Κεφάλαιο 8ο

949 61 0
                                    

Άρης

Πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις για πετύχεις τους στόχους σου;Πόσες θυσίες πρέπει να κάνεις για να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που έρχεται στον δρόμο σου;Πόσο βρώμικα και ανελέητα μπορείς να παίξεις μέχρι να φτάσεις στην κορυφή;

Ακούς αρκετούς να λένε ότι με υπομονή,επιμονή και σκληρή δουλειά τα κατάφεραν.Ψέματα!
Ναι,με επιμονή και σκληρή δουλειά μπορείς να καταφέρεις να πετύχεις κάποιους από τους στόχους.
Στόχοι εφικτοί.
Πώς γίνεται ένας απλός άνθρωπος από το τίποτα να απέκτησε οτιδήποτε κινητό και ακίνητο υπάρχει;Πώς γίνεται αυτός ο άνθρωπος που με το ζόρι βιοπωριζόταν,τώρα να έχει στην κατοχή του σπίτια,ξενοδοχεία και καράβια;Και όλα αυτά μόνο με σκληρή δουλειά όπως δηλώνει.

Στην κοινωνία που ζούμε τίποτα δεν σου χαρίζεται,πόσο μάλλον να ανταμειφθείς για την σκληρή δουλειά σου.Όλα έχουν την τιμή τους και για να αποκτήσεις όλα αυτά τα πλούτη,πρέπει και εσύ κάτι να δώσεις.
Συνήθως,σε αυτές τις περιπτώσεις αυτό που δίνουμε είναι η αξιοπρέπεια μας.
Το αντίκτυπο το θεωρούμαι μηδαμινό σε σύγκριση με αυτό που μας προσφέρει.
Γιατί ο άνθρωπος μπορεί να δώσει και να χάσει τα πάντα εκτός από το χρήμα.
Γιατί ο άνθρωπος είναι το πιο άπληστο ον και δεν χορταίνει όσα και να έχει.

Κανείς δεν βρέθηκε με τόσα λεφτά στην κατοχή του χωρίς να έχει λερώσει τα χέρια του.Και ένας από αυτούς είμαι και εγώ.Για να φτάσω εδώ που είμαι τώρα και να έχω τη ζωή αυτή,έχω κάνει αρκετές παρανομίες.Δεν θα κατηγορήσω τη ζωή που μου έδειξε από μικρό τη σκληρή πλευρά του.Δεν θα κατηγορήσω ούτε καν το εαυτό μου αφού ότι έχω κάνει ήταν δική μου επιλογή.Δεν μετανιώνω για κάτι.
Ούτε για τα ναρκωτικά που πουλούσα,ούτε παράνομες συναλλαγές που συνεχίζω να κάνω,ούτε καν για το  γεγονός που έβαψα τα χέρια μου με αίμα.Μερικές φορές είναι απλά η ζωή σου για την ζωή του.Δεν προσπαθώ να το δικαιολογήσω γιατί δεν μετανιώνω για τίποτα απολύτος.

Είμαστε όλοι μαζεμένοι στο σαλόνι.Τους φώναξα για να τους ενημερώσω για ότι έμαθα αλλά και για δράσουμε ανάλογα.
Έχει μία εβδομάδα σχεδόν που πήγα σε έναν γνωστό που μπορεί να σου βρει μέχρι και μία μικρή βελόνα σε ολόκληρο αχυρώνα.Του είχα ζητήσει την βοήθεια με το αζημίωτο φυσικά,να βρει τους γονείς της μικρής.Έχουν τραπεί σε φυγή και τον λόγο μπορώ να τον φανταστώ.
Σήμερα με ενημέρωσε ότι τους βρήκε και είναι η ευκαιρία μας για να τους δούμε.

Διεφθαρμένοι ΆγγελοιWhere stories live. Discover now