7

1.3K 38 12
                                    

24 januari 2019

Ik en Jungkook ploffen neer op de bank. Ik ga naast V zitten en Jungkook neemt plaats naast RM.

''Welk liedje wil je vanavond laten zien?'' Vraagt J-Hope terwijl hij me aankijkt. Ik twijfel geen seconde wanneer ik DNA zeg, waarna ze vragen hoe het zingen ging. Ik richt mijn blik naar de vloer.

''Het ging echt verschrikkelijk,'' ik wrijf met mijn hand in mijn nek. Jungkook begint te lachen. Verbaasd kijken we hem allemaal aan.

''Als we dit zo een paar keer blijven oefenen weet ik zeker dat je straks beter zingt dan de meeste van ons,'' mompelt hij, terwijl hij zijn blik op mij richt. Opnieuw voel ik mijn wangen een beetje rood worden, waarna hij zijn blik naar RM verplaatst. 

''Laten we dan een paar keer DNA gaan oefenen met zingen,'' stelt RM voor, waarna iedereen instemmende geluiden maakt. Wanneer ik op sta vraag ik nog snel voor wat te drinken. Jimin spoedt zich naar de keuken en maakt de gigantische koelkastdeur open. Hij haalt een grote krat met 7 bidons uit de koelkast en maakt de koelkast daarna weer dicht.

''Wat mag het zijn,'' grapt hij.

''Doe maar wat water alsjeblieft,'' mompel ik, waarna hij een nieuwe bidon ergens uit een kastje haalt. Hij maakt de koelkast weer open en vult de bidon met koud water. Wanneer hij de fles heeft teruggezet pakt hij een watervaste marker uit een van de lades. Met de marker schrijft hij 'Eva' op de bidon, waarna hij de bidon ook in het kratje plaatst.

''Let's go!'' Roept Jimin enthousiast terwijl hij het kratje oppakt. Achter Jimin lopen we allemaal de trap op richting de zolder. Eenmaal aangekomen zet Jimin het kratje in de hoek van de kamer neer en sluit Jungkook zijn telefoon op de box aan. Ik, RM, Jimin, Jin, J-Hope, V en Suga gaan op onze posities staan en het liedje begint.

Tijdens het liedje geven de jongens me verschillende tips om het beste er uit te halen. We oefenen tot onze lichamen het opgeven. Uitgeput gaan we in een kring staan.

''Als het alleen om de dans zou gaan,'' mompelt Suga, ''dan zouden ze waarschijnlijk jou hebben aangenomen in de plaats van Jungkook.'' Jungkook schopt Suga, waarna Suga moet lachen.

''Maar het zingen is misschien wel een probleem,'' zegt Suga. Ik zucht diep. ''Ik zie dat je echt je best doet en ik denk dat je met een paar zanglessen goed tussen ons zou passen qua stem.''

Er valt een pijnlijke stilte, waarin Jungkook zijn telefoon van de box loskoppelt en Jimin de krat uit de hoek van de kamer pakt. We pakken allemaal onze eigen bidon en beginnen te drinken.

''We kunnen het op z'n minst proberen,'' zucht Jin. ''Dit niet doen betekent meteen een enkeltje richt-.''

''Ik snap het Jin,'' onderbreek ik, waarna hij zijn blik naar de grond richt. Ook Suga besluit hem nog even een klap te verkopen. Wanneer de bel gaat, sprint RM naar beneden om de deur open te maken. ''Het is zo ver,'' zegt Jungkook, terwijl hij weer terug loopt naar de box om zijn telefoon aan te sluiten. We zuchten allemaal diep en nemen nog een slok drinken. Wanneer de jongens hun bidon naar de krat toe gooien, loop ik er rustig naartoe om de bidon in de krat te zetten. Wanneer ik me omdraai maak ik een sissend geluid naar de jongens terwijl ik naar de bidons op de grond wijs.

''Dit kan echt niet hè,'' grap ik, waarna de jongens beginnen te lachen. Het lachen stopt snel wanneer RM met de manager de ruimte binnen komt gelopen. Binnen een paar seconden hangt er een grimmige sfeer in de ruimte. Wanneer ik oogcontact maak met de manager, kijkt hij niet bepaald blij.

''Show me,'' gromt hij, terwijl hij Jungkook aankijkt, die de muziek aanzet.

The moment of truth, het moet goed gaan.

Snel nemen we onze startposities in. Daar gaan we dan.

Cheotnune neol araboge dwaesseo
Seorol bulleowassdeon geotcheoreom
Nae hyeolgwan sok DNAga malhaejwo
Naega chaja hemaedeon neoraneun geol

Uri mannameun suhagui gongsik
Jonggyoui yulbeop ujuui seopri
Naege jueojin unmyeongui jeunggeo
Neoneun nae kkumui chulcheo
Take it take it
Neoege naemin nae soneun jeonghaejin sukmyeong

Geokjeonghaji ma love
I modeun geon uyeoni aninikka
Urin wanjeon dalla baby
Unmyeongeul chajanaen durinikka

Ujuga saenggin geu nalbuteo gyesok
Muhanui segireul neomeoseo gyesok
Urin jeonsaengedo ama daeum saengedo
Yeongwonhi hamkkenikka

I modeun geon uyeoni aninikka
Unmyeongeul chajanaen durinikka
DNA

I want it this love I want it real love
Nan neoegeman jipjunghae
Jom deo sege nal ikkeune
Taechoui DNAga neol wonhaneunde
Igeon piryeoniya I love us
Urimani true lovers

Geunyeoreul bol ttaemada soseurachige nolla
Singihage jakkuman sumi meojneun ge cham isanghae seolma
Ireon ge malloman deutdeon sarangiran gamjeongilkka
Aechobuteo nae simjangeun neol hyanghae ttwinikka

Geokjeonghaji ma love
I modeun geon uyeoni aninikka
Urin wanjeon dalla baby
Unmyeongeul chajanaen durinikka

Ujuga saenggin geu nalbuteo gyesok
Muhanui segireul neomeoseo gyesok
Urin jeonsaengedo ama daeum saengedo
Yeongwonhi hamkkenikka

I modeun geon uyeoni aninikka
Unmyeongeul chajanaen durinikka
DNA

Doraboji mara
Unmyeongeul chajanaen urinikka
Huhoehaji mara baby
Yeongwonhi
Yeongwonhi
Yeongwonhi
Yeongwonhi
Hamkkenikka

Geokjeonghaji ma love
I modeun geon uyeoni aninikka
Urin wanjeon dalla baby
Unmyeongeul chajanaen durinikka
DNA

La la la la la
La la la la la
Uyeoni aninikka
La la la la la
La la la la la
Uyeoni aninikka
DNA  

Er valt een dodelijke stilte wanneer het liedje is afgelopen. Na ongeveer 10 seconden begint de manager te klappen, op al onze gezichten verschijnt een glimlach.

''Nice try,'' mompelt hij, voor hij de deur opent en de trap af loopt. RM volgt hem meteen de trap af terwijl wij vol zenuwen op antwoord wachten.

~~

OEIII

Repeat || BTS ✔️Where stories live. Discover now