13

650 44 0
                                    

Zjistila jsem, že i Derin a John jsou super a rozumím si s nima. A Mark, ten se semnou moc nebavil, protože byl pořád jen se Sarah.
Z dlouhého zamyšlení v bazéně mě vyrušil Finn. Zatáhl mě za hlavu a potopil mě. Rychle jsem se vynořila a zakuckala. Všichni kolem se smáli.
„Co to děláš Finne?"
Bez odpovědi mě chytl stehna jen kousek pod zadkem a hodil mě do vzduchu. Roztáhla jsem ruce. Byl to mega úžasný pocit. Až po mém dopadu do vody jsem si všimla, že po celou dobu se na mě všichni dívají a náramně je to baví. Finn nepřestával ve své show a různě se mnou házel, několikát mi přitom sáhl na zadek, což bylo asi nechtěně. Všichni se smáli a tleskali. Až jsem se naposledy otočila  ve vzduchu jsem dopadla těsně vedle Finna a podívali jsme se do očí tomu druhému. Přitom jsme se smáli, jako všichni ostatní kolem. Za chvíli hlasité tleskání přešlo a všichni začali pořvávat: „Pusu, pusu!" celá jsem zčervenala a zdálo se, že Finn taky. Ale on ani já jsme se nepřestali smát.
„Finne, tak dělej! Na co čekáš?" ozvalo se někde v povzdálí.
Všichni nepřestávali pořvávat že si máme dát pusu. Za chvíli to křičel celý tábor. Hlavně kvůli Finna, všichni ho znají a chtějí využít příležitosti ho vidět, jak se s někým líbá. A pořád nevím proč, je slavný, což je celkem trapas.
Stála jsem tam jak debil a čekala jsem, jestli mě teda políbí nebo ne, ikdyž jsem sama byla strašně nervózní.
Po další chvilce strávené zíráním do očí Finna přišel Derin.
„No tak, Finne, pořádně ji vykousni!" postrčil ho do ramene.
Finn se křivě usmál a podíval se na mě. Tentokrát ale jinak, nedíval se mi do očí, ale....na rty. Panebože, On mě vážně chce políbit? Létalo mi v hlavě.
Pomalu se ke mně přibližoval a až byl úplně blízko tak se nahnul, a......

....já se potopila. Jo, já se potopila! Právě jsem přišla o tak jedinečnou chvilku, se líbat s Finnem Wolfardem, který je prej slavný! A já se prostě potopila? Vážně jsem taková trubka?!

Vynořila jsem se z vody a všichni se smáli. Ale nesmáli se mi, ale jemu.

„Finn Wolfhard, takový srab, nestihl dát pusu holce a ona se mu mezitím potopila! Trapas!" křičel zase někdo ze zadu. Finn stál pořád uprostřed bazénu a vůbec se netvářil nadšeně. V obličeji měl výraz, jakoby cítil velký smutek a naštvání v jednom. Super! Skvělé! Jo, to je bezva, teď se s tebou nebude chtít bavit, Eliso!!
Podíval se na mě a já viděla ten jeho smutný a zároveň naštvaný výraz, který mě dostal do divného pocitu. On, ten kluk, který tě vždy rozesměje, je teď smutný jen kvůli mě!!

Odešel někam pryč, pryč od všech a já ho nechala odejít.
„Háhá! Finn je srab! Haha!!" řvali ještě na Finna, který už byl celkem daleko. V tuhle chvíli jsem v sobě pocítila ohromný vzek. Naštvala jsem se hlavně na sebe, ale taky na ty, kteří se mu smějí. Nadechla jsem se a z plných plic jsem zakřičela: „Tak dost! Nechte ho být! Je to moje chyba ne?! To já se potopila! Tak ho nechte být, lidi!" najednou všichni utichli a já se vydala hledat Finna. Postupně se všichni rozcházeli do chatek. Do očí se mi nahrnuly slizy, které jsem neudržela a horké slané slzičky mi stékaly po tvářích. Byla jsem tak moc naštvaná.

Strašně moc vám děkuji za 105 přečtení!!!😍💕💖💗💙 Moc si vážím těch, kteří to všechno čtou 💘 tak za odměnu máte takovou delší kapitolku a zítra vyjde nový příběh! Můžete se těšit!🧡🧡🖤

 

Nesmím ho milovat...Kde žijí příběhy. Začni objevovat