6

1.6K 55 45
                                    

24 januari 2019

Ik voel mijn wangen vuurrood worden. In mijn buik krijg ik een raar gevoel. Langzaam voel ik mijn benen slap worden, maar ik word overeind gehouden door V en Jimin die links en rechts van me staan. Wanneer we elkaar weer los laten, voel ik mijn benen weer wat sterker worden. 

''Oh mijn god Eva, wat is er gebeurd?'' RM loopt geschrokken naar me toe. Wanneer hij voor me staat, brengt hij heel voorzichtig zijn hand naar mijn gezicht. In mijn ooghoeken zie ik alle jongens naar mij kijken. RM's vinger gaat voorzichtig over mijn gezicht heen, waarna hij deze aan mij laat zien.

Bloed.

Ik leg snel mijn hand op mijn gezicht. ''Oh, waarschijnlijk is de wond weer open gegaan. Ik ben zo terug,'' gehaast draai ik me om en loop ik richting de deur. Ik storm de trap af en loop de badkamer binnen. Met de spullen die ik kan vinden maak ik de wond schoon en dek ik hem af.

''Hey Eva,'' ik draai mijn hoofd naar de deur, waar Suga staat. ''Ik, Jin en J-Hope gaan zo even naar de winkel toe, ga je mee?'' Ik denk een paar seconden na voordat ik antwoord.

''Ja, is goed!'' Antwoord ik enthousiast. Pas wanneer Suga uit beeld is, bedenk ik me dat ik met dit gezicht echt niet een winkel in kan lopen. Ik loop naar beneden en zie daar Suga, Jin en J-Hope staan. Wanneer Jin vraagt of ik klaar ben om mee te gaan, wijs ik naar mijn gezicht. J-Hope loopt richting de woonkamer en komt niet veel later terug met een mondkapje. Hij kijkt me vragend aan terwijl hij het mondkapje omhoog houdt. Ik knik waarna J-Hope het mondkapje over mijn mond heen plaatst. Tijdens het praten hebben we ook bepaalde afspraken gemaakt over de 'training.' Zo proberen de jongens nu zo vaak mogelijk in de buurt te komen, of zelfs mijn arm aan te raken. Alles wat meer is dan dat of een knuffel is nog te heftig.

We lopen het huis uit en stappen in het busje dat daar geparkeerd staat. Daar reed de manager gisteren in, waar is hij dan?  Suga stapt achter het stuur en rijdt naar de dichtstbijzijnde winkel.

''Ik wil dat jullie weten dat ik jullie echt heel dankbaar ben. Is er iets wat ik voor jullie kan doen om jullie mijn dank te laten blijken?'' Vraag ik onverwachts. Snel wisselen Jin en J-Hope blikken uit.

''Nee hoor,'' mompelt Suga. ''Het feit dat je je niet als een hysterische fan gedraagt als je bij ons in de buurt bent is al genoeg.'' Ik grijns en voel mijn wangen weer rood worden.

''Het feit dat ik bij jullie in de buurt ben geeft me veilig gevoel. Binnen één dag ben ik verandert van een erge fan tot ee-,'' Jin onderbreekt me.

''Tot een vriend van ons.'' Gechoqueerd kijk ik Jin aan. ''Ik meen het.'' Suga en J-Hope maken instemmende geluiden.

''Anders hadden we je toch nóóit meegenomen,'' grapt Suga. Mijn wangen worden nog roder. ''En je daar achter laten konden we eigenlijk ook niet doen,'' mompelt J-Hope terwijl hij met zijn hand in zijn nek wrijft. Meteen daarna gaat de telefoon van Jin af. Jin neemt op en begint in het Koreaans te praten. Zijn blik schiet tijdens het bellen van links naar rechts. Zijn stem klinkt bezorgd. Na ongeveer een minuut hangt hij de telefoon op.

