~15~

460 21 13
                                    

• ❇ Shawn Mendes ❇ •

- Andrew... Figyelj, visszamegyek. Feltéve, ha meghallgatod Corint. Kérlek. Nagyon sokat jelentene neki és nekem - ezen a ponton egy sóhajjal félbaszakított.

- Te vagy a kedvenc menedzseltem, így most az egyszer. - a szemeim felcsillantak, szinte azonnal a nyakába ugrottam - Mondom most az egyszer, ebből nem lesz rendszer.

- Akkor is nagyon köszönöm. - vigyorogtam rá.

- Mikor kezdődik a turnéd? - egy pillanatra lefagytam. Magamtól szokás szerint semmit sem készültem.

- Egy hónap múlva. - válaszoltam kicsit félve a választól.

- Basszus... - kezdte el maszírozni az orrnyergét. - Corin tényleg olyan profi a számaidból, ahogy mondod? - nézett fel riadtsággal a tekintetében.

- Igen. - bólintottam - Én inkább miattam aggódnék. - tettem hozzá. - Mármint, mostanában nem éppen jártam énektanárhoz. - halkítottam a hangomon. Álltam Andrew lesúlytó tekintetét.

- Mióta nem voltál? - ismét aggódás csillogott szemében.

- Egy-két hete. - hazudtam.

- Mióta, Shawn? - kérdezte ismét.

- Három hónapja. - vallottam be suttogva.

- Kurva életbe... - csapott egyet az asztalra. A rémülettől szinte ugrottam egyet. - Mit akarsz most tenni?

- Gyakorolok. Sokat. Ha kell, folyamatosan. Andrew, bízz bennem. - tettem össze a kezeim.

- Particular Taste. Most. - utasított, miközben a falon lógó gitárra mutatott. Felpattantam, majd lemarkoltam a gitárt. Aztán rögtön újra lehuppantam. Megköszörültem a torkom, miközben hangolni, majd pengetni kezdtem. Andrew rezzenéstelen arccal hallgatott.

- Hailey Bieber. - mondta - Queen. - azt is elkezdtem, amit szintén moccanás nélkül hallgatott. - Camila Cabello. - bólintott. Túl jól ismer. - Because I Had You. - engedelmes végigjátszottam a számot. - Corin vagy Lauren.

- Először Lauren, aztán Corin. - pontosítottam.

* * *

Hazaérve ledobtam a gitártokom, majd kiabáltam a barátnőmnek. Nem kaptam választ, csak halk motoszkálást hallottam a nappali felől. Minden átfutott az agyamon. Austin és Corin párostól kezdve Ariana-ig. Szinte hangtalanul lenyomtam a kilincset, majd benyitottam. Hatalmas megkönnyebbülés futott végig a fejem tetejétől talpamig. Csak Aaliyah és Corin. Ahogy bőgve bámulják a tévét.

- Sziasztok lányok. - mosolyodtam el, odasétáltam hozzájuk, majd egy-egy halk köszönés után mindkettejük homlokára nyomtam egy puszit.

Visszavonultam a hálóba, ahol otthoniba öltöztem. Be kell vallanom, kicsit irritált Corin telefonjának szinte folyamatos pittyegése.

- Idióta féltékenység. - dörmögtem, majd megragadtam a rozoga telefont. Meg is van az ajándéka. A készülékkel a kezemben ismét kifelé indultam. Amikor odaértem, vigyort varázsoltam az arcomra. A lányok immár sírás helyett mosolyogva nézték a képernyőt.

Kettejük közé huppantam le, majd Corin kezébe adtam a telefonját. Azonnal feloldotta, majd megnyitotta az üzeneteket. Amanda. És az anyukája. Ez nem jelenthet jót. A szemei kikerekedtek, majd ahogy rámnézett könnybe lábadtak.

- Hé... - fogtam a kezeim közé az arcát. - Mi történt? - nem bírt válaszolni. Reszketett és sírt. Szüntelenül.

- Apu... Romlott. Minden. Pár nap. - ezeket tudtam kivenni szavaiból. Egyből levontam a következtetést.

- Nem lesz baj, oké? - cirógattam az arcát. - Hazaviszlek, rendben?

- Ne, ne, ne. Maradj velem kérlek. - kérlelt.

-Majd ott alszom. Szeretném, ha a családoddal lennél. - Aaliyah csendben hallgatott kettőnket, miközben a tévét is lenémította. - Nem lesz semmi baj, veled leszek. Én, Anyukád, Apukád és Amanda is ott lesznek.

- Okés. - szipogott, majd megölelt. A pillanat háttere ellenére elmosolyodtam.

- Minden rendben lesz, oké? Megoldjuk. - suttogtam neki, mire a vállamba fúrta a fejét.

- Szeretlek Shawn. - suttogta a lehetetlennél is halkabban.

- Én is téged. - kezdtem el simogatni a hátát.

------------------------------------------

Ünnepelhetünk, végre kiderült mi is lesz a bonyodalom, viszont egy hónapot kellett rá várni, amit nagyon sajnálok. 😓
Ha tetszett vote-oljatok, kommenteljetek!
Sziasztok! ❤💕

Kételkedés és Bízás •S.M• •2.évad ✔•Where stories live. Discover now