Κεφάλαιο 6ο

1K 63 1
                                    

Άρης

Τα πράγματα αλλάζουν.Οι άνθρωποι φεύγουν.Οι στιγμές περνάνε,και εμείς συνεχίζουμε.Αφήνουμε πίσω τα όμορφα και τα άσχημα και συνεχίζουμε.
Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.
Η ζωή περνάει και εμείς πρέπει να την ακολουθήσουμε αλλιώς δεν θα εξελιχθούμε σαν άνθρωποι.Δεν θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της και σίγουρα δεν θα μπορέσουμε να τις προσπεράσουμε.

Το δύσκολο σε αυτή τη ζωή,δεν είναι να πετύχεις τα όνειρα και τις προσδοκίες.
Το δύσκολο είναι να μην τα παρατήσεις μέχρι να τα πετύχεις.Να σηκωθείς ξανά και ξανά μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις.Όσο χρόνο και να σου πάρει.
Όσες προσπάθειες και να κάνεις.Όσες φορές και να έχεις φτάσει στον πάτο.
Πρέπει να συνεχίσεις.Γιατί,άμα είναι αυτό που πραγματικά θέλεις με όλη σου την ψυχή,τότε θα το πετύχεις.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Ο  μόνος που μπορεί να σε εμποδίσει είναι ο ίδιος σου εαυτός.Γι'αυτό δώσε δύναμη στις αδυναμίες σου και θα έχεις πετύχει τα πάντα.

Έχω περάσει πολλά για να φτάσω εδώ που είμαι τώρα.Έχω φτάσει πάτο πολλές φορές και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω άλλες τόσες.Η  ζωή δεν μου χαρίστηκε ούτε μία στιγμή από τότε που γεννήθηκα.Το ακριβώς αντίθετο.Από μικρός έπρεπε να παλέψω μόνος μου για να πετύχω αυτά που θέλω.Έπρεπε να παλέψω για να επιβιώσω.
Δεν είχα κανέναν να με βοηθήσει,να με φροντίσει και να στηρίξει.
Όλα μόνος μου.

Δεν είμαι κανένας άγιος σίγουρα.Δεν απέκτησα όσα απέκτησα νόμιμα.Δεν έπαιξα δίκαια ούτε χαρίστηκα.Και  δεν ένιωσα ποτέ τύψεις για όσα έχω κάνει.
Δεν χρωστάω σε κανέναν.Η ζωή είναι δική μου και τη ζω όπως θέλω χωρίς να δίνω δικαίωμα σε κανέναν.
Ο  καθένας μας κάνει τη δική του διαδρομή σε αυτή μικρή σε διάρκεια ζωή που έχει.

Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο.Έτσι όπως έχεις ανέβει στο βάθρο,έτσι και μπορεί να πέσεις.Και η πτώση θα είναι πολύ δυνατή.Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν κρατάει για πάντα.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε η διαδρομή και να μη σταματήσουμε να προσπαθούμε.
Η προσπάθεια δηλώνει δύναμη.

<<Είσαι έτοιμος;>>λέει ο Χρήστος και κλείνει την πόρτα του γραφείου.

Θα πάμε στη εταιρεία όπου υπάρχουν όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια για να ψάξει ο Χρήστος κάμερες και ηλεκτρονικά έγγραφα για την υπόθεση.
Η  εταιρεία που έχουμε είναι η μεγαλύτερη της χώρας για εισαγωγές και εξαγωγές ηλεκτρονικών υπηρεσιών.
Ο Χρήστος είναι άσος στους υπολογιστές και στην αντιμετώπιση και προστασίας αυτών.Μπορεί να προσπεράσει οποιοδήποτε τοίχος προστασίας με τα μάτια κλειστά.
Τόσο καλός είναι.Και για αυτό το λόγο δεν υπήρξε ποτέ καμία παραβίαση στο δικό μας ηλεκτρονικό σύστημα.

Διεφθαρμένοι ΆγγελοιNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