16.rész

723 27 1
                                    

×Egy hónappal később×

Reggel a nap meleg sugarainak cirógatására keltem. Lassan nyitogatni kezdtem szemeimet, mikor Antoine hangja csapta meg fülemet. 

-Jó reggelt, kicsi Griezmann! Anyu és apu már nagy vár téged!-meleg tenyerét kerekedő hasamra vezette, mire elmosolyodtam. 

-Jó reggelt, Antoine!-fordítottam fejemet felé, mire kék szemeibe nézhettem. 

-Neked is, cica!-ki nem állhattam, mikor így hívott. Lágy puszit nyomott ajkaimra, amit én mélyítettem el csókká.-Remélem, nem felejtetted el, hogy ma vacsorázni megyünk.-mondta Grizi, mikor elváltunk. 

-Dehogy felejtettem el!-másztam ki az ágyból, majd beágyaztam magam után. A szekrényhez mentem, ahol levettem magamról Antoine ingét, amit eddig pizsamának használtam. Így csak egy bugyiban álltam a nyitott szekrényem előtt. 

Kivettem belőle a kiválasztott ruha darabokat, majd kivettem egy melltartót, és felcsatoltam, aztán felöltöztem.

Kivettem belőle a kiválasztott ruha darabokat, majd kivettem egy melltartót, és felcsatoltam, aztán felöltöztem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Antoine, csak ekkor mászott ki az ágyból. Hozzám sétált, és ahogy tudott átölelt.

-Nagyon csinos vagy.-nyomott egy puszit orromra, mire elmosolyodtam.-Szeretlek!-mosolygott.

-Én is, téged.-mondtam.-De most itt az ideje, hogy felöltözz.-egy gyors puszit nyomtam arcára, majd kiléptem öleléséből, és elhagytam a szobát.

Mía hálója felé vettem az irányt. Megálltam a fehér ajtó előtt, amin nagy betűkkel a kislány neve állt. Halkan nyitottam ki a nyílászárót, és léptem be a helységbe. A szobába besütő napsugár olyan volt, mintha a láma égne. Halkan az ágyhoz mentem, és leguggoltam elé. 

-Mía.-suttogtam a kislány nevét, aki lassan nyitogatni kezdte szemeit. Kék szemeivel az enyémbe nézett, arcán mosoly jelent meg.-Jó reggelt! Hogy aludtál, hercegnő?-álltam fel, majd kiemeltem a kis szőke lányt az ágyából. 

-Jól. Képzeld azt álmodtam, hogy kapok egy cicát!-mesélte mosolyogva. Én is elmosolyodtam. 

A kislánnyal a szekrényéhez mentünk, amit én nyitottam ki. A szőkeséggel válogatni kezdtünk, hogy mit vegyen fel. Végül egy fehér cica nadrágot adtam rá, ami fölé került egy baba rózsaszín tüll szoknya, majd fölsőnek kapott egy fehér hosszú ujjút, amin arany színnel egy princess felirat virított. 

Felemeltem Míát, majd a kimentem vele a szobából, és a fürdőbe lépkedtem. A kislányt a mosdókagylót tartó pultra ültettem. Szőke haját megfésültem, majd a sajátommal is megismételtem ezt. Gyorsan fogat mostunk, aztán lementünk a földszintre. 

A kislányt leültettem mesét nézni, míg én a konyhába mentem, ahol Antoine éppen reggelit készített. Mögé lépem, és megöleltem. Egy puszit nyomtam füle mögé, amibe a focista beleremegett. 

Utálatból Szerelem[Antoine Griezmann] ✔Where stories live. Discover now