Capitolul 6: Jason

19K 1.1K 141
                                    

- Mort!? Dar cum? L-am văzut când m-am trezit! răsună vocea Bellei în toată camera.

Camy oftă obosită. Se vedea pe faţa ei că subiectul nu îi făcea plăcere.

- Cel pe care l-ai văzut era Chad.

Până şi vocea ei îi dădea de înţeles că era obosită.

- Deci ei sunt acel tip de gemeni...

Bella simţi cum totul începe să se întunece şi o durere de cap severă o apucase. O privi pe Camy şi îngrijorarea de pe faţa ei.

- Jason! strigă ea.

După câteva secunde se auzi vocea lui de pe hol.

- Pot să intru? întrebă el.

- Normal! spuse sarcastic Camy.

Silueta lui intră în cameră. Aruncă o privire asupra Bellei şi ieşi din cameră în grabă împleticindu-se. În câteva secunde era înapoi cu ceva micuţ în mâna stângă şi o sicluţă în cealaltă. Bella vedea în ceaţa apăsătoare ce se aşternu cum ia ceva din sticluţă şi se apropie de ea. Auzi slab vocile lor discutând dar nu înţelegea nimic. Simţi o împunsătură în braţ înainte de a adormi.

Când se trezi dintr-un somn fără vise, Bella simți un miros puternic de scorțișoară care îi învăluia nările. Deschise ochii iar la geamul spart desluși o siluetă. Stătea lejeră pe cadrul de lemn și privea afară. Pentru prima oară putea să vadă detaliile aflate la mai mult de doi metri de ea. Spatele lat era acoperit de mușchi ușor definiți iar pielea sa era ușor bronzată. La o privire mai atentă putea să deslușească culoarea nisipie a părului acestuia. Privirea îi coborâ de pe omoplații frumoși până la șirea spinări unde spatele se termina cu șoldurile mici pe care stăteau leneș o pereche de pantaloni albaștri. Un mic oftat îi ieșise șoptit printre buze când observă fundalul pe care stătea silueta. O pădure frumoasă se contura dezvăluindu-și minunatele trunchiuri tinere. Silueta se încordă și se întoarse spre ea. Detaliile frumoase ale feței sale o izbiseră din plin pe Bella. Frunte minunată, fără nici o imperfecțiune, pomeți frumoși conturați, bărbiea fin conturară dar proeminentă. Cele mai frumoase detalii ale înfățișării lui erau buzele cărnoase care te îndemnau să le săruți fără oprire și ochii negri cu o ușoară tentă de albastru marin. Toate detaliile sale erau minunate. De la chipul angelic până la poziția ușor relaxată a corpului. Pectoralii frumoși conturați ieșeau în evidență și pregăteau ochiul pentru ceea ce urma puțin mai jos. Abdomenul bine lucrat oferea pentru admirație șase pătrățele minunat de frumos conturate. Totul se termina cu un ”v” pe jumătate ascuns de materialul pantalonilor scurți. Cu pași ușori și un mers ușor legănat se apropie de patul ei. Bella rămase câteva secunde cu privirea ațintită asupra ferestrei pentru a da senzația că acolo îi poposise de la bun început privirea.

- Nu-i așa că este frumos? se auzi vocea lui.

Glasul lui era atât de cald și de plăcut încât nu putu rezista impulsului și îl privi. Ochi lui frumoși o priveau atent în căutarea unei imperfecțiuni. 

- Nu cred că am făcut cunoștință, spuse el ducându-și o mână în părul minunat și zâmbind. Eu sunt Jason.

Îi întinse mâna dreaptă. Bella i-o prinse. I-a putut simți pielea caldă și catifelată sub degetele ei. Își simți pulsul prin buricele degetelor cum se accelera. Își retrase mâna repede înaine ca el să-i poată simții pulsul.

- Bella.

Ea tresări la auzul vocii ei. Nu-i venea să creadă că acum vocea îi revenise la normal. Cât timp discutase cu Camy, începuse să se obișnuiască cu sunetul ei ușor răgușită. Schimbatul vocii ei îi produse atât bucurie dar și surprindere. Când își dădu seama că se afla sub privirea lui Jason, un val de jenă o cuprinsese și se înroși.

Legenda străveche în prezent (Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum