~6~

557 32 4
                                    

•✴Corin Hill✴ •

- Add ide. – remegő kézzel nyújtottam át neki a telefont, amit a száját rágcsálva vett át, és kapott fel idegesen. – Miért keresed a barátnőmet? – szólt bele köszönés nélkül. – Camila? – kerekedett el a szeme. – Mi a faszért hívod fel te is a barátnőmet?

- Hangosíts ki. – hallottam azt a hangot, aminek Shawn fülébe kellene, hogy jusson. A fiú hezitálva vette el a fülétől a telefont, majd a hangszóróra nyomott.

- Ki vagy hangosítva. – törölte meg az orrát villámokat szóró tekintettel. Melléültem.

- Sziasztok. – köszönt egy férfi hang is. Tudtam, hogy Austin volt. Megilletődötten néztünk össze, majd felpattantam. Shawn telefonját felmarkoltam, majd hevesen dobogó szívvel oldottam fel, és indítottam el a hangfelvételt.

- Mit akartok? – kérdezte a fiú mellettem,  bújkáló mosollyal. Ezzel a telefonhívással csak ők járnak rosszul. A mosolya a furfangosságom miatt jelent meg az arcán.

- Csak egy dolog lesz. – hallottam a fülsüketítően magas hangot. Camilának mindig ilyen hangja volt. – Édesem, te is tudod, hogy mekkora hatással lenne a hírnevedre, ha kikerülne egy bizonyos videó...

- Ki ne merd mégegyszer mondani az "édesem"-et! – szólt erélyesebben a készülékbe. – És foggalmam sincs milyen videóról beszélsz.

- Nagyon jól tudod. Másfél évvel ezelőtt. A díjátadó után. Az öltözőben, szinte teljesen meztelenül flangálsz, miközben ütsz mindent, amit találsz. A legelső dühkitörésed. Pedig te zsebelted be a díjat. – sorolta. Szinte tátott szájjal néztem Shawnra. Azt hittem fél éve volt az első.

- És ez neked miért lenne kedvező? – ráncolta a homlokát.

- Figyelj, mégjobb: Szakítasz a ringyóddal, és összejössz velem. Tudod, érdek dolgok. – úgy éreztem, még egy csepp kell, és betelik a pohár.

- Nem ringyó! – védett Shawn azonnal.

- Barátnő, ringyó, ki hogy hívja. – szinte láttam magam előtt, ahogy megvonja egészségtelenül vékony vállát. – Megteszed? Vagy mondja Austin tovább?

- Felejtsétek el. Komolyan, semmi esélyetek. – mondtam remegő hangon.

- Cicám, régen hallottalak. – az érdes, nagyon jól ismert hangra összrándult a gyomrom.

- Nem vagyok a "cicád", és sosem voltam. – köptem a szavakat gúnyosan.

- Milyen kis harcias itt valaki... – sértődötten fontam a karjaim a mellkasom elé. Shawn még mindig felvevő telefonját pedig a combomra raktam.

- Komolyan, mit akartok?

- Bosszút. – hallottam Camila hangját.

- Mirefel bosszút hm? Austin, te megcsaltál. Camila, téged meg nem ismerlek. – tehetetlenül maszíroztam a halántékom.

- Camila pedig játszott. Velem, és karrierjével is. Az a kettő között a különbség, hogy a karrierjébe szerelmes volt, belém nem. – magyarázta Shawn, undorral az arcán.

- Az egész az én ötletem volt. Austin csak megunta nézni az unalmas párocskátokat. – ebben a pillanatban úgy igazán megörültem annak, hogy nem egy telefonnal rendelkeztünk. – Shawn undorító amit művelsz. Csak az imidzsedért összejönni egy lánnyal...

- Nem ezért vagyok vele együtt. – szólalt meg mellettem. A hangja fáradt és terhelt volt. – Mondjátok mit akartok.

- Mindketten egy kapcsolatot. – ismét Camilánál volt a szó.

- Ennyire kevés eszetek nektek sem lehet. Ott vagytok most is, feltételezem egymás mellett. Egy fiú és egy lány. Egy álkapcsolat fő összetevője. – nevettem fel hitetlenkedve.

- Tudjátok mit? – hallottam meg a sértett női hangot a vonal tulsó feléről. – Kapjátok be, és legyetek ott egymásnak, a két faszfej.

- Itt vagyunk egymásnak, nem kell aggódnod. – mosolygott Shawn, látszólag kedvesen. Kinyomta a hívást. – Wow, mindent el tudtam volna képzelni, csak ezt nem.

- A két idióta nem tudja, hogy az egész fel van véve. – nevettem fel.

- Nem értem miért tették volna ezt...

- Pénz, hírnév. Ennyire egyszerű. – dörzsöltem meg az arcom. A hangfelvételt egy pillanat alatt kikapcsoltam, amikor Shawn ajkai találkoztak az enyémekkel.

                                                                  

Mára ennyire futotta tőlem, ha tetszett vote-oljatok, kommenteljetek!
Sziasztok! ❤💕

Kételkedés és Bízás •S.M• •2.évad ✔•Où les histoires vivent. Découvrez maintenant