12

1K 40 17
                                    

27 januari 2019

Het is de avond voor de casting van Big Hit Entertainment en ik lig momenteel glimlachend in bed naar mijn telefoon te kijken. Een paar seconden later krijg ik een berichtje binnen van 'Random persoon.'

Random persoon: Eyy, hoe gaat het met je Eva? :)

U: Ik kan er niet tegen dat je jouw naam nog steeds niet hebt verteld >:(. Maar het gaat goed hoor, met jou ook?

Random persoon: Haha, gaat ook wel goed. 

U: Ik moet zo wel gaan oefenen trouwens, ik heb niet super veel tijd...

Random persoon: Ooooh waarvoor? :O

U: Morgen heb ik om 08:00 een casting bij Big Hit Entertainment! :D Dus ik moet zo nog even gaan oefenen met zingen aangezien ik dat niet echt kan.

Alweer blijft het aan de andere kant een paar seconden stil voor ik antwoord krijg.

Random persoon: Meen je dat?

Random persoon: Dat is echt tof! En volgens mij kan je wel zingen hoor ;)

U: Jaa! En nee ik kan niet zingen. Als ik ga zingen beginnen je oren denk ik te bloeden :P

Random persoon: Het kan nooit erger zijn dan de zang van een van mijn hyungs ;))

Ik schakel het scherm van mijn telefoon uit en leg hem weg op het nachtkastje om even na te denken. Deze zin komt me zo bekend voor. Waar heb ik deze zin eerder gehoord? Pas wanneer ik het perfecte antwoord heb bedacht pak ik mijn telefoon weer.

U: Hoe zou jij dat kunnen weten? :P

Random persoon: Volgens mij heb ik je ooit horen zingen...

Mijn adem stokt voor een paar seconden en mijn hart slaat een slag over. Er zijn maar weinig mensen die me ooit hebben horen zingen. Mijn hartslag versnelt.

U: Uhh, wanneer dan??

Random persoon: Die ene keer dat je alleen op straat liep! Toen was je zachtjes aan het meezingen met 'Run Boy Run' :P

Ik adem opgelucht uit, waarna ik een paar seconden wacht met antwoorden.

U: Ah toen! Haha, ik schrok even.

Random persoon: Hoezo? :O

U: Lol, laat maar :P

Wanneer 'Random persoon' niet meer reageert, besluit ik te beginnen met zingen. Ik sluit de deur van mijn slaapkamer en zet muziek op waar ik het beste mee kan oefenen. Vaak zijn dit liedjes die ik met veel emotie in mijn stem moet zingen. Ik houd niet van opscheppen, maar de afgelopen dagen ben ik qua stem met grote stappen vooruit gegaan! Het lukt me al bijna om alle noten zuiver mee te zingen.

Na een paar minuten klopt er iemand op de deur. Ik zet snel de muziek af en open de deur. Achter de deur staat Esther me liefdevol aan te kijken. Een zachte 'wauw' verlaat haar mond, waarna ze langzaam klapt. Ze blijft me met grote ogen aankijken. Langzaam worden mijn wangen rood en ik richt mijn blik op de grond.

''Ik kwam net naar boven lopen om de was op te gaan hangen en toen ik voorbij je kamer liep hoorde ik je zingen. Dat was zo mooi.'' Tranen vormen zich in haar ogen. Ze loopt naar me toe en trekt me in een knuffel.

''Ik ben zo trots op je Eva,'' mompelt ze, terwijl haar tranen op mijn schouder vallen. Ongemakkelijk leg ik haar armen ook om haar heen. Het geeft een veilig gevoel, maar ook een heel raar gevoel. Een paar seconden later laat ze me weer los.

''W-was het zo goed?'' Vraag ik stotterend. Ze knikt enthousiast en vertelt me daarna dat ze me de afgelopen dagen ook al af en toe heeft horen zingen.

''Lieve schat, morgenochtend ben ik niet thuis, maar ik wil je graag heel veel succes wensen voor de casting. Ik weet zeker dat het goed komt.'' Ze glimlacht trots en sluit daarna de deur. Ik laat mezelf op bed vallen en voor ik het weet is er ook op mijn gezicht een glimlach te vinden.

Snel pak ik mijn telefoon van mijn nachtkastje af om te kijken of ik nog een berichtje heb. Wanneer ik de naam 'Random persoon' zie staan, open ik snel mijn telefoon.

Random persoon: Succes morgen tijdens de casting. Wie weet zie ik je nog wel <3

Verward leg ik mijn telefoon weer weg. Ik fixeer mijn blik op het plafond en ik merk dat mijn glimlach steeds groter wordt. Niet veel later val ik in slaap.

Repeat || BTS ✔️Where stories live. Discover now