- A KÖTELÉK következő szintje -

1.2K 47 1
                                    

Sziasztok!
Tudom, jó ideje nem jelentkeztem. Ez azért van, mert lezártam a GalViragFlower profilt. Nem vagyok túl aktív, de mikor igen, akkor a chrysanthemum-girl profilon láthattok.

De amiért most itt vagyok:
Sok-sok megbeszélés és hosszú alkotói folyamat után sikeresen megszületett az első, Kötelékes termékminta!

De amiért most itt vagyok:Sok-sok megbeszélés és hosszú alkotói folyamat után sikeresen megszületett az első, Kötelékes termékminta!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A képen láthatjátok magát Gemmát, a két meghatározó évet (1997, 1977) elmosódva, egy könyvet, ami e Csillagvizsgálóban talált, Remus Lupin naplót jelképezi, valamint egy régi zsebórát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A képen láthatjátok magát Gemmát, a két meghatározó évet (1997, 1977) elmosódva, egy könyvet, ami e Csillagvizsgálóban talált, Remus Lupin naplót jelképezi, valamint egy régi zsebórát. Nem volt cél, de ahogy látom a képet, az óra lánca akarva-akaratlanul is a Sirius és Gemma között lévő köteléket juttatja eszembe. ❤️

Maga a kép el van mentve, szóval ha szeretnétek, tudtok ilyen mintás pólót, bögrét, vászontáskát vagy akár párnát is rendelni!
Ha szeretnétek ilyet, megtaláltok az alábbi eléhetőségeken.

Instagram: galviragflower
E-mai: galviragflower@gmail.com
Wattpad: chrysanthemum-girl privát üzenetben

Én nagyon lelkes vagyok és iszonyatosan tetszik a rajz valamint a póló is, amit ma csináltattam belőle. ❤️ Remélem, nektek is elnyeri a tetszéseteket.

Love ya :*

Kötelék //BEFEJEZETT//Where stories live. Discover now