1. Bölüm:"Obsesif kişilik bozukluğu"

4.7K 304 157
                                    

Evgeny Grinko -Field (1 hour)

Evgeny Grinko -Field (1 hour)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

1. B Ö L Ü M

'Bağrıma taş basıp, ağladığım gecelerde Sensizliğin kollarında ölmüşüm senden önce'

Bir yaz akşamı dolunay gri, sanki zehir taşıyormuş gibi bir araya toplanan bulutların arkasında gümüş bir ayna gibi parlıyordu. Havada keskin bir esinti vardı. Yağmur hafif çiselemeye başlamıştı...

Siyah takımları üzerilerine hafif bol olan, timsah derisi ayakkabıları dolunayın ışıltısı ile parlayan üç kişi dolunayın aydınlattığı iki katlı villadan çıkıp kaldırımın kenarındaki büyük, mercedes bens markalı arabaya doğru ilerledi.. Uzun boylu, zayıf olan adam silahının namlusunu beyaz mendil ile iyice sildi ve silerken yüzündeki muzip sırıtıştan bir türlü kurtulamadı..

"Orhan bey duyacaklarından çok memnun olacak. E bu vesile ile Ejder'in de keyfi yerinde olduğuna göre, bu gece bayağı bir ziyafet var ha?" dedi kısa, hafif göbekli ve kel olan.

"Orhan'ı, Orhan beyi keyiflendiren en büyük şey kan görmek artık. Biliyorsun, Samet.." dedi Ejder gibi uzun boylu, ancak Samet gibi göbekli olan Tayfun.

Ejder kıs kıs güldü. Önce pantalonunun fermuarını çekti. Sonra kemerini bağladı. Ardından silahını kınına geçirdi ve ellerini birbirine çırptıktan sonra beline koydu: "Bugün Yıldırım beyin faturasını kestik ya, dileyin benden ne dilerseniz."

"Yalnız karısını gözlerinin önünde becermek nasıl aklına geldi?" dedi Tayfun imâlı imâlı gülerek.

Ejder omuz silkti. "O Yıldırım yıllardır Orhan beyin hayatına soktu, ben de karısına soktum. Bu da azdı onun gibi şerefsiz için! Hem karısı da hoştu..." diyip gözlerinu kapattı ve inledi.

"Azdı bu iyice.." dedi Samet kahkaha ile. Ejder gözlerini açınca sustu ve kafasını öne eğdi. Ejder onun bu patavatsızlığını görmezden gelip tekrar sordu: "Ee nereye gitmek ister siniz?"

"Pavyon?" dedi Samet ve Tayfun bir ağızdan.

Ejder gür bir kahkaha attı: "Sizi taktir ettim! Kadınlar dünya üzerindeki en güzel varlıklardır. Üstümüzdeki enerjiyi güzel şeylere harcamamız lazım.."

Tayfun ve Samet gevşek gevşek gülüp hemen arabaya yöneldiler. Ejder de kafasını iki yana sallayıp arabaya doğru ilerledi.

🔱

On üç yaşındaki genç kız dizlerini kendine çekip odanın bir köşesinde ileri geri sallanmaya başladı. Titreyen ellerini yaşadıklarının etkisinden buz kesilmiş ayaklarına doladı. Sanki ince parmaklarının uçlarından iliklerine kadar büyük bir ustalıkla ilmek ilmek dokundu acı, keder, korku..

Senden Önce | Mavi Hilal | TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin