~19~

250 17 4
                                    

• ❇ Shawn Mendes ❇ •

- Élvezzétek ki az ünnepeket, január hatodikán, reggel nyolckor itt várlak titeket! -szólt Andrew, majd integetett a nekünk. Mi négyesben indultunk hazafele, Andrew pedig egyenesen az irodába. Szinte mindenki más a repülőn maradt. Mindenki a családjához megy haza.

Mindannyian nevetve a turné eddig megélt részén elmélkedtünk. Kóvályogtunk egy kevés ideig a parkolóban, ameddig megláttam aput a kocsinak támaszkodva. Vigyorogni kezdett, amikor meglátott minket, rohanni is elkezdett felém, mire fejemet rázva átszeltem a köztünk lévő távolságot és magamhoz öleltem.

- Hiányoztál fiam. - duruzsolta a fülem mellett. Mikor elhúzódott lágyan megpaskolta a felkarom. Az arca ugyanolyan kedvességet sugárzott mint mielőtt elmentem.

- Szeretlek Apa. - mosolyogtam vissza rá, majd arrébb léptem, amikor megkerült. Corint és Briant is szorosan átölelte, majd Amanda kezét megrázta.

- Üljetek be gyerekek, mindenkit hazaviszek. - utasított kedvesen, mire mindannyian beültünk az autóba. Én az anyósra kerültem, a többiek pedig hátra. - Brian, te vagy ide a legközelebb, igaz?

- Igen, azt hiszem. - bólintott. Apa elindult, mire megkezdtem a szokásos programom. Kibámulni az ablakon. Annyiszor jártam a torontói reptéren, hogy szinte figyelnem sem kellett.

A többiek hátul halkan beszélgettek, Apa pedig diszkrécióból bekapcsolta a rádiót. A kormányon dobolva haladt az úton. Melankolikus hangulatba kerültem. Ez az út mindig olyan kockázatos. Az esetleges változások... Utálom. Annak ellenére is, hogy most talán csak Anya és Aaliyah változhatott. Elmélázva bambultam a tájat kémlelve.

- Brian, itt vagyunk. - lassított le Apu az ismerős ház előtt. Hátranéztem a legjobb barátomra, kezetráztunk, Corinnak integetett, Amandának viszont... egy puszit adott a szájára. A Corin és az én szám is tátva maradt Brian távozása után is. Amanda fülig vörösen vigyorgott, a cipőit nézve.

- Szerencse, hogy Arianaval akartuk összehozni. - nevettem fel mikor felúcsúdtam a sokkból. - Apropó, ismerünk kanadai lányokat, fiúkat az ő korosztályában? - kérdeztem.

- Mi ütött beléd, hogy hírtelen segíteni akarsz neki? - kérdezett vissza a barátnőm, mire megvontam a vállam.

- Sosem utáltam. Csak szimplán távolságot kell tartani azoktól, akik a barátnődet szeretik. - magyaráztam meg. - Egyébként hogy vonzódik?

- Nem címkézi magát. Corin az egyetlen lány, akit eddig szeretett, fiúkba sosem volt szerelmes, de vonzódni mindkét nemhez vonzódik, a többi nemmel pedig nem volt még dolga. - válaszolt Amanda. - Miért néztek így rám? Én pátyolgattam, amikor miattad szétesett.

- Mikor?

- Az elmúlt 2 évben. - vonta meg a vállát, mire ismét eltátottuk a szánkat. - Az a sok megjegyzés csak azért volt, hogy magát meggyőzze. Ami valljuk be, nem sikerült.

- Fogalmam sem volt. - fogta Corin a fejét teljesen jogosan.

- Nekem sem, ameddig el nem mondta. - simogatta meg a húga hátát, ameddig én a hallottakat próbáltam feldolgozni.

- Corin, téged Amandával vagy Shawnnal együtt rakjalak ki? - szakította félbe apu a mély beszélgetést.

- Amandával, egy öt percre muszáj felszaladnom. - válaszolt félve. - Meg tudnának várni addig?

- Nyugodtan tegezz szívem. - mondtam nevetve. Apa bólintott, majd további navigálást kért a két lánytól.

* * *

- Otthon... - dobtam le a táskáimat az ágy mellé. - Édes... - ültem le az ágyra. - Otthon... - dobtam le a felsőtestemet az ágyra erőteljesen.

Corin nevetve ült le mellém, miközben ő is lerakta a táskákat. Kitártam a karjaim, mire a mellkasomra hajtotta a fejét. Kimerültem. Ő kevésbé, de mindketten mosott szarként mozogtunk. Beszélgetni kezdtünk felesleges dolgokról, alig értettük a másikat, mert a nyelvünk sem forgott igazán.

Amikor nevetve egyeztünk meg, hogy ezt majd kevésbé fáradtan is folytathatjuk, befogtuk a szánkat. A haját rendegettem, kezdett leragadni a szemem. Végre békés volt minden. A mellkasomon szuszogó barátnőm főleg. És ez számított.

                                                                 
Nem terveztem ma kirakni, de huhú, meglepiii.
Mára ennyi lettem volna, ha tetszett vote-oljatok, kommenteljetek!
Sziasztok! ❤💕

Kételkedés és Bízás •S.M• •2.évad ✔•Where stories live. Discover now