett. Miután az egész palack elfogyott, elég nehézkésen, de felmentünk az egyik vendégszobába.

-Mi lenne, ha szórkoznánk egy kicsit?-lökött az ágyra a focista.

-Benne vagy!-mosolyogtam fel rá. Antoine fölém mászott, aztán megcsókolt...

Reggel sajgó fejjel ébredtem. Testem csupasz volt, vagyis az éjszaka történt egy, s más. Lassan felültem és körbe pillantottam. Antoine nem feküdt mellettem, a ruhái pedig eltűntek, míg az enyémek szanaszét hevertek a szobában. Kimásztam az ágyból és a fürdőbe mentem. Felkötöttem a hajamat, majd beléptem a zuhany kabinba. Megnyitottam a vizet és mikor az bőrömhöz ért, halkan sóhajtottam egyet. Gyorsan lezuhanyoztam, aztán elzártam a vizet és kiléptem a zuhany kabinból. Egy törölközőt csavartam magam köré és így sétáltam a saját szobámba.

Szekrényem előtt megálltam és kinyitottam azt, majd kutatni kezdtem a ruháim között. Mivel ma nem kell dolgoznom, mert vasárnap van, ezért kivettem egy melegítőt és egy elnyűt fehér pólót, amin nagy betűkkel az állt, hogy "I'm fine and fuck you". Még kivettem egy bugyit és felvettem azt, majd belebújtam a nadrágomba és a pólómba is.

Lementem az alsó szintre és a focistát kezdtem keresni, de sehol sem találtam, csak egy cetlit, amin annyi állt, hogy hamar indult a gépe és nem akart felkelnteni.

-Remek.-gondoltam magamban, majd a konyhába mentem. Elővettem a Cini Minist és egy tányért, amibe beleöntöttem. Aztán elővettem a tejet, amit ráöntöttem a zabpehelyre. Elővettem egy kanalat, majd a tányért a kezembe véve mentem a nappaliba. A tányért letettem a dohányzó asztalra, majd bekapcsoltam a tv-t és Family Guyt kezdtem nézni. Leültem a kanapéra, majd az ölembe vettem a tányéromat és elkezdtem enni a zabpelyhet.

Az egyik reklám szünetben, kivittem a tányéromat a konyhába é betettem a mosogatógépbe. Aztán visszamentem a nappaliba és tovább néztem kedvenc sorozatomat, ám ekkor kinyílt az ajtó, mire odasiettem. Az előszobában Joshua állt és mikor rám nézett, csak akkor vettem észre kisírt szemeit, egyből hozzám rohant és szorosan átölelt, mire én vissza.

-Mi a baj?-kérdeztem, miközben Joshua szorosan ölelt.

-Szakítottunk.-suttogta.

-Jajj, Josh!-simogattam a hátát.

-Megcsalt...-csuklott el a hangja.

-Ne sírj Josh! Nem lesz semmi baj!-mondtam.-Mi lenne, ha a nappaliba mennénk és Family Guyt néznénk, csinálnék neked egy nagy adag kakót és utána kipihennéd magadat?-kérdeztem. Josh mindig ezt csinálja, ha szomorú.

-Az most jó lenne!-engedett el a focista.

-Akkor irány a nappali! Én addig megcsinálom neked a kakaódat!-mentem a konyhába, míg a védő a nappaliba. Megcsináltam Josh kakaóját és megmelegítettem, majd a tetejére nyomtam tejszínhabot. A bögrével a kezemben mentem a nappaliba, ahol a focista a kanapén ült. Mellé telepedtem és a kezébe adtam a kakaót, mire ő egyből kortyolgatni kezdte azt. Miután elfogyasztotta, a fejét az ölbe tette, míg elfeküdt a kanapén. Lassan simogatni kezdtem, míg a tv-t néztem.

-Örülök, hogy velem vagy!-suttogta a focista.

-Mindig melletted leszek!-jelentettem ki.

Sziasztok! Mostanában ritkán írom bármit is a részeken kívűl, de ez most kivételes alkalom. Nem tudom kilátta és ki nem, de Grizi Instagram oldalán megtekinthető egy videó, ami elkészptően aranyos és én nagyon büszke vagy ! Nem lövöm le, hogy miről is van szó, de akinek vagy egy kis ideje az nézze meg! Puszi: Dorka💗

Utálatból Szerelem[Antoine Griezmann] ✔Where stories live. Discover now