26

882 23 4
                                    

''Ready?'' Schreeuwt de danstrainer, terwijl hij richting de box loopt. Het liedje 'I Need U' begint te spelen. Ik zit tussen de jongens in terwijl hun op hun eigen positie liggen. Met mijn blik op de vloer gericht begin ik. Als eerste komt Suga omhoog. Terwijl hij zijn stukje zingt kijkt hij me met veel emotie in zijn ogen aan. Precies de emotie die het liedje nodig heeft.

Neo ttaeme na ireoke manggajyeo
Geumanhallae ije neo an gajyeo
Mothagesseo mwot gataseo
Jebal pinggye gateun geon samgajwo  

Wanneer J-Hope met zijn stukje begint, wordt hij omhoog geholpen. Alle jongens gaan op één knie zitten, terwijl ze mij aankijken met hun boze blikken. De een wat minder boos dan de ander.

Niga nahante ireom an dwae
Niga han modeun mareun andae
Jinsireul garigo nal jjijeo
Nal jjigeo na michyeo da sileo
Jeonbu gajyeoga nan niga geunyang miwo  

V, RM en Suga zingen het stuk wat daarna komt. De jongens komen omhoog en ik probeer zo ongemakkelijk mogelijk buiten de cirkel te komen, terwijl ze me allemaal nog steeds boos aankijken.

But you're my everything (You're my)
Everything (You're my)
Everything (You're my)
Jebal jom kkeojyeo Uh

Mianhae (I hate you)
Saranghae (I hate you)
Yongseohae  

Door een paar pasjes aan te passen en mij een paar andere pasjes dan de jongens te geven, dans ik nu voor het grootste deel tijdens de rest van het liedje samen met de jongens. Soms dans ik nog tegen de jongens. Voor de rest hoef ik niet te zingen in het lied.

I need you girl
Wae honja saranghago honjaseoman ibyeolhae
I need you girl
Wae dachil geol almyeonseo jakku niga pillyohae


I need you girl neon areumdawo
I need you girl neomu chagawo
I need you girl I need you girl
I need you girl I need you girl

Alleen bij het laatste refrein neem ik de plaats in van Jungkook. Bij dat stuk staat hij normaal gezien in het midden, maar deze keer sta ik daar wanneer alle jongens op hun knieën vallen voor mij. De fangirl in mij wordt een klein beetje gek wanneer ik J-Hope, Jungkook en RM aankijk, die voor mij zitten.

Niet veel later eindigt het liedje. Wanneer de jongens weg lopen blijf ik in het midden staan, waarna ik op mijn knieën val. Ik kijk ze na en laat daarna mijn hoofd vallen. Pas wanneer de danstrainer begint te klappen kijk ik weer omhoog. Binnen een oogwenk staat Jungkook voor me. Hij steekt zijn hand uit en helpt me met opstaan. Iedereen geeft elkaar een high-five.

''Shit,'' mompelt Suga. Hij klinkt nogal levenloos wanneer hij dat zegt. Ik kijk hem vragend aan. ''Het heeft ons echt lang geduurd voor we dit dansje onder de knie kregen,'' zucht hij, waarna hij op zijn horloge laat zien dat het al 19:00 is. Hij laat zijn blik op de grond vallen. Pas dan schiet me te binnen dat ik om 19:15 in de opnamestudio moet zijn en dat ik nog geen vervoer heb geregeld. Suga biedt zich meteen aan om mij daar naartoe te brengen en daar te wachten. Ik glimlach en knik. Niet veel later lopen we richting de auto.

''Welke liedjes moet je vandaag opnemen,'' mompelt Suga terwijl we in de auto stappen. Ik begin hard na te denken.

''Volgens mij het intro en de eerste drie singles van het album,'' antwoord ik. Ik werp hem snel een blik en zie een glimlach op zijn gezicht verschijnen.

''Dus je mag gaan rappen in het Koreaans,'' grinnikt hij. Hij drukt het gaspedaal in en we rijden weg. Ik lach wat ongemakkelijk.

''Ik heb geoefend! Maar het blijft toch verschrikkelijk moeilijk,'' ongemakkelijk leg ik mijn hand in mijn nek. ''Maar hey! Ik heb jou bij me tijdens de opnames, dus het zal wel goed komen.''

Suga begint te lachen wanneer ik die zin uitspreek. Ik werp hem snel een blik en kijk dan voor me.

''Het helpt wel dat je waarschijnlijk al onze liedjes kent?'' Hij werpt me snel een blik terwijl hij me vragend aankijkt. Ik lach opnieuw ongemakkelijk, waarna ik 'oeps' zeg en mijn hand in mijn nek leg.

Niet veel later komen we aan bij het gebouw waar ik de muziek op moet gaan nemen. Ik zucht en stap daarna samen met Suga de auto uit. We lopen richting de ingang van het gebouw, waar hij de deur voor mij openhoudt. Ik buig naar hem en loop daarna naar binnen. Het is een grote hal, die een beetje lijkt op de hal waar de casting voor BTS in Nederland was. Ik schud mijn hoofd een keer en loop dan richting de balie.

''Goedenavond, kan ik jullie ergens mee helpen?'' De vrouw achter de balie kijkt ons beide aan.

''Ja, ik kom vandaag een paar liedjes opnemen. Sorry, we zijn een beetje aan de late kant,'' mompel ik. Ze begint druk te typen op het toetsenbord en kijkt tegelijkertijd naar het computerscherm voor haar.

''Dan mogen jullie naar de derde verdieping, als u de lift uit stapt meteen de gang aan uw rechterhand inlopen. Als het goed is staat iemand u daar op te wachten.'' Ze glimlacht naar ons, waarna ze met haar hand de lift aanwijst. We bedanken haar en lopen naar de lift die al voor ons klaar staat. Suga drukt het knopje voor verdieping drie in en niet veel later sluiten de deuren van de lift zich.

''Eva,'' ik richt mijn blik op Suga. ''Willen jullie er alsjeblieft voor zorgen dat onze manager er niet achter komt dat jij en Jungkook iets hebben?''

''Is goed, waarom eigenlijk?'' Ik kijk hem vragend aan.

''We mogen eigenlijk als leden van BTS geen relatie hebben met wie dan ook,'' Suga bijt op zijn lip, waarna hij me snel aankijkt. Mijn mond vormt zich tot een 'O.'

Waarom wist ik dit niet? Moeten we nu voor de rest van onze carrière onze liefde voor elkaar verbergen?  

''We zullen ons best doen.'' Ik forceer een glimlach op mijn gezicht wanneer ik merk dat hij me aankijkt. Wanneer de lift aankomt op de derde verdieping, lopen we beide meteen de gang rechts van ons in, waar inderdaad iemand staat te wachten. We begroeten hem en worden daarna meegenomen naar de opnamekamer. Ik moet meteen plaats nemen achter het glas bij de microfoon. Suga gaat naast de persoon staan die alles tijdens de opname moet regelen. Ze praten wat tegen elkaar, aangezien ze elkaar kennen.

''Het komt wel goed,'' hoor ik Suga zeggen door de luidsprekers die in het kleine kamertje hangen. Ik kijk hem door het raam aan en steek mijn tong uit, waarna er een kleine glimlach op zijn gezicht verschijnt.

''Put on the headphones please (Zet de koptelefoon alsjeblieft op),'' hoor ik de man door de luidsprekers heen zeggen. Hij wijst naar de koftelefoon die aan de microfoon hangt. Voorzichtig pak ik deze van de microfoon af, waarna ik hem opzet. Ik steek mijn duim op en voor ik het weet begint de muziek van het eerste liedje: Intro: Boy Meets Evil.

~~

Saai hoofdstuk, het spijt me! :(

Repeat || BTS ✔️Where stories live. Discover now