2.0

1.1K 122 26
                                    

✾

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

''Hiçbir güç beni o elbisenin içine sokamaz. Asla."

''Ya Nana! Neden böyle yapıyorsun? Çok güzel olacaksın, güven bana.''

Kafamı tekrar iki yana salladım. Elbisenin kısalığını geçmiştim, normalde giydiğimiz okul eteklerinden pek farkı yoktu. Ama sırt dekoltesi, belime kadar bütün mahremimi ortaya seriyordu ki tüm gece duvara yapışık kalacaksam gitmemin pek anlamı yoktu.

''Jungkook bana ufak bir kutlama dediği için kabul ettim. Bunlar biraz... fazla değil mi?''

Jihyun giyinmek için girdiği banyodan şık bir tulumla çıktığında ''Hayır, tabii ki!'' diyerek itiraz etti. ''Son sınıfların çoğu orada olur, basket takımı da... Hem bakarsınız,'' Hülyalı bir şekilde suratıma baktı. ''Yoongi de orada olur.''

Elimle alnıma bir şaplak attığımda Nayeon beni kaldırarak söylenmeye başladı. ''Ya! Çabuk giyiniyorsun, az vaktimiz var.''

Elbiseyi alarak banyoya yürüdüğümde ''Üzerine ceket giyerim. Nokta,'' diyerek itirazlarını duymamak için hızla kapıyı örttüm. Elbise tam tahmin ettiğim gibi beni çıplak göstermekten beter etmişti. Gizlenmenin, yasakların ayrı bir cazibesi vardı ve o partiden sağ salim çıkmayı umut ediyordum. Her yönden.

Kızlarla hızlı bir hazırlanmanın sonunda çağırdığımız taksiye binmiştik. İçimde yiyeceğim halt yüzünden değişik bir his vardı ve şimdiden midem kasılıyordu. Taksi, meşhur bir cafe barın önünde durduğunda oflayarak aşağıya indim. Bunun küçük bir kutlama olmadığı kesindi ve kandırılmıştım.

Sadece merak ettiğim şey kandıranın neden Jungkook olduğuydu çünkü attığı mesajdan sonra reddetmek kaba olacağından, gerçekten sade bir şey olacağına dair kesin konuşmuştu. Taehyung'un huyunu bildiğim için güvenmiştim ve durduk yere bir de kendi kendimi inandırmıştım.

kimtaetae: partiye geliyorsun, değil mi?

Taehyung'dan gelen mesajı gördüğümde kızları kontrol ettim ama çoktan mekana girişindelerdi.

brokenarrow: hangi parti?

kimtaetae: yapma

kimtaetae: sırf sen de gelirsin diye o hainliği boyunu aşmış Jungkook'un partiyi organize etmesine izin verdim

kimtaetae: durduk yere 11. sınıfları çağıracağımı düşünmedin herhalde

brokenarrow: aslında öyle düşünmüştüm

''Nana, gelmiyor musun?''

Nayeon kapıda dikilen adamların arkasından bana seslendiğinde çoktan üstündeki kabanı çıkarmıştı. Siyah kadife eteğinin üzerine giyindiği ışıltılı bordo büstiyeri içeriden sızan ışıkla parlıyordu. Saçlarını benim aksime açık ve dalgalı haliyle bırakmıştı, ben ise gevşek bir şekilde örüp bir kısmının yüzümün yanlarına gelmesini sağlamıştım.

look at me | TaehyungTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang