11.rész

703 40 3
                                    

×Két héttel később×

Reggel lassan nyitogatni kezdtem szemeimet, ám hirtelen elkapott a hányinger. Egyből rohanni kezdtem a mosdóba, ahol aztán kiadtam magamból az este benassolt zabpelyhemet.

-Héj, Amanda jól vagy?-fogta fel hajamat Joshua.

-Szerinted?-adtam ki magamból egy újabb adagot. Pár perc múlva, felálltam a földről. Elvettem fogkefémet a helyéről és fogat mostam.

-Öhm...te figyelj...nem kéne venned valamit?-kérdezte.

-Mi van?-néztem rá értetlenkedve.

-Tudod, azt a valamit!-kezdett kacsingatni.

-Josh, mi a fenéről beszélsz?-kérdeztem.

-Vegyél egy rohadt terhességi tesztet!-mondta.

-Minek?-kérdeztem.

-Hánysz, sokkal többet eszel és láttam a telefonodban, hogy átírtad azt a bizonyos dolgot, másik napra és utána tegnap is átírtad.-magyarázta.

-Jó, veszek egy rohadt tesztet.-forgattam szemet.

-Elmegyek neked, veszek neked egyet.-mondta Josh, majd kisétált a fürdőből.

-Úgyse vagyok terhes!-jelentettem ki magamban.

Lehajtottam a wc ülőkét és leültem arra. Joshua negyed óra múlva befutott és a kezembe nyomta a fehér dobozt. Kivettem abból a kis tárgyat, majd megvártam amíg a focista kimegy. Aztán megcsináltam a tesztet. Leültem a földre és vártam. Josh benyitott és leült mellém. Tíz perc múlva, felálltam és a tesztre néztem. Eltátottam a számat és így néztem a kis tárgyra.

-Josh...-suttogtam.-Terhes vagyok!-könnyeztem be.

-Mi? Tényleg?-állt fel a focista.

-Terhes vagyok!-ugrottam nyakába visítva. Hirtelen elképesztő öröm tört úrrá rajtam, majd Joshua nyakába vetettem magam.-Terhes vagyok! Terhes vagyok! Terhes...-ám nekem ekkor esett le, hogy mi is történik velem.

-Most mi a baj?-kérdezte.

-Terhes vagyok! Érted? Tudod milyen, nehéz lesz ez? Egy gyerekkel? Mindent elfogok baszni! Szar anya leszek!-bőgtem el magamat.

-Héj, nyugodj meg! Semmi baj nem lesz! Én is támogatlak és Antoine is fog!-jelentette ki. Sírva öleltem át a focistát, aki szintén szorosan ölelt.-Ígérem semmi baj nem lesz!-bíztatott.

-Ígéred?-néztem fel rá.

-Ígérem!-mosolygott rám bíztatóan.

Utálatból Szerelem[Antoine Griezmann] ✔Where stories live. Discover now