2. Díj

1.2K 37 0
                                    

És íme a második díj szintén Lucymuszitől, amit nagyon szépen köszönök!

TÉNYEK RÓLAM
1. Egyetemista vagyok
2. Lucius Malfoy a kedvenc szereplőm, de ha fanfictiont írok, egyértelműen Sirius Black vagy Remus Lupin állnak a középpontban
3. El tudom magam képzelni felnőttként, hogy otthon ülök, író vagyok és csak alkalmi munkákat vállalok mellette
4. Néhány hónap múlva már kerek húsz éves leszek, ami nekem is megdöbbentő még
5. Tudok komoly lenni, ügyeket intézni, kiállni mások elé, ha kell, de belül örök gyerek maradok

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
1.-2. Hány könyved van? Melyik közülük a kedvenced?
Na, várj csak... Mármint történetem Wattpaden, vagy könyv a polcomon? XD Elsőre a válasz az, hogy 9-et sorolok ebbe a kategóriába, és a kedvencem jelenleg a még meg nem jelent A hang hatalma, megjelentek közül pedig a Moszkva, amit most tényleges könyvformátumba dolgozok át. Másodikra a válasz a "ki tudja, marhasok" és a kedvencem Joss Stirling - Lélektársak sorozata..
3. 1-10-es skálán mennyire tetszik a Wattpad?
Hmmm, talán 7-est mondanék
4. Ki a kedvenc Wattpad íród?
Bocsika, srácok, csak úgy ismerek embereket, hogy kik kommentelnek nekem, kik válaszolnak a kiírásaimra, meg megjegyzek embereket, akik sokat csillagozgatnak. Nem olvasok Wattpaden...
5. Van háziállatod?
Van egy cicám, aki szeptember elsején volt egy éves és Szaffinak hívják, valamint egy öt hónapos kutyám, Bodza.

 Van háziállatod?Van egy cicám, aki szeptember elsején volt egy éves és Szaffinak hívják, valamint egy öt hónapos kutyám, Bodza

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

6. Mit sportolsz?
Jelenleg semmit, de szeretnék visszatérni krav magázni, amint lehet, de még van másfél hét a szemeszterből, és amikor az edzés van, kötelező órám is van, így nem tudok eljárni... Aki nem tudná, mi az a krav maga:

7. Várod a sulit?
Én leginkább a vizsgaidőszak végét várom xD
8. Fogtok menni/mentetek nyaralni?
Idén nyáron nem voltunk, mert decemberben költöztünk, és elment rá kb. az összes pénzünk, de kis családdal kitaláltuk, hogy halasszuk el idén mindenki szülinapját, és akkor abból, valamint egy kis spórolt pénzből elmegyünk tavasszal Barcelonába. :)
9. Szereted a csillagokat?
Igen, gyönyörűek, de sokkal jobban szeretem hallgatni/olvasni róla, hogy melyik csillagnak, csillagképnek mi a neve és miért.
10. Melyik a kedvenc Wattpad könyved?
Nem olvasok Wattpaden, bocsika :(

Kötelék //BEFEJEZETT//Where stories live. Discover now