18

578 34 4
                                    

„No, a jestli to budu všechno dodržovat, tak ještě budu minimálně osm měsíců žít."
„Osm měsíců?"
„Jo, minimálně." mávla jsem rukou.
Finn mě objal. Pořádně mě k sobě přitiskl, jako nikdy před tím. Potom jsem se odtáhla, protože jsem z jeho stisknutí pomalu nemohla dýchat.
„Budu dělat vše pro to, abys nebyla smutná!" řekl jak jsem se odtáhla.
„Půjdem do bazénu a budu dělat všechno pro to, abys byla šťastná, půjdeme na zmrzlinu, budeme si pořád volat, budeme se po táboře často scházet!" usmíval se nadějně.
„Děkuji ti, Finny!"
„Elis! Tady jsi zlato moje!" přiběhla ke mně Sarah a pořádně mě objala. Samozřejmě jsem ji musela všechno říct. Rozbrečelo jí to a řekla něco podivného jako Finn.

~Eight hours later~
Byl čas na večerní program. Promítal se film na velkém plátně, mohli jsme si koupit i popcorn s colou. Bylo by to super, kdyby se nepromítal sám doma, kterého jsem viděla snad stokrát. Chvíli jsme se s Finnem i Sarah dívali, ale pak Sarah napadala jedna věc: „Co kdybychom šli hrát flašku?"
„No tak jo!" řekl Finn a já jsem beze slov vstala a následovala je. Ani jsem si nevšimla, ale za náma šli ještě John, Derin a Mark a s nima šly nějaké dvě další holky, které jsem já neznala.
„Kam vlastně jdeme?" řekla jsem.
„K nám do chatky!" odpověděl Finn s hodně velkým nadšením v hlase.

Finn otevřel dveře od jejich chaty, která byla stejně velká jako ta naše. Akorát tam měli větší pořádek než my. Měli tam uklizeno. Sarah zvedla obočí, když vstoupila dovnitř. I já byla překvapená, že zrovna oni mají uklizeno.
„Tak sedněte si tu." ukázal John na zem, kde už Derin rostahoval deku.
„Ahoj, já jsem Kelly!" natahovala ke mně ruku jedna z těch holek, které jsem doposud neznala. Už od pohledu to byla taková nafrněná pipinka. Měla strašně dokonale upravené vlasy, oblečení všechno značkové a zmalovaný obličej. Počkat, tenhle obličej odněkud znám! Holka z vlaku, co se chovala jako desetileté dítě!
„Ahoj já jsem Elisa." řekla jsem snad až po dvou minutách přemýšlení. Za chvíli ke mně přišla i ta druhá, co s ní seděla ve vlaku a představila se. „Já jsem Melis." ale nepodala ruku. Jen se hloupě tvářila. „Já jsem Elisa."
„Tak holky, už jste se seznámily? Jo, Eliso, tohle jsou naše kamarádky." řekl Derin. Cože? Oni s něma kamarádí? No to snad ne!
Kelly si sedla do kruhu víc k Derinovi a Melis se opřela, spíš si sedla na klín Johnovi. Bylo mi hned jasné, že to asi nebudou jen kamarádi. A po chvíli jsem si všimla, že Sarah sedí na druhé straně kruhu vedle Marka. Přišlo mi to divné, ale měla jsem vedle sebe Finna, to mi stačí.
„Tááákže...je to na Finna a Johna!"
Finn se zděšeně podíval na Johna, a pak vyslovil „Úkol."
„Polib Kelly."

:D myslíte že to Finn udělá? 🤔

Nesmím ho milovat...Kde žijí příběhy. Začni objevovat