- Meglepetés -

1.1K 91 8
                                    

Ugyan a cím a meglepetés szót viseli, azonban aki rendszeres/régebbi olvasóm, már megszokhatta, hogy a Harry Potter fanfictionjeim végén mindig van egy "meglepetés rész", amiben néhány érdekességet tudhattok meg a karakterekről, a történet lehetséges, de be nem következett fordulatairól, és a keletkezésről.
Nos, következzenek is ezek a pontok, fogadjátok szeretettel, és kommentben még így utoljára várom a véleményeteket, mi volt a legmeghökkentőbb, kit szerettetek a legjobban, melyik volt a kedvenc részetek, és miegyéb.
Köszönöm, hogy végig velem voltatok, és remélem, a következő történetem alatt is velem maradtok.

Love ya :*


1. Gemma és Sirius hosszú, boldog életet éltek.

2. Sirius soha nem került még az Azkaban közelébe sem.

3. 1981. október 31-e után mindenkinek egyértelmű volt, hogy Peter Pettigrew volt az áruló és Potterék miatta haltak meg.

4. Gemma és Sirius lánya, Lilith teljes neve Aurora Lilith Black, és második nevét Lily Evans emlékére kapta.

 Gemma és Sirius lánya, Lilith teljes neve Aurora Lilith Black, és második nevét Lily Evans emlékére kapta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

5. James és Lily halála után Harry egy ideig Dumbledore felügyelete alatt állt, de nem sokkal később a Black családhoz került, ahol az idős varázsló rajta tarthatta a szemét, és egy szerető családban nőhetett fel.

6. Volt egy olyan ötlet, hogy úgy fejeződik be a történet, hogy Potterék halálának estéjén Dumbledore nem jelenik meg, de évekkel később igen, ekkor szerez tudomást Gemma időutazásáról, és visszaküldi a saját jelenébe. Ezzel megszűnt volna létezni Lilith és Charles, Harry Dursley-ékhez került volna, és mivel Sirius úgy élte volna meg az egészet, hogy Gemma soha nem tért vissza hozzá, tovább lépett volna.

7. Olyan ötlet is felmerült bennem, hogy Dumbledore ismét visszaküldi Gemmát a saját jelenébe, mikor összetalálkoznak Potterék esküvőjén.

8. Ez az első, teljes mértékben happy endes történetem.

9. Lilith hugrabugos volt, bár a süveg hezitált, hogy a Mardekárba vagy a Hugrabugba tegye, míg Charles egyértelműen a Griffendél házának tagjait erősítette. Ám a kviddics csapatban egyikük sem volt benne.

10. Hosszabbra terveztem a történetet, de a 29. fejezetnél már éreztem, hogy ez így lesz kerek, és elég volt ebből ennyi.


Kötelék //BEFEJEZETT//Where stories live. Discover now