~12~

484 21 1
                                    

•✴Corin Hill✴•

Ott térdelt előttem, hatalmas mosollyal az arcán, egy igéret-gyűrűs dobozkával a kezében, az az ember, akit teljes szívemből szeretek. Annak ellenére, hogy magamban nem egyszer lezártnak tekintettem a Shawnos ügyeimet.

- Ígérem, ebből az ígéret-gyűrűből egyszer eljegyzési lesz. - mondta, miközben reménykedve nézett könnybe lábadt szemeimbe. - Elfogadod tőlem?

Át kellett volna gondoljam a válaszom. Alaposan. De a szívem győzött.

- Igen... - mondtam remegő, határozatlan hangon, miközben vigyorogva kivette a gyűrűt a dobozkából. A kezével az enyémet kérte, majd felhúzta a középső ujjamra az apró ezüstgyűrűt.

- Ezt majd pótolni fogom. - simította meg a gyűrűsujjam, majd feltápászkodott. - Szeretlek. - suttogta, majd vigyázva a heves mozdulatokkal megcsókolt. Minden haragom és kétségem elszállt, ahogy megéreztem puha ajkait az enyémeken.

- Én is szeretlek. - túrtam a hajába, miközben a homlokát az enyémnek döntötte.

* * *

- Hiányoztál. - suttogta a számra, miközben leterített a szállodai ágyra. Nem válaszoltam, csak a lábaim a dereka köré fontam. Kezei lecsúsztak a derekamhoz, ahol felfelé kezdte gyűrni a pólóm. Szánk csak arra a röpke pillanatra vált el, ameddig levette a puha textilt.

Végigpuszilt az arcomon, a nyakamon, egészen a melltartómig, amit egyetlen mozdulattal pattintott ki. A szemeim elkerekedtek, mire csak kacsintott egy aprót. A pántját lesimította vállamról, miközben a nyakammal volt elfoglalva. A szoba egy más részére eldobta. Király, kereshetem majd a ruháim.

- Jól érzem, hogy nem szeretnéd? - suttogta, miközben a nyakamba temette a fejét.

- Talán. - sóhajtottam, mire felnézett a szemeimbe. - Össze vagyok zavarodva. - simítottam meg az alkarját, amin kirajzolódtak az erek, ahogy mellettem támaszkodott. - Ne értsd félre, kicseszettül vonzódom hozzád, de most csak a személyiségedre van szükségem. - kezdtem el játszani a göndör tincsekkel.

- Magyarán, nem vagy hangulatban. - hajtotta a fejét a mellkasomra, majd élvezte, ahogy a haját simogatom. Eltávolodott tőlem, majd levette a pólóját. - Ezt vedd fel. Nem fogok tudni így megállni semmit. - nyújtotta felém, kuncogva elfogadtam majd feltérdeltem az ágyra, ahogyan Shawn tette az előbb, én viszont, magamra húztam a textilt.

- Köszönöm. - feküdtem vissza. Shawn mellém dőlt, átölelte a derekam, majd a hasamon pihentette a fejét.

- Bármikor. - felnézett a szemembe, amikor mindkettőnknek eszébe jutott az, amikor olyasmit tett velem, amit akkor, abban az időben nagyon nem kellett volna. A pillantása megbánást sugallt, csak egy keserű mosoly kíséretében újra simogatni kezdtem a haját. - Annyit nem értek, hogy miért nem élvezted. Elvileg baszottul szexi vagyok.

- A női test nem úgy működik, mint a férfi. Mindenkinek más tetszik. Nekem az, ha valaki durva, kifejezetten visszataszító. - motyogtam, miközben a plafont bámultam. Felemelkedett a hasámról, az arcomhoz hajolt. Lágy csókot hintett ajkamra.

- Szeretlek. - suttogta a számra, majd rövidesen megcsókolt. Erre volt szükségem, a puha, rózsaszín ajkaira a sajátomon. Egyből a hajába túrtam és viszonoztam, erre ő elmélyítette. Szinte automatikusan a pólómhoz-pontosítva az ő pólójához-csúsztak a kezei, és felfelé kezdte gyűrni.

* * *

- Meghalok... - sóhajtva dőltem a Shawn illatú ágyra. - És fél óra múlva itt van! - kezdtem vergődni. Shawn csak nevetve megsimogatta a vállam, majd hagyta, hogy összegyűrjem az egyébként szépen bevetett ágyat.

- A legjobb barátnőd, te akartad, hogy jöjjön. - vonta meg a vállát.

- Kurva Toronto, álmossá tesz. - dörzsöltem meg a szemeim, ami alatt fekete karikák húzódtak.

- Csak az időeltolódás. - próbált vigasztalni, de még mindig nyúzottan fetrengtem Shawn lakásában.

~INSTAGRAM~

❤💬📨corinhill01: I promise

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❤💬📨
corinhill01: I promise. 💕

Kedveli: @shawnmendes, @camerondallas és további 2,168,837 személy.

Összesen (1,937,267) hozzászólás.

shawnmendes: Ezzel a gyűrűvel én igérkeztem el, nem te! 😝❤
  /corinhill01: Részletkérdés. 😂💁
niallhoran: Gratulálok! 💕💞
  /corinhill01: Aztak*urva. Khm. Elnézést. Köszönjük! ❤

-------------------------------------------

Mára ennyi lett volna, ha tetszett vote-oljatok, kommenteljetek!
Sziasztok! ❤💕

Kételkedés és Bízás •S.M• •2.évad ✔•Where stories live. Discover now