58. Final: "Bir aşk hikayesi."

4.2K 184 364
                                    

9 kasım 2019 23:45

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

9 kasım 2019 23:45

Playlist:

Bayhan-Seninle olmak var ya

Kayahan- Bir aşk hikayesi

Söz- Yüzük

Söz-Kolye

Söz- Bu benim hayatım

Bilal Hancı-Ağlama beni ana

Sıla-Sen de başını alıp gitme

Poyraz Karayel-dizi müziği Dert

Evim Sensin-Hüzün

Poyraz Karayel-dizi müziği sessiz çığlık

9603 kelime

Deniizcakmak
Deniz'im geç oldu farkındayım ama şimdi yazabildim, lütfen kusura bakma. Sana çok ama çok çok teşekkür ederim. Bu senaryo için, bu fikir için, daima yanımda olduğun için. Bu kitabı sen var ettin, iyi ki de ettin. O güzel yüreğine sağlık. Bana böyle bir senaryoyu önerdiğin için, yazmaya beni teşvik ettiğin için sana sonsuz kez minnettarım. Doğru, finali söylediğimde "düşünürüz" demiştim ama düşünemedim. Final'i öyle içselleştirdim ki başka bir final yazamadım. Özür dilerim. Mutsuz son için... İyi ki kesişmiş yollarımız, iyi ki tanımışım seni, iyi ki varsın adı gibi mavi Hilal'ım💙🌙

 İyi ki kesişmiş yollarımız, iyi ki tanımışım seni, iyi ki varsın adı gibi mavi Hilal'ım💙🌙

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

FİNAL

58. Bölüm: "Bir aşk hikayesi"

88

28 mayıs, 2020.

Klozetin kapağının üzerinde oturmuş, gözlerimi elimdeki teste dikmiştim. Bir umut, bir ihtimal.. Hamile olduğumu düşünmüştüm. Testin üzerinde kırmızı bir çizgi beliriverdiğinde kalbim hızlanmıştı, son üç aydır her defasında hızlandığı gibi. Sonra o tek çizginin ardından diğer çizgi belirivermediğinde gözlerim tekrardan nemlenmiş ama kendime güçlü olacağım sözünü verdiğim için hemen klozetin kapağının üzerinden kalkmış, testi çöpe fırlatmış, ellerimi yıkayarak dışarıya çıkmıştım.

Senden Önce | Mavi Hilal | TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin