13

1.1K 44 26
                                    

28 januari 2019

Daar sta ik dan, alleen voor het tijdelijke gebouw van Big Hit Entertainment. Ryan was zo aardig om me hier met de auto te brengen, aangezien het anders niet echt te doen is. Ik adem een paar keer diep in en uit terwijl ik met mijn ogen het gebouw scan. Zachtjes fluister ik 'Lets do this', waarna ik richting de ingang van het gebouw loop. Net voor ik bij de ingang ben, komen er een paar meisjes van rond de 15 aanrennen. Ze schieten voor mij door het gebouw binnen en laten de deur voor mijn neus dichtvallen. Ik adem diep in en open dan de deur.

Eenmaal binnen, staan er ongeveer 100 andere meisjes in een rij te wachten. Tot mijn verbazing zijn ze allemaal Koreaans. Van een afstand lijkt het op een groep fangirls. Overal hangen borden met tekst in het Koreaans. Ook hangt er een bord met een foto van BTS. Een kleine glimlach vormt zich op mijn gezicht wanneer ik de foto zie. 

Niet veel later zijn bijna alle blikken op mij gericht. Mijn wangen worden langzaam rood wanneer ik me realiseer dat ik de enige ben die geen Koreaans spreekt. Na een paar ongemakkelijke seconden beginnen alle meisjes druk in het Koreaans met elkaar te praten. Voorzichtig sluit ik achteraan in de rij. Ik kijk snel op mijn telefoon om te kijken hoe laat het is. Op dat moment krijg ik een berichtje binnen van 'Random persoon.'

Random persoon: En, hoe ging de casting? :)

U: Lief dat je het vraagt, maar het is pas 07:56 en ik sta net in de rij te wachten :P

Random persoon: Ahh natuurlijk! Het is wel druk of niet?

Ik kijk een paar seconden verward rond. Ja het is druk, maar hoe kan hij dat weten? Alle meisjes staan druk naar de borden te wijzen waar Koreaanse tekst opstaat, terwijl ze elkaar aantikken. Bij de ingang van 'The casting room' staan twéé bewakers te wachten tot het 08:00 is. In een van de hoeken van het gebouw staat een jongen met zijn capuchon en masker op. Hij kijkt gefixeerd naar zijn telefoon. Ik schud mijn hoofd, waarna ik weer antwoord.

U: Ja dat klopt, hoe weet je dat? :/

Ik richt mijn blik weer op de jongen die nog steeds in de hoek van het gebouw staat. Na een paar seconden kijkt hij gehaast rond waarna hij snel de ruimte verlaat. Niet veel later krijg ik weer een bericht binnen.

Random persoon: Volgens mij begint het! Succes! x

Waarom negeert hij mijn vraag?

Snel kijk ik naar de bewakers, die de deuren van 'The casting room' openmaken. Ze laten telkens één persoon naar binnen, wanneer de kandidaat ervoor weer naar buiten loopt. De meeste kijken niet al te gelukkig. Ik zucht diep en pak dan mijn telefoon er weer bij.

U: Thanks... Anyways, ik ben nog lang niet aan de beurt, dus ik ga me dood vervelen :(

Random persoon: Je kan wel met mij praten, tot ik moet gaan dan :)

U: Goed idee! Nu ben ik wel benieuwd naar wat je gaat doen ;)

Random persoon: Soort van dansles, dat duurt een aantal uur en is best vermoeiend :((

Random persoon: Maar ik vind het wel leuk om te doen! 

U: Ah gelukkig! 

Random persoon: Misschien kunnen we nog een keer samen dansen als je wil?

U: Haha, hoezo nog een keer? :P

Random persoon: OH sorry! Ik bedoel misschien kunnen we een keer samen dansen :)

U: Haha, is goed!

Random persoon: Ik moet gaan! Hyungs trekken bijna mijn telefoon uit mijn hand en mijn schouder uit de kom!

Repeat || BTS ✔️Where stories live. Discover now