17.rész

587 24 2
                                    

×Három hónappal később×

Izgatottan ültem a puffon, a sminkes asztal előtt, miközben sminkemet készítették. Ki nem lenne izgatott a nagy napján? Antoineval végre egybe kelünk. Nina, Sofia, Alice és Anna volt velem, meg persze sminkesem Carlo. 

-Csodálatosak vagytok!-néztem rájuk. Sminkjük és hajuk már kész volt. Arcukon hatalmas mosoly pihent, ahogy engem figyeltek. Nina lesz a tanúm, a többiek pedig a koszorúslányaim. Na, meg persze Mía is az lesz, viszont ő túl van pörögve, így Antoine anyukája figyel rá.

-Kész vagy!-mondta Carlo, mire felálltam a helyemről. Sminkem egy nude szemhéjfestékből, egy mályva árnyalatú matt szájfényből, meg persze alapozóból és korrektorból állt. A lányokon is hasonló sminkjük volt. 

-Itt az ideje, felvenni a ruhákat.-mondtam, mire a lányok a ruha tartóhoz léptek, és elvették saját darabjukat. Sofia, Alice és Anna ugyanolyan ruhát kapott, míg Ninajé különböző lesz. 

Először a három koszorúslánynak segítettünk felvenni ruháját. Miután mindhárman felvették a ruhát, egymás mellé álltak.

-Csodálatosak vagytok!-csaptam össze tenyeremet.

-Csodálatosak vagytok!-csaptam össze tenyeremet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Köszönjük!-mosolygott rám Sofia. Godín feleség remekül festett a ruhában. 

-Most te jössz!-pillantottam nővéremre, akinek arcára hatalmas mosoly szökött. Elvette a ruháját a helyéről. Mosolyogva segítettem neki felvenni ruháját, és mikor kész volt rám pillantott.

-Na, milyen?-kérdezte. 

-Tökéletes!-jelentettem ki, mire nővéreim kezei közé zárt. 

Szemeimből pár könnycsepp kigördült

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Szemeimből pár könnycsepp kigördült. Lassan gördültek le azok arcomon. Ahogy hasam engedte, olyan szorosan öleltem magamhoz. 

-Ne sírj, mert akkor én is sírok!-mondta, mire elnevettem magamat. 

-És, amúgy is, még rád kell adni a ruhát!-vette el a fehér darabot helyéről Sofia.

Odaadta nekem, mire én belebújtam, Nina pedig behúzta a cipzárt. 

Utálatból Szerelem[Antoine Griezmann] ✔Where stories live. Discover now