19

1.1K 29 8
                                    

Het is de dag dat ik dan eindelijk uit het ziekenhuis word ontslagen. V en Jungkook kijken me glimlachend aan. Niet veel later komt de dokter binnen lopen.

''Hey Eva, vandaag mag je dan eindelijk naar huis! Wat ben je van plan als eerste te gaan doen?'' Mompelt hij terwijl hij plaats neemt links van mij. Ik kijk V en Jungkook snel aan voor ik antwoord.

''We pakken denk ik bijna meteen het vliegtuig naar Amerika en gaan daarna verder touren met de band,'' ik glimlach subtiel, waarna de dokter me verbaasd aankijkt.

''Oh, je zit in een band?'' Vraagt hij enthousiast. Ik knik trots. ''Met wie zit je in de band en wat doen jullie?'' Ik wijs voorzichtig V en Jungkook aan en vertel dat er nog 5 anderen zijn die al een tijdje in Amerika zitten.

''We dansen en zingen eigenlijk vooral. De genre van onze muziek wordt ook wel K-Pop genoemd,'' mompel ik, waarna ik mijn telefoon tevoorschijn haal. Ik open de YouTube app en zoek een video van BTS op. Voorzichtig geef ik de telefoon aan de dokter waarna hij het hele filmpje afkijkt. Een zachte 'wow' verlaat zijn mond.

''Dat is best wel intensief,'' hij trekt een wenkbrauw omhoog en richt daarna zijn blik op mij. ''Doe je wel een beetje voorzichtig, je hebt voor een lange tijd bijna geen beweging gehad en ik wil niet dat je straks weer in een ziekenhuis belandt met gescheurde spieren,'' grapt hij, waarna hij me speels duwt. Ik beloof hem dat ik op zal passen en daarna verlaat de dokter de kamer.

-

Daar zitten we dan een paar dagen later in Amerika. Met een tas vol medicijnen voor de komende weken en 2 koffers loop ik samen met V en Jungkook richting de verblijfplaats van BTS. De laatste keer dat ik ze heb gezien kan ik me amper herinneren. Volgens mij was het in een café, niet lang voor het ongeluk gebeurde.

Jungkook werpt me een snelle blik waarna hij de bel indrukt. Voor ons staat een groot appartementencomplex met zes appartementen en dus 6 verdiepingen. V trekt me snel aan de kant wanneer Jin via de intercom te horen is. Alleen Jungkook is nu zichtbaar voor Jin, die hoogstwaarschijnlijk door de camera kijkt om te zien wie er is.

''Ben je alleen Kookie?'' Vraagt Jin. V gebaart dat ik moet blijven staan, waarna hij naast Jungkook gaat staan. Hij zwaait naar de camera en glimlacht snel.

''Waar is Eva? Hebben jullie haar in Nederland gelaten?'' Jin klinkt bedroefd. ''Ze was toch wakker?'' Jungkook en V kijken elkaar kort aan waarna V zegt dat ze het boven wel uitleggen. Jin drukt op een knopje en er komt een zoemend geluid uit de deur. Jungkook trekt snel de deur open en V zorgt ervoor dat ik niet in de buurt kom van de camera. Ook wanneer we de lift uitstappen op weg naar de voordeur van het appartement, probeert V mij zo veel mogelijk uit beeld te houden.

Eenmaal bij de deur aangekomen, verstop ik me achter V. Een paar seconden later opent iemand de deur. Wanneer V 'suprise!' Roept, spring ik achter hem vandaan. In de deuropening staat Jin geschrokken te kijken. Zijn mond valt open wanneer hij mij ziet. Ik ren op hem af en trek hem in een knuffel. Wanneer ik me uit de knuffel trek, zie ik dat hij zijn middelvinger opsteekt naar V en Jungkook. Hun glimlachen terug naar Jin, terwijl ik soepel weg loop uit de situatie.

Langzaam loop ik de woonkamer binnen, waar de rest op de bank zit. Het duurt niet lang voor ook hun in de gaten hebben dat ik weer terug ben. J-Hope staat als eerste op waarna hij op me af rent. Hij trekt me in een knuffel en mompelt iets in de richting van 'Ik ben blij dat je er weer bent Eva.' Door zijn enthousiasme kon ik er niet meer van verstaan. Een paar seconden later laat hij me los, waarna ik de rest ook stuk voor stuk een knuffel geef. We ploffen allemaal neer op de bank en praten over alles wat er is gebeurd in de tijd dat ik er niet was. Ze vertellen over verschillende fans die zich ernstig zorgen maakten over ons. Een kleine glimlach verschijnt op mijn gezicht.

Repeat || BTS ✔️Where stories live. Discover now