Capitolul 16: Revenire după durere

14K 877 72
                                    

Bella se trezi simţind ceva pufos atingându-i nasul. Îşi scuturase capul în speranţa că va putea continua să doarmă. Acel ceva pufos revenise şi insista enervant asupra nasului ei. Chiar dacă Bella îşi mai scuturase încă o dată capul, pufoşenia continuase. Mişcarea energică a pufoşeniei o făcuse pe Bella să strănute. Somnul ei dispăruse total, dar chiar şi aşa ea tot se încăpăţânase să mai doarmă.

- Eşti foarte grea!

La auzul unui glas necunoscut, Bella se trezise de-adevăratele. Îşi ridicase capul din locul extrem de confortabil în care se odihnise până atunci şi privise spre cel care vorbise.

- Brad, șoptise cu glas stins.

Chipul extrem de cunoscut al acestuia devenise uşor amuzat.

- Mai încearcă o dată.

- Chad, spuse uşurată.

Chad îi făcuse cu ochiul ca în secunda următoare Bella să îşi simtă întreg corpul întins pe spate. Chad stătea deasupra ei apropiindu-şi foarte mult faţa de a ei.

- Ce faci?

Vocea Bellei devenise şoptită.

- Te rog!

Vocea de copil a lui Chad făcuse inima Bellei să se sfărâme în zeci de bucăţi. Nasul lui se frecase uşor de al ei ca mai apoi să îşi schimbe cursul pe obrazul.

- Lui i-ai permis, vreau să mă laşi şi pe mine.

Respiraţia lui caldă se lovise de buzele ei moi. Şi le linse uşor ca mai apoi să îl tragă în sărutul dorit. Limba lui nu ezitase să o dezmierde pe a ei iar buzele ţinuseră unisonul. Mişcările buzelor sale unite îi tăie respiraţia Bellei ca mai apoi nevoia disperată de aer să îşi facă perzenţa. 

- De ce m-ai sărutat când m-am trezit?

Chad îşi lăsase faţa lipită de obrazul ei. 

- Ştiam că el te va avea, am vrut să te sărut eu primul. 

- El nu mă mai are.

Chad îi răspunse vestei lovindu-şi respitaţia cală de obrazul ei.

- Minţi. Ştiu că îl placi.

- L-am plăcut, îl corectă.

Chad îi zâmbise şi o prinse într-un nou sărut. Bella îşi afundase mâinile în părul lui castaniu ciufulindu-l şi mai mult. Nu îi păsa deloc că cu câteva nopţi în urmă se aflase în camera lui Jason sărutându-l cu foame. Nu îi păsa că sentimentele ei îi spuneau să plece din acea cameră la Jason şi să îl sărute şi să îl îmbrăţişeze. Dorinţa de a săruta pe cineva, de a simţi afecţiunea unei persoane era mult prea mare. Sentimentele ei au fost călcate în picioare. Acum ea trebuie să treacă peste ele şi să îşi revină. Trebuie... trebuie să devină imună.

Câteva minute mai târziu, Bella şi Chad coborau scările pentru a merge la micul dejun. Bella împrumutase din garderoba lui o îmbrăcăminte sport. Chiar dacă era greu de crezut, se simţea mult mai bine în hainele împrumutate de la el decât în hainele pe care le-a primit de la Camy. Bruneta îi oferise tot timpul haine dar ea le preferase pe cele mai largi ale băieţilor, erau mai comfirtabile şi mai pufoase. Intrase în bucătărie unde Camy şi Ben îşi ofereau unul dintre săruturile lor matinale. Era imposibil să nu observi bucuria de pe faţa ei când îl vedea pe Ben. Radia de fericire că acesta rămase acasă şi că îşi petreceau timpul împreună. Se sărutau cu o asemenea patimă, încât Bella se temea că va vedea hainele zburând din clipă în clipă.

Chad îşi drese vocea politicos.

-  'Neaţa, copii! Ce vreţi să mâncaţi?

Camy încercase să îşi ascundă stânjeneala din voce cu un ton vioi dar Bella îşu dorea să plece mai repede de acolo. 

Legenda străveche în prezent (Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum