19

549 37 3
                                    

Rozbušilo se mi srdce. Udělá to? Neudělá to?
„Johne tak to nemyslíš vážně!" naštval se Derin a přitáhl si Kelly blíž k sobě. Na Kelly ale šlo vidět, že bys tím vůbec neměla problém. Divně se uculovala.
„Myslím, smrtelně vážně." John měl na tváři pěkně zákeřný výraz.
„No tak, šup Finne!" postrčil ho John a on se kupodivu zvedl. Myslela jsem, že každou chvíli shebnu. Měl to namířeno přímo za Kelly a už jak od ní byl tři metry, tak se zvedla. Derin na ně civěl s otevřenou pusou. Cítila jsem, jak se mi klepou nohy a jak mi teče krev z nosu. Tohle není dobrý, měla bych odejít, než uvidím to, co uvidím. Byli u sebe už hodně blízko. Kelly s tou svojí červenou pusou se ještě víc divně usmívala a velmi se těšila. Finn už byl tak blízko, až na sebe dýchali. Nemohla jsem se na to dívat a zakryla jsem si oči. Bohužel si mě všichni všimli. Kelly mu omotala ruce kolem krku. „Doprdele! Ty děvko jedna!" řekl Derin a odešel z chaty. Kelly nic nenamítala a dál se usmívala. Sarah si všimla mého smutného výrazu a přišla si sednout je mně. „To bude dobrý, hlavně zůstaň v klidu!" utišovala mě. Můj pohled padl zase na Kelly a Finna. Zrovna se k němu Kelly nakláněla. „O můj bože on to fakt udělá!" křikla Melis a zatleskala. Zakryla jsem si oči, aby mi to rychleji uteklo. Čekala jsem, až tohle všechno skončí.
„Hahah, asi by sis někdy měla vyčistit zuby, ten zápach, co šel z tvý zmalovaný pusy bych fakt nevydržel!" jen co jsem to uslyšela, otevřela jsem oči. Nemohla jsem uvěřit svým uším. Takže on to neudělal! Byla jsem jak v sedmém nebi. Finn se otočil a usmál se na mě. Tahle chvíle ale netrvala dlouho. Někdo nás totiž vyrušil. Byl to John.
„Tývole, Finne, líbal ses vůbec někdy? Jsi fakt amatér, tohle se ti stalo už podruhé!" začal se strašně smát a s ním i Melis, Mark a i Sarah se potichu smála.
„Náhodou, asi jsi neviděl všechny díly Stranger Things, Johne, už se líbal." řekla Sarah a to mě docela zaskočilo.
„Tak on se líbal, jo? Tak proč tady dělá takový scény vždycky jak má nějaký holce dát pusu?" dal si ruce v bok a postavil se. Šel směrem k Finnovi.
„Nech mě bejt Johne." šeptl Finn, ale já to slyšela.
„Nic ti nedělám." John chodil dokola kolem Finna a na obličeji od Finna se vyskytnul hodně zmatený výraz.
„Potřebuju důkaz!" přerušil chvíli ticha kdo jiný, než John.
„Co? Jaký důkaz?"
„No přece, když jsi tak dobrý v líbání už z toho tvýho seriálu, tak nám to teda dokaž!"
Finn se díval do stropu. Nečekala jsem, že na to něco řekne. Ale on přece jen řekl. „Jak?"
Ty tupče, no dokaž to na holce!...teda, jestli se nebojíš, jako před tím!" pořád ho bouchal pěstí do ramene. Viděla jsem, jak se zhluboka nadechl a dělá kroky. Ty kroky vedly...ke mně.

Další kapitolaaa❤ chcete pokračování už dneska? :)


Nesmím ho milovat...Where stories live. Discover now