Capitolul 41: Amintiri

9.6K 595 93
                                    

La mulţi ani!!!
Bun venit în 2015! Fie ca tot ce va doriţi să se întâmple şi ca acest an să va aducă numai fericire şi bucurie. Pentru început: La naiba cu pauza asta! Bucuraţi-vă de capitol!

Jason trântise uşa camerei sale cu putere. Era nervos că trebuia să aştepte ca poliţia să o găsească pe Bella. Încă de când ajunse acasă Ben îl oprise şi îi spuse clar şi răspicat că nu vrea ca el să o caute sau sa se implice în acţiunile de căutare. Prin urmare, el nu mai avea ce face decât să aştepte şi să tot aştepte până când cineva îi va găsi iubita. Îl deranja profund că nu putea face nimic când ştia că el însuşi ar putea-o găsi.

- Avem un membru în fiecare echipă de căutare a poliţiei care îi cunoaşte mirosul. O vor găsi, îi spuse Ben.

"Nu o vor găsi!" gândea el. Ceva din interiorul lui îi spunea că ea este undeva acolo în lumea mare dar acelaşi lucru îi spunea că nu o vor putea găsi. Chiar dacă ea nu lipsea de o perioadă lungă de timp el îi ducea dorul. O dorea lângă el, o dorea în siguranţă şi doar el i-o putea oferi. Îi era enorm de dor de ea, îi era dor de gustul buzelor sale, de prezenţa ei... îi era dor de ea din toate punctele de vedere. Ar fi dat orice ca să ştie că ea era bine şi nevătămată.

Când fusese la secţie să o declare dispărută după ce o căutase toată noaptea, poliţişti îi spuseseră că nu poate, numărul de ore de la presupusa dispariţie şi până a putea fi declarată nu corespundea şi era prea mic. Ieşise un adevărat scandal atunci iar pentru a-l putea calma, poliţişti îl încarceraseră. Când tatăl Bellei venise să îl elibereze, Jason îl constrânse şi reuşise să o declare dispărută la puţin timp. Vestea circulase repede printre toţi membri haitei. Prietenii lui fuseseră cu adevărat şocaţi dar nici unul nu se dase în lături de la căutare. Jason cercetase personal cafeneaua unde Bella lucrase şi făcuse un adevărat scandal când nimeni nu îi putuse spune nimic util. Ben şi Chad trecuseră atunci prin zonă şi îl calmaseră. Jason fusese dus într-o pădure şi instruit serios din cauza lucrurilor pe care le făcuse.

Jason se aruncase pe pat în timp ce îşi amintiea ce se întâmplase în pădure. Încercase să fugă de câteva ori dar atât Ben cât şi Chad îl prinseră.

- Lasă-mă să plec! strigase el spre tatăl lui.

Jason încercase să îl ocolească pe Ben dar fusese oprit de o îmbrâncitură puternică şi căzuse la pământ.

- Nu poţi să o găseşti.

Ben era incredibil de calm şi de stăpân pe sine în timp ce Jason spumega de furie şi de disperare.

- Nu înţelegi! Ea este acolo, undeva, în mâinile unor răpitori care îi fac rău! Trebuie să mă laşi să o caut.

Jason încercase să treacă de Chad dar fusese readus la locul său cu un pumn de acesta.

- Chad! strigase Ben. Nu folosim forţa.

Atunci Jason îşi privise fratele. Fusese surprins să îl găsească nervos şi plin de ură. Atunci, pentru câteva secunde, Jason se întrebase de ce fratele său îl privise astfel. Înţelese cu întârzâiere motivul privirii lui tăioase: el i-o furase pe Bella şi nu îi convenea acest lucru.

- Du-te să verifici împrejurimile, îi spuse Ben lui Chad folosind tonul de alpha.

- De ce?

- Poate găseşti urme care pot duce la Bella.

Chad plecase tăindu-l din priviri pe Jason. După plecarea lui, Jason încercase încă o dată să plece dar fusese oprit de Ben.

- Lasă-mă să plec, vreau să o caut, tată, se rugase el. Vreau să o găsesc.

Legenda străveche în prezent (Intrând în lumea vârcolacilor, Volumul I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum