14. Bölüm: "Yenildiğim tek insan"

3.8K 306 206
                                    

14

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

14. B Ö L Ü M

Merhabalar efendim. Yeni bir bölümle daha birlikteyiz🙏

Sizinle bir konuşacağım. Ben Söz'e Melisa diye gelen oyuncuyu da Melisa karakterini de başta sevmiştim. Hatta Mücahit için en az Açelya Topaloğlu kadar Ece Çeşmioğlu'nun da uygun olduğunu düşünmüştüm. Ancak karakter o kadar leş çıktı ki dayanamadım daha fazla. Ben Söz'ü izlemeyi bıraktım o yüzden geç haberim oldu; Geçen bir video çıktı önüme ikiliye ait. Melisa resmen Mücahit'ten utanmıştı ne bileyim saçma sapan bir sahneydi işte. Ben de Melisa karakterini Mücahit'ten ayırmaya karar verdim.

Cidden büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Mücahit gibi bir adamın öylesine üzülmesi, hiç dayanamadım yani. Mücahit'i çok severim, altın kalpli biri. En başından Begüm'ün Melisa'dan hoşlanmamasından anlamalıydım kızda bir yamuk olduğunu. Neyse işte Melisa başkası ile bundan sonra. Karakter yeniden aramızda ama başka bir ilişki yaşayacak.

3450 kelime, kitap formatı ile 17 sayfa..

BU ARADA LÜTFEN BÖLÜMLERİ OKUYUP GEÇMEYİN, EN AZINDAN OY VERİN. KÜÇÜCÜK, MİNİCİK BİR YILDIZ SADECE, BASINCA BİR ŞEYCİK OLMUYOR. EN AZINDAN EMEĞE SAYGI OLARAK BASIN ŞU YILDIZ'A LÜTFEN🙏

     Rahatsızca oturduğum  kanepede kıpırdanıp elimdeki kumandayı tutmayı sürdürdüm

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Rahatsızca oturduğum kanepede kıpırdanıp elimdeki kumandayı tutmayı sürdürdüm. Televizyonun mavi ekranı ve ortasında dolanan beyaz, yuvarlak bir işare vardı. Ortasına küçük, altın rengi harflerle bir şey yazmıştı ama uzakta olduğum için okuyamıyordum. Durum vahimdi. CD takılmıştı ve kumandanın ortasındaki tuşa bastığım an video oynatılmaya başlayacaktı ama, basamıyordum çünkü Yavuz'u bekliyordum. Kendisi onsuz izleyemeyeceğimi söyleyip durmuş, kafamın etini yemişti.

Cidden izleyecek misin? dedi küçük kız. Gözlerimi kapatıp kafamı geriye yasladım ve onu görmeye çalıştım. Göğüs boşluğumda durmuş, ellerini iki yana açmıştı. Beyaz pijamasının üzerindeki kan lekeleri biraz daha solgun gözüküyordu..

Senden Önce | Mavi Hilal | TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin