24

831 33 6
                                    

Wanneer ik klaar ben met omkleden, blijf ik nog een aantal minuten in de kleedkamer zitten. Ik glimlach wanneer ik terug denk aan wat er zojuist gebeurd is. Zo'n momenten wil ik zo veel mogelijk meemaken samen met BTS. Zo'n soort momenten maken me door en door gelukkig.

Een klop op de deur haalt me uit mijn gedachten. Ik richt mijn blik op de deur en zie dat V binnen komt lopen. Hij doet eerst voorzichtig zijn hoofd om de hoek voor hij naar binnen komt lopen. Hij sluit de deur achter zich en neemt plaats naast mij op het bankje.

''Ik weet niet hoe ik het moet aankaarten,'' begin ik. ''Ik kan er niet zomaar ineens over beginnen.'' Ik slaak een zucht en richt mijn blik op de grond. V legt voorzichtig zijn hand op mijn schouder.

''Ik zal er voor zorgen dat hij er ergens vandaag een keer over begint, zodat jij er op in kan haken en jouw kant van het verhaal kan vertellen.'' Mompelt hij. Een kleine glimlach vormt zich op mijn gezicht. Ik werp hem snel een blik en bedank hem. Het blijft een tijdje stil, waarna ik gehaast op sta.

''Sorry! Ik zal je even alleen laten zodat je om kan kleden,'' zeg ik, terwijl ik met grote passen richting de deur van de dansruimte loop.

''Eva.'' Ik draai mijn hoofd om en zie dat V zijn blouse langzaam uit trekt. ''Je weet dat je tijdens concerten ook met ons in één ruimte moet omkleden,'' grinnikt hij. Ik draai mijn hoofd weg, maar was te laat om zijn buik niet te zien.

''Aaah,'' schreeuw ik, terwijl ik de kleedkamer uitloop. ''Alles op zijn tijd!'' Zeg ik nog voor ik de deur van de kleedkamer dichtsla. Binnen hoor ik V lachen. Ik voel mijn wangen langzaam rood worden. De jongens kijken me verward aan en beginnen zacht te lachen.

Dit is dus hoe het voelt om met jongens samen te wonen en werken.

Ik sluit me aan bij de rest en we praten wat. Na een paar minuten sluit V zich ook aan bij het gesprek. Hij knipoogt naar me, waarna ik mijn tong naar hem uit steek. V zegt iets tegen Jungkook en J-Hope in het Koreaans, waarna hij de rest laat gaan. Ik volg ze, maar word al snel tegengehouden door J-Hope.

Oh dit valt niet op hoor.

''Hey Eva, ik uhm, vroeg me af of je zeg maar zin hebt om ook mee naar het appartement te gaan?'' Hij kijkt me vragend aan. Ik kijk hem verward aan, waarna ik V aan de andere kant hoor hoesten.

''Wacht hier, ik ga even iets halen, ik ben zo terug!'' J-Hope en V verlaten niet veel later de dansruimte. Ook de danstrainer is al verdwenen. V knipoogt nog voor hij de deur achter zich dicht doet.

Wat onverwacht dat ik en Jungkook nu alleen in de dansruimte staan. Bedankt V.

Jungkook komt voorzichtig dichterbij gelopen. Ik richt mijn blik op hem en kijk hem benieuwd aan. Niet veel later staat hij tegenover mij. Hij knipt in zijn vingers en voor ik het weet gaat het licht uit en de spotlight aan. We staan recht onder de spotlight. Ik kijk rond en zie V's hand snel weg gaan bij de lichtknoppen. Ik grinnik zacht en kijk daarna Jungkook aan. Wanneer hij opnieuw in zijn vingers knipt, begint de akoestische instrumentale versie van 'Boy in Luv' te spelen. Het liedje begint pas bij het stuk waar Jin normaal gezien tegenover mij staat. Deze keer zingt Jungkook dat hele stuk voor mij. Langzaam komt de rest ook tevoorschijn. Ze komen om ons heen staan en fluiten mee. 

Doegopa neoui oppa
Neoreul hyanghan naui maeumeul wae molla
Nareul moreun cheokaedo chagaun cheokaedo
Neol mireonaejin mothagesseo
Doegopa neoui oppa
Neoui namjaga doel geoya dugobwa
Naui maeumi nege datorok
Jigeum dallyeogal geoya

Kkwak jaba nal deopchigi jeone
Nae mami neol nochigi jeone
Say what you want
Say what you want
Niga jinjjaro wonhaneun ge mwoya

Kkwak jaba nal deopchigi jeone
Nae mami neol nochigi jeone
Say what you want
Say what you want
Niga jinjjaro wonhaneun ge mwoya  

Ik voel mijn wangen vuurrood worden wanneer hij een roos uit zijn binnenzak haalt. Ik sla mijn hand in mijn gezicht wanneer ik snel de rest een blik werp. V knipoogt snel en kijkt daarna weer naar Jungkook, die me de roos aanrijkt. 

Ze zijn ook zo extra hè.

Ik pak de roos aan en glimlach terwijl ik hem aankijk.

''Misschien heb ik er iets te lang mee gewacht en misschien heb ik het groots aangepakt, maar dat verdien je wel.'' Mijn wangen zijn nog steeds vuurrood. ''Bij deze dus: Ik vind je leuk Eva, echt heel leuk.''

Ik hoor een paar zachte 'awwh's' van de zijkant komen wanneer hij dat zegt. Ook hoor ik J-Hope iets zeggen in de richting van: 'onze maknae's worden groot,' waarna hij wordt geslagen door Jin. Ik grinnik en kijk daarna Jungkook weer aan. Hij kijkt me zenuwachtig aan terwijl hij op mijn antwoord wacht.

''Hoe zou ik jou niet leuk kunnen vinden,'' grap ik, waarna ik hem meteen in een knuffel trek. Wanneer we elkaar na een paar seconden los laten kijkt hij me recht in mijn ogen aan.

''Je had het echt niet zo groot aan hoeven te pakken,'' grinnik ik, waarna hij naar V wijst.

''Dit moest allemaal van hem,'' mompelt Jungkook, terwijl hij een beetje boos naar V kijkt. V begint ongemakkelijk te lachen. Ook ik kijk V aan, waarna ik mijn hoofd schud. Meteen daarna richt ik mijn blik weer op Jungkook. 

Een paar seconden later verlaat de rest de ruimte, waardoor alleen ik en Jungkook nog in de spotlight staan. Wanneer de deur achter de jongens dicht valt, legt Jungkook zijn hand in mijn nek. Aan zijn ogen is te zien dat hij twijfelt. Na een paar seconden drukt hij zijn lippen op die van mij. Ik sluit mijn ogen. Het voelt zo vertrouwd en het lijkt eeuwen te duren. Wanneer hij na een tijdje zijn lippen van die van mij haalt, open ik mijn ogen weer. We kijken elkaar enkele seconden aan, voor hij mijn hand vast pakt en me mee naar de uitgang van de zaal neemt. Net buiten de deur staan de jongens hoopvol te wachten.

''Jongens, kom op!'' Gromt hij, terwijl hij ze stuk voor stuk een blik werp. Ik kijk snel naar V, die me trots aankijkt. Niet veel later lopen we allemaal terug naar appartement. Ik en Jungkook lopen nog steeds hand in hand.

~~

Sorry voor dit cheesy hoofdstuk ;)

Repeat || BTS ✔️Where stories live. Discover now