1. Díj

1.4K 38 0
                                    

Köszönöm szépen a történet első díját Lucymuszinak!

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

1. Mi a kedvenc tantárgyad és miért?
Mivel egyetemre járok, minden félévben változik a tantárgyaim listája. Eddig a kedvencem a kötelezőkből a mikroökonómia és a gasztronómia volt, szabadon választottból pedig a spanyol. Azért választottam ezeket, mert a többi tárgyam mind száraz, unalmas, vagy bonyolult, és így nem élvezem őket.
2. Melyik a kedvenc Harry Potter könyv részed?
Nos, mivel könyvről van szó, egyértelműen a Harry Potter és az azkabani fogoly az örök favorit, de ha film lett volna a kérdés, hezitáltam volna az azkabani fogoly és a Félvér Herceg között.
3. Ki a kedvenc Harry Potter szereplőd?
Természetesen Lucius Abraxas Malfoy a kedvencem, és órákat tudnék beszélni erről a döntésről. Magyarázatként szolgálna az okfejtés, hogy vajon mit, miért és hogyan tesz, s mi teszi őt a kedvencemmé.
4. Mi szeretnél lenni, ha nagy leszek? (Foglalkozás)/Mivel foglalkozol?
Jelenleg egyetemre járok, mellette pedig gamer rendezvényeken (PlayIT, V4, MineShow, stb.) és sima rendezvényeken (pl. a tavaszi teniszbajnokságon is végig ott voltam a Kopaszi Gáton) dolgozom, de ha az a kérdés, hogy pl. egy 5-10 év múlva milyen foglalkozásban képzelem el magam, akkor a válaszom az, hogy író szeretnék lenni, mellette pedig megtartanám a rendezvényeket, mert egyetemen is rendezvényszervezést tanulok.
5. Van példaképed? Ha van, akkor ki?
Nincs konkrét példaképem, csak olyan, akiknek elismerem, azt amit elértek, és felnézek rájuk emiatt. Nem példaképek, csak szimplán példák, hogy "ha neki sikerült, neked is fog". Ilyen pl. Frida Kahlo.
6. Melyik a kedvenc országod?
Ha az a kérdés, hogy hol laknék, egyértelműen Magyarország a válaszom. Ha az, hova mennék el, akkor Görögország. Ha pedig az, hogy azok közül, ahol már voltam, akkor Olaszország. Nincs egy kedvencem, szempontok alapján kategorizált kedvenceim vannak csak.
7. Szeretsz rajzolni?
Igen, de jobban szeretek festeni.

Kötelék //BEFEJEZETT//Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin