Írói Utószó

296 12 0
                                    

Hát, ezt a történetemet is befejeztem. Hihetetlen! Már csak négy történet maradt, ha jól számoltam. Persze, szeretnék még megosztani veletek egy pár történetet, de azokkal még nem vagyok teljesen kész. Még meglátom, hogy mi lesz. 

Ezzel a sztorival nem igazán voltam megelégedve az elején. Soha sem örültem, mikor rájöttem, hogy ebbe is kell egy új fejezet. Mindig úgy voltam vele, hogy alig fogják olvasni. Még azt is hihetetlennek tartottam, hogy átléptem a száz megtekintést. Mindig le akartam szedni ezt a történetet. De most befejezem, ami számomra még mindig hihetetlen. Aztán rájöttem, hogy a szívem mélyén, imádom ezt a könyvet. Sokszor újra és újra átolvasom ezt az egészet.

Köszönöm, hogy velem tartottatok! Köszönöm a kitartást, valamint a biztatást. A könyv most érte az ötezer ötszáz megtekintést. Hihetetlenek vagytok!  

Lassan elkezdem kijavítani a hibáimat a könyvben, és lehet, hogy lesz, amit át is írok, de nem akarok túl nagy változást. Ezek mind azután fogom bevetni, miután sikerült átírnom a Te+Én=Foci-t. 

Még egyszer köszönöm, hogy támogattatok és biztattatok. Nem is húzom tovább a szót!

Utálatból Szerelem
[Antoine Griezmann] 
2019.05.21.
🔓↪🔐

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 21, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Utálatból Szerelem[Antoine Griezmann] ✔Where stories live. Discover now