''Eva,'' ik kijk naar Jin en hij laat een korte stilte vallen. ''Onze manager is er achter gekomen dat je bij ons in huis woont en hij is het daar niet mee eens,'' de moed zakt in mijn schoenen bij het horen van die woorden. Waar zou ik dan naartoe moeten? ''Jungkook heeft hem dus verteld dat hij denkt dat je goed in ons team past en dat je heel goed kan dansen en daar heeft hij zeker gelijk in,'' ik richt mijn blik op mijn voeten en voel mijn wangen opnieuw rood worden. ''Hij wil dus dat je vanavond een stukje laat zien en mocht hij je goed genoeg vinden, misschien wil hij je dan wel bij de groep hebben.'' Mijn adem stokt en ik kijk verbaasd naar Jin. ''Vindt hij je niks, dan stuurt hij je waarschijnlijk naar een adoptiebureau,'' zegt Jin bedroefd.

''Hebben jullie me ooit horen zingen? Want ik denk dat iedereens oren gaan bloeden wanneer je mij hoort zingen,'' mompel ik. Suga begint te lachen.

''Het kan nooit zo slecht zijn als J-Hope voor hij begon met zingen.'' J-Hope slaat Suga waarna Suga zegt dat het wel echt waar is. Ik zucht diep.

''Ik wil het best een kans geven,'' mompel ik. ''Maar weten jullie dit wel zeker?''

''Natuurlijk,'' antwoordt Jin meteen, waarna Suga en J-Hope instemmende geluiden maken. ''Toen we je zagen dansen wisten we meteen dat je perfect was om erbij te komen. Daarbij pas je ook heel goed tussen ons.''

-

''Ah ik ben de eieren in de winkel vergeten,'' jammert Suga terwijl hij de tas met boodschappen op de aanrecht neerzet. 

''Jullie zijn ook zo'n sukkels hè,'' grapt Jungkook, terwijl hij opstaat van de bank.

''Waar is de rest?'' Vraag ik, terwijl ik Jungkook aan kijk. Hij haalt zijn schouders op loopt emotieloos door naar de boodschappentas die hij grondig doorzoekt. Ik laat mezelf op de bank vallen en trek mijn schoenen uit. Na een stilte begint Jungkook te praten.

''Ik wil je best helpen met je zang,'' mompelt hij terwijl hij plaats neemt naast mij op de bank. Voorzichtig legt hij zijn arm om mij heen. ''Is dit oké?'' Ik knik als antwoord en zeg daarna dat ik graag hulp zou willen. Jungkook haalt zijn arm weer weg en neemt me mee naar boven. Eenmaal op de zolder aangekomen sluit hij zijn telefoon aan op de box.

''Is het waar?'' Vraag ik.

''Is wat waar?'' Jungkook richt zijn blik op mij.

''Dat jullie me bij BTS willen hebben? Jullie kennen me net één dag en hebben me één keer zien dansen. Ik ben immers een fan van jullie en word nog steeds een beetje gek van binnen als ik jullie zie. Het voelt voor mij niet eerlijk tegenover alle andere die ook deze droom hebben.'' Ik zucht diep en neem rustig plek op de grond. 

''Eva, we hebben je echt niet zomaar meegenomen en dat moet je weten. We hebben heel veel fans gehad met problemen thuis. Vanaf het moment dat je de zaal binnen kwam lopen voelden ik, V en RM iets aan. Iets wat ons vertelde dat we dit meisje moesten helpen en toen vertelde je ons jouw verhaal. We waren allemaal zwaar onder de indruk en wouden niets anders dan jou helpen.'' Jungkook neemt plek naast me op de grond.

''We doen dit voor jou, als je onze hulp niet wil is dat ook oké. Ook als je niet lid wil worden van BTS is dat oké, maar dan ben ik wel bang dat we een nieuw huis voor je zullen moeten vinden.''

Ik slik en laat een stilte vallen van een paar seconden.

''Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag,'' grijns ik. Jungkook denkt een paar seconden na en port me daarna voorzichtig.

''Natuurlijk,'' zegt hij lachend. ''We vinden allemaal dat je goed tussen de groep past.'' Na een paar seconden staat Jungkook op en loopt hij terug naar de box om muziek aan te zetten.

''Laten we beginnen.''

~~

Vertel me jullie ships in de commenttssss

Persoonlijk ship ik VKook/Taekook <3

xoxo J




Repeat || BTS ✔️Where stories live. Discover now