Capitolul 19: Ritualul-partea II

13.6K 833 31
                                    

- Ce?!

Vocea Bellei se contopea perfect cu cea a lui Chad sporind uimirea din aceştia. Pentru prima oară, Bella analiză camera. Pivniţa era mare şi rece. Singura sursă de lumină provenea de la lumânările de prin toată încăperea. În spatele Oliviei şi a lui Ben se găsea un  dulap pe rafturile cărora tronau mai multe borcane. Ar fi putut vedea conţinutul acestora înainte de ritual, dar nu observase nimic altceva înafara pentagramei. Ochii ei, precum şi întregul corp, era slăbit, la fel şi reacţile la ceea ce se află în jurul ei. 

- Chad.

Bella îl privea atentă pe Chad. Stătea pe scările care duceau spre ieşirea din pivniţă. Cu o mână se ţinea de funia scărilor şi cu cealaltă se sprijinea de perete. Bluza cu mânecă lungă de culoare gri îi stătea greşit şi părea că îl incomodează. Coborâse în viteză ultimele trepte şi fugise spre Jason. Bella se smucise din braţele lui Jason şi reuşise să facă un pas pe propriile picioare. Se izbise puternic de pieptul lui Chad şi nu ezită să îl îmbrăţişeze. Acelaşi lucru făcuse şi Chad în timp ce îl privea pe Jason. Stătea uşor cocoşat şi privea scena din faţa lui cu uimire. Mahmureala şi surprinderea făceau o combinaţie ciudată dar amuzantă cu faţa lui.

- Te doare? întrebase Chad.

Bella dăduse din cap. Întreg corpul ei se chinuia să stea pe picioare şi o durea la fel de tare. Se desprinse din braţele lui şi îl privi îngrijorată. Chiar şi cu distanţa dintre ei, braţele lui Chad nu îi părăsiseră trupul.

- Unde ai fost?

- Ronnie a adormit şi l-am dus sus. 

Fără nici o ezitare, Chad îi prinse buzele într-un sărut. Nici o urmă de ezitare nu puse stăpânire pe Bella. Era conştientă de prezenţele celor din cameră. Putea să simtă gelozia lui Jason lovind-o în spate. Ştia vag că Ben şi Olivia erau în cameră. Ben, fiind alpha-ul haitei, era de datoria lui să supravegheze ritualul. Nu ştia dacă rămase şi Camy, dar având în vedere gelozia pe care o avuse când intrase în casă, era mai mult decât sigur că rămase. Simţie o strângere de stomac şi o nouă durere se adăugase la celelalte.

- Pe hol a doua uşă, se auzise vocea Oliviei.

Bella întrerupse sărutul şi fugise. Surprinzător, corpul ei asculta comenzile primite şi o conduse pe scări în sus. Urmase holul şi cea de a doua uşă. Intrase în baia frumos amenajată iar culorile alb şi roşu o izbiseră din plin înainte de a se închina înaintea măreţiei sale, buda. Urmaseră câteva minute care trecuseră dureros. Muşchii o dureau mai tare din cauza poziţiei în care stătea. Simţea o arsură puternică în stomac şi de-a lungul gâtului în timp ce tot ceea ce mâncase sfârşea afară. Simţise foarte târziu cum o mână îi mângâia spatele liniştitor. Părul său castaniu era ţinut de aceiaşi persoană în timp ce lacrimile o năpădiseră. Sfârşise într-un final şi privise spre binevoitorul care o ajutase. 

Ochii mari şi căprui ai lui Chad o priveau îngrijoraţi. 

- Eşti bine?

Bella îşi scuturase capul. Simţea că întreg corpul îi urla din cauza stări sale. Durerea era constantă şi suficient de puternică încât îşi dorească să ia un pumn de pastile. 

Nici nu realizase când ieşise din baie ţinându-se de mână cu Chad. Traversase holul care părea lung de un kilometru. Gambele sale transmiteau fulgere de fiecare dată când păşea şi era nevoită să îşi micşoreze paşi. Aparent, fiecare mişcare a sa avea o consecinţă, o durere.

După ceva timp, ajunsese la intrarea livingului. Pe canapeaua unde stătuse cu ceva timp în urmă Olivia era aşezată o siluetă chircită. Respiraţia sa regulată şi liniştită era drăgălaşa şi inocentă. Niciodată nu crezuse că Ronnie, mezinul familiei, era atât de liniştit şi de frumos când doarme. Inocenţa lui era incredibilă şi nu se putuse abţine să nu o cerceteze. Avea trăsătrile fine ale lui Ben dar părul negru ca tăciunele era al lui Camy. Nu ştia de la cine moştenise ochii albaştri, dar în mod sigur nu de la Camy, ea îi avea negri. Nu se putuse abţine să nu îşi spună că peste câţiva ani Ronnie va frânge o mulţime de inimi.

Legenda străveche în prezent (Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum