20. Bölüm /Part1

130 9 0
                                    

Çin'e gitmek bizim için gerçek bir maceraydı. Kaybolup Sehun'un çantasından çıkan kredi kartım ve kaybolduktan sonra valizin dibinden çıkan cüzdanım en basitleriydi. En önemli olay Sehun'un kaybolmasıydı. Tabi ki yalnız değildi..

Biz Yixing'le birlikte valizlerin peşinde koşarken, Sehun da Baekhyun'la kaybolmuştu. Orada bile buldukları her yerden bir şey almak istiyor olmaları beni delirtecekti.

İkimiz de etrafta delirmiş gibi onları ararken aniden bir anons duyuldu. Çince olduğu için bir şey anlamasam da sonrasından gelen ses kesinlikle anlayacağım bir şeyler söylüyordu.

"Yaaah! Kim Minseok! Beni duyuyor musun?! Derhal buraya gel ve beni al!"

Tanrım.. Gerçekten inanılmaz bir sevgilim vardı. Tabi ki onu oradan alacaktım.

Yixing'le birlikte anonsun yapıldığı yere gittik. Sehun'un kaybolmasını belki anlayabilirdim. Fakat Baekhyun'un kaybolması hem saçma hem de çok tuhaftı.

Sehun'a sıkıca sarılıp sırtını okşadım. Gerçekten korkmuş olabileceğini hiç düşünmemiştim.

"Beni bulamayacağını sandım."

"Seni dünyanın öbür ucunda bile olsan gelir bulurum sevgilim."

"Minseoook~"

Daha fazla sorun yaşamadan eve vardık. İkisinin ailesi de Yixing'lerin evindeydi. Sıcak kalpli insanlardı. Bizi yıllardır tanıyormuş gibi davranıyorlardı.

Çin'de geçirdiğimiz günler gerçekten çok güzeldi. Özellikle aldığım kararları kesinleştirmem konusunda oldukça yardımcı olmuştu. Arkadaşlarımızın da yardımıyla planımı gerçekleştirecektim. Artık vakti gelmişti.

Housemate 2 ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin