Κεφάλαιο 4ο

1K 69 0
                                    

Άρης

Άλλα σχεδιάζεις και αλλιώς στα φέρνει η ζωή.Καταστάσεις τις οποίες έχεις υπολογίσει μία προς μία,αλλάζουν αναπάντεχα.Εσύ μπορεί να σχεδιάσεις και τη παραμικρή λεπτομέρεια,αλλά ποτέ δε πρέπει να ξεχνάμε τους αστάθμητους παράγοντες.

Το σχέδιο δε πήγε έτσι όπως το είχαμε υπολογίσει.Δε περιμέναμε να δράσουν τόσο γρήγορα,πόσο μάλλον τόσο απερίσκεπτα.Εννοείται,ότι περιμέναμε και άλλους να προσπαθήσουν να απαγάγουν  ή και να τη σκοτώσουν,αλλά όχι τόσο γρήγορα.
Από τη μία αυτό μας βγήκε προς όφελος μας,αφού πλέον την έχουμε εμείς.Από την άλλη όμως δε το είχαμε σχεδιάσει έτσι.Ήταν νωρίς ακόμα.
Αλλά τι άλλη επιλογή είχαμε;

Θα τη κρατήσουμε εδώ για κάποιο διάστημα.Πόσο θα κρατήσει αυτό,δε ξέρω.Ο χρόνος θα δείξει.
Βέβαια είναι το τελευταίο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή.
Πρέπει να  βρούμε ποιοι άντρες ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν εκείνη την ημέρα.Ούτε εκείνοι μας περίμεναν.Πράγμα που σημαίνει ότι παρακολουθούσαν το σπίτι καιρό.

<<Θα μας πεις και εμάς τι σκέφτεσαι;>>ρωτάει ο Χρήστος.

Ήμασταν όλοι  στη βιβλιοθήκη και συζητούσαμε τα επόμενα βήματα μας.
Όλοι είμαστε λίγο ανήσυχη με τη κατάσταση που έχει προκύψει.

<<Πρέπει να παρακολουθούσαν το σπίτι αρκετό καιρό πριν κάνουν κίνηση.Πράγμα που σημαίνει ότι ήξεραν πότε θα ήταν μόνη στο σπίτι.>>απαντάω σκεπτικός.

<<Άμα  παρακολουθούσαν το σπίτι θα είχαν καταλάβει και εμάς τόσο καιρό.Αφού και εμείς,σχεδόν ένα μήνα τώρα το παρακολουθούμε.Αυτοί όμως φάνηκαν τελείως έκπληκτη με τη παρουσία μας.>>λέει ο Βασίλης πολύ εύστοχα.

<<Δεν είμαστε τίποτα ερασιτέχνες για να μας καταλάβουν.Ακόμα και μπροστά τους να ήμασταν εκείνοι δε θα μας έβλεπαν καν.Αφού τους είδατε,ήταν τελείως άχρηστοι.Ούτε να παλέψουν δε μπορούσαν.>>λέει ο Χρήστος.

<<Πράγμα που το κάνει ακόμα πιο περίεργο.>>μπαίνει στη συζήτηση και ο Στέφανος.

<<Τι εννοείς;>>ρωτάει ο Χρήστος και κάθεται στη πολυθρόνα δίπλα στην Αλίκη.

<<Στέλνουν κάποιους άντρες για να απαγάγουν ένα κορίτσι.Μπαίνουν άνετα μέσα στο σπίτι αφού φαίνεται ότι γνωρίζουν τα κατατόπια.Δε τους νοιάζει η φασαρία που προκαλούν είτε με φωνές είτε με πυροβολισμούς.Και το κυριότερο,έχεις δει πολλούς άντρες να προσπαθούν να πάρουν μία κοπέλα ή να την εκβιάζουν,και να είναι τελείως έξω από τα νερά τους ώστε να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν;Εκεί που θέλω να καταλήξω,είναι ότι δεν ήταν επαγγελματίες.Και στο χώρο μας αλλά και σε τέτοιες υποθέσεις πάντα στέλνουν επαγγελματίες.>>απαντάει ο Στέφανος στις ήδη υπάρχουσες σκέψεις μου.

Διεφθαρμένοι ΆγγελοιWhere stories live. Discover now