Epilogi

3.9K 168 19
                                    

Words 914
****
Kuulen huoneeni oven avautuvan ja raotan hieman silmiäni. Näen Connorin kantavan tarjotinta ja istuvan sängylle viereeni.

"Mitä sinä teet?" Kysyn häneltä ja tämä hymyilee minulle.

"Toin sinulle aamupalaa. Ja tiedätkö miksi?" Connor kysyy ja minä kohotan toista kulmaani.

"Olemme tänään olleet yhdessä 10kk." Connor sanoo ja minä rupean laskemaan kuukausia.

"Sinä et muistanut itse? Ethän?" Kysyn pienesti virnuillen.

"En. Evelyn muistutti." Connor myöntää. On se kyllä outoa, että Evelyn on tästä asiasta enemmän perillä, kun me kaksi.

"Tiesinhän minä." Sanon napaten tarjottimelta suklaamoussen ja antaen Connorille pienen pusun.

"Me muuten nähdään tänään vielä Ethan ja Evelyn." Connor muistuttaa ja minä heittäydyn takaisin makaamaan, tyrkäten kulhon Connorin käteen.

"En jaksa. En ole edes vielä pakannut."

"On se vähän minusta outoa, että olen pakannut ennen sinua." Connor naurahtaa ja kiskoo minut takaisin istumaan.

"On se kyllä aika." Totean ja otan kulhon takaisin.

"Mutta me mennään silti hyvästelemään heidät." Connor sanoo ja minä mulkaisen häntä pienesti.

"Eihän me olla poissa, kun kaksi viikkoa."

"Totta. Uskomatonta, että saan viedä sinut kahdeksi viikoksi Rioon." Connor sanoo ja se todella on uskomatonta. Jouduin suostuttelemaan isejäni ikuisuuden. Kaiken lisäksi hei saivat reilu puoli vuotta sitten tietää, että Connor on käyttänyt huumeita. Ja siitähän vasta riemu repesi.

Olin heidän kanssaan riidoissa monta viikkoa, varmaan jopa kuukauden. Lopulta vaan he hyväksyivät sen, että rakastamme toisiamme eikä Connor ole lähdössä elämästäni yhtään minnekään. Nykyään he tulevat hyvin toimeen keskenään.

Hannahiin en ole ollut minkäänlaisissa yhteyksissä. Tai opettaja mielessä kyllä, mutta muuten en. Jacobin kanssa olen käynyt pari kertaa kahvilla. Vaikka sanoinkin hänelle silloin, että en halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä.

Otin häneen yhteyttä reilu kuukausi sitten ja hän oli todella innokas tapaamaan minut. Hän on ihan ok tyyppi. Ja aion tavata hänet taas loman jälkeen.

****

"Tuotte sitten meille jotain tuliaisia." Evelyn vaatii, meidän istuessa kahvilan pöydässä. Hän ja Ethan julkisti seurustelunsa vasta puoli vuotta sitten.

"Katsotaan nyt." Sanon ja pyöräytän silmiäni.

"Onko Jackson muuten jo palannut takaisin New Yorkiin?" Evelyn kysyy.

"Hän palaa viikonloppuna." Vastaan lyhyesti. Toivottavasti hän kanssa pysyy siellä. Hän nimittäin on kaikin tavoin yrittänyt pilata minun ja Connorin suhteen. Hän on mustamaalannut Connoria iseille ja levittänyt jotain pettämis huhuja koulussa. Toivottavasti en enää näe häntä.

"Toivottavasti teille tulee kiva matka." Ethan sanoo hymyillen.

"Minä pidän huolen, että siitä tulee." Connor sanoo ja iskee silmää. En voi uskoa, että minä vieläkin punastun tuosta!

"Sinähän olet ihan punainen." Evelyn sanoo ja saan kaikkien katseet itseeni. Kaikki naurahtaa ja Connor vie huulensa ensin poskelleni ja siitä korvani juuren. "Minä pidän siitä."

Connor vetäytyy takaisin paikalleen ja minä hymyilen hänelle. "Mitäs te ajotte tehdä?" Kysyn, osoittaen kysymyksen Evelynille ja Ethanille.

"Loikoillaan varmaan rannalla. Ja minä aion käydä shoppailemassa, mutta nyt joudun menemään yksin." Evelyn sanoo ja mutristaa huuliaan.

Surprising love//IN FINNISHWhere stories live. Discover now