~11~

529 26 8
                                    

•❇ Shawn Mendes❇ •

- Corin! - ordítottam el magam, amikor berontottam az előszobába. Ismertem a házat, hisz a Sziget előtt ide is eljöttünk.

- Shawn? - kérdezett vissza halkan, a lépcső aljáról. Nem láttam az arcát, de a lépteit hallottam. Kisepertem a hajam a szememből és a szememen ülő könnyfátyol mögül pásztáztam a nappalit, ahol rövidesen Corin helyett a bátyja jelent meg.

- Mit tettél vele? - kérdezte ingerülten. - Kérdeztem valamit. - suttogta tekintélyt parancsoló hangon.

- Semmi szándékosat. - sütöttem le a szemem. - Nem az én döntésem volt. Andrew...

- Tiltakozhattál volna. - hallottam meg a női hangot, mire kipattantak a szemeim. - Vagy még mindig Camila érdekel? - vonta fel a jobb szemöldökét, miközben a mellkasa elé fonta a karjait, és az alsó ajkán harapdálta. Tudtam, hogy kételkedik. És hogy érzelmileg instabil. Viszont, eszem ágában sem volt kihasználni.

- Csak hallgass meg. - néztem rá könyörgően. Biccentett egyet, majd beljebb kísért.

- Öt perced van. - nézett rám komolyan.

- Megmutattam a felvételt Robertnek. Azt mondta, ha-

- Miért neki? Andrew a menedzsered. - nézett a szemembe összezavarodottan.

- Felbontottam a vele való szerződésem, da azt mondta, ha meggondolom, akármikor mehetek... - kezdtem el csavargatni a kisujjamon lévő gyűrűt.

- Miért hagytad ott? Shawn, akkora egy hülye vagy... - fogta a fejét, mikor észrevettem, a bátyja felszívódott.

- Nem kell nekem másik gitáros! Corin miattad csináltam, de ellened fordult! - kezdtem el a dühtől kiabálni. Csitítani és nyugtatni próbált. - Ne vigyázz velem. Voltam vele pszichiáternél. Nincs bajom. - utasítottam, mire abbahagyta a shh-gést.

- Elmentél nélkülem? - kezdtek el csillogni a szemei a könnyfátyoltól. Bólintottam.  Úgy éreztem, haragja valamelyest megtörik.

- Sajnálom. - böktem ki hirtelen, majd a lány könnyei ellenére is mosolyogva fürkészte szemeimet.

- A történtekhez képest most kellemeset csalódtam. - törölte le az arcát. Keserűen elmosolyodtam, majd felbátorodva megöleltem.

- Szeretlek. Sosem akartalak bántani. - suttogtam, miközben a vöröses hajzuhatagon simítottam végig. Ha szarul megy neki valami, vagy szétesik, valamelyest külsőt vált. Amikor rendbejön, rövidesen újra az eredeti mutatkozik rajta. - Most van új tetkód? - nevettem fel keserűen. Bólintott egyet, majd megmutatta a bokáját.

~INSTAGRAM~

❤💬📨corinhill01: Két emberből kettő azt mondta, hogy mutassam meg ezt a gyönyörűséget

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❤💬📨
corinhill01: Két emberből kettő azt mondta, hogy mutassam meg ezt a gyönyörűséget. 🤷 Nem, ez nem az a klisés madarak lesznek dolog, itt tovább szállnak azok a bigyók. 😂 (éjfél van, írni sem tudok, nemhogy fogalmazni) Ez a családom és a barátaim miatt készült. Sosem lesznek nagy tetkóim, de ilyen törpe méretűekre lehet számítani, ha sok számomra meghatározó dolog történik velem.

Kedveli: @shawnmendes, @amandaparker és további 924 282 személy.

Összesen (275 398) hozzászólás.

shawnmendes: 👀🌻(nincs olyan emojim...)
  /corinhill01: SzarvagyMendes.
  /shawnmendes: 💁💩💢🙄
  /corinhill01: Beszédes vagy ma. 😅😂

-------------------------------------------

* * *

- David, ne siess már! - kiáltottam rá, majd engem sürgetve megtorpant majd bevárt.

- Ahjj, gyere már! Meglepetés lesz. - hadarta. Sikeresen beértem, egy hatalmas csokorral a kezemben. A farzsebemet folyamatosan szorongattam, a kis dobozt benne, pedig őriztem.

Kis idő múlva odaértünk a házukhoz, sietősen betettem mindent a bérelt autóm csomagtartójába, majd a bátyja meg is érkezett Corinnal. Amint meglátott beállt a szája. Mosollyal az arcomon nyitottam ki neki a kocsiajtót. David hátra szállt be. Hátulról előrenyújtott a hugának egy szemkötőt, akit engedelmesen fel is vett.

* * *

Margit-sziget. Igen, a legtökéletesebb helyszín ehhez. Corint kétoldalról kézenfogva vezettük. David nyakában egy kamera himbálózott, az én szabad kezemben pedig a csokor. Egy szép helynek vélt tisztáson egyszerre álltunk meg. Leféltérdeltem elé, majd a bátyja hátrahúzta a szemellenzőt, én pedig a csokrot nyújtottam neki. Azt hitte ennyi az egész, hisz könnyezni kezdett. Belenyúltam a farzsebembe, majd előkaptam az apró ékszeresdobozt. Szétnyitottam.

-------------------------------------------

Tudom, tudom. Szemétség itt abbahagynom, de megigérem, még fogjátok tudni mi miért történik.
Mára ennyi, ha tetszett vote-oljatok, kommenteljetek!
Sziasztok! ❤💕

Kételkedés és Bízás •S.M• •2.évad ✔•Where stories live. Discover now